Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Brokianaa píše:
Hezké fotky, takové milé
Jinak GroVia mě teda nepřekvapila Ivuš… U nás tak samo…Ač seděla perfektně, tak prostě hned protekla… A to ji měl malý kolem roku a půl…
Já do toho jinak cpu bambusové vv, ale chtěla jsem zkusit ty origoš jádra… tak je kdyžtak prodám.
@ivuska.h píše:
Tak se do ní záhy vykadila, takže test neproběhlZato brutálně propálila Grovii s tím stay dry savým jádrem, úplně to z toho kapalo a to nepila nějak extra moc a měla ji na sobě cca 2 hodiny
Měla mokré kolo až na teplákách. Ale jinak i patentková GroVia sedí krásně, pořád změnšuju o jeden patentek.
Ale teď mě napadá, paní taky prodávala nějak nepoužívané, ne? Nebo si to pletu s jiným inzerátem?
Jestli se nepletu, tak to asi bude chtít taky oprat, než se ukáží pravé charakteristiky
.
@Kdoule píše:
Ale teď mě napadá, paní taky prodávala nějak nepoužívané, ne? Nebo si to pletu s jiným inzerátem?Jestli se nepletu, tak to asi bude chtít taky oprat, než se ukáží pravé charakteristiky
.
Myslím, že psala, že používané 2 měsíce…
@Flyingfrog Jééé to jsou krásný fotky! ![]()
No jo, tak Ty máš hlavu upravenou furt. Já to barvila naposledy před čtvrt rokem, akorát beru ofinu podle kastrólu, když mi leze do očí ![]()
@Brunifid píše:
@Flyingfrog Jééé to jsou krásný fotky!
No jo, tak Ty máš hlavu upravenou furt. Já to barvila naposledy před čtvrt rokem, akorát beru ofinu podle kastrólu, když mi leze do očí
Diky. ![]()
A to se jen zda, ze mam upravenou. Jednou za 2-3 mesice barva a strih a doma to horkotezko upravim sama. Navic na cernobilych fotkach je barva fuk. Ja bych brala Tvoje dlouhe vlasy hned. ![]()
V sobotu jsem byla pochválena dvěma důchodkyněmi, že prý to je pěkné, jak je to miminko v tom pytlíku
(v manduce a nosící AW bundě)
@Flyingfrog píše:
Jednou za 2-3 mesice barva a strih
No právě. U kadeřnice jsem byla naposledy tak před 3,5 lety ne-li déle. Barvila jsem doma před porodem. ![]()
@pomeranca píše:
V sobotu jsem byla pochválena dvěma důchodkyněmi, že prý to je pěkné, jak je to miminko v tom pytlíku(v manduce a nosící AW bundě)
Super.
![]()
Na mě dneska, vesměs důchodci (páč tohle je stará čtvrť), zírali, protože jsem měla vpředu Lumíra, vzadu Stelu, taky v AW. ![]()
A jsem zjistila, že někde jsem se tou bundou musela divně o něco otřít, páč se mi lehce potrhala. ![]()
@Brunifid píše:
No právě. U kadeřnice jsem byla naposledy tak před 3,5 lety ne-li déle. Barvila jsem doma před porodem.
Já tam chodím ráda, mám to jako relax, plus tuhle barvu si doma nenamíchám, ale taky byla doba, kdy jsem si barvila doma (teda mně barvil vlasty taťka) a stříhat maximálně k holiči. ![]()
Ono to vysloveně potřeba není, courat ke kadeřnici. ![]()
Já jsem nebyla u holiče rok, a je to vidět, ale si říkám co mi narostlo v těhotenství už jen tak neporoste
, a barvu si chci jít dát už asi měsíc )už to mám hrozné, nebarvené zhruba od července), ale nemám komu strčit děti
a můj nemá čas dojít dřív abych mohla courat k holiči.
@danali hmm, na něco je ta pubertální dcera dobrá - aspoň svou šedivějící matku nabarví, když už povozit kočárek je pro ni potupa
![]()
@analoja píše:
@danali hmm, na něco je ta pubertální dcera dobrá - aspoň svou šedivějící matku nabarví, když už povozit kočárek je pro ni potupa![]()
![]()
Já v pubertě vozila ten kočárek. A náhodou jsem s ním byla důležitá jak zábradlí! ![]()