Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14094
29.3.13 13:21

@pomeranca Jojo, splín. I když to asi není to pravé slovo, já jsem fakt na nervy.

Ale kdy později? Vždyť jí už je 2,5 roku pryč :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
29.3.13 13:22

Jo a já jsem fakt z laciného kraje. Prodala jsem fleecáčky a teď si koukám na fb a paní je prodává o skoro stovku víc. :-) No hlavně, když někomu udělám radost, žejo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
29.3.13 13:29

@Brokianaa a mluvíš na něj? ;-)(říká neustále moje mamina :roll: ) - Honzin je na tom stejně, a to nemá DS, buď v klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
29.3.13 14:35

No a teď jsem se tak vytočila… Dali mi na Edíka 1.st příspěvku na péči. To jsou tři tisíce… Z hrubých výpočtů mi zůstane asi 2000kč na jídlo, drogerii, oblečení na měsíc!!! No paráda… To je normálně výsměch!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
30.3.13 13:13

No právě, žádný malý mimino… Já chci další :oops:

Fly: no nejpozději až bude teplo, tak už jí prostě plínu nedáš a hotovo. No mě se to kecá, když se mi dítě odplínovalo samo :poll: ale třeba Ti něco víc napíšou @asha a @ivuska.h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.3.13 15:29
@pomeranca píše:
No právě, žádný malý mimino… Já chci další :oops:Fly: no nejpozději až bude teplo, tak už jí prostě plínu nedáš a hotovo. No mě se to kecá, když se mi dítě odplínovalo samo :poll: ale třeba Ti něco víc napíšou @asha a @ivuska.h

Ondra se odplínkoval ve 2.5 letech… Já bych to prostě nechala být, nočník nabízela, ale nenutila. Ono fakt o houby jde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
30.3.13 19:12

@pomeranca Když plínu nedostane, tak je schopná prostě nečůrat.
A jakože mi bude chodit po městě bez plíny a čůrat na chodník? Nevedem zahradu, kam bych ji mohla vypustit a doma když běhá nahatá a chce čůrat, tak chce plínu a když my nechceme dát a nabízíme nočník, případně WC, tak ječí, jak když ji na nože bereme.

@ivuska.h Mně už to tak nepřijde, když 2,5 jí bylo v půlce března. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.3.13 19:40
@Flyingfrog píše:
@pomeranca Když plínu nedostane, tak je schopná prostě nečůrat.
A jakože mi bude chodit po městě bez plíny a čůrat na chodník? Nevedem zahradu, kam bych ji mohla vypustit a doma když běhá nahatá a chce čůrat, tak chce plínu a když my nechceme dát a nabízíme nočník, případně WC, tak ječí, jak když ji na nože bereme.@ivuska.h Mně už to tak nepřijde, když 2,5 jí bylo v půlce března. :roll:

A jsou to nějaké závody nebo co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
30.3.13 21:19

@ivuska.h No nejsou, ale mě už to dost štve, že mám tak zabedněné dítě. Plus plíny se trhají a kvůli její zabedněnosti se mi nechce kupovat další čtverce, abych měla na oba. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
31.3.13 11:31
@Flyingfrog píše:
@ivuska.h No nejsou, ale mě už to dost štve, že mám tak zabedněné dítě. Plus plíny se trhají a kvůli její zabedněnosti se mi nechce kupovat další čtverce, abych měla na oba. :roll:

Není zabedněná, prostě to asi ještě nechápe nebo se jí nechce :nevim: Nebo má možná nějaký psychický důvod, třeba chce být víc jako mimino, nežárlí na bratra? Nesnaží se tím plínkováním jen vynutit to, abys o ni nějak víc pečovala? To by se řešit dalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
31.3.13 17:36

@ivuska.h Žárlení si vecpala do spaní s náma a to jsem ji mezi nás vzala, nevyháním (jen má zase smůlu mimino, to se k nám díky její roztahovačnosti nevejde). Asi ta psychika (za což asi můžu já :-/).
Jinak ona chodí dělat bobek tak, že to poznáme, klidně ho přizná nebo oznámí. Čůrání ne-e. A je jí fuk, že jak si nevzpomenu včas, tak je rudá. :roll:

Snažila jsem se už používat všechny rady, co jsem tak našla a nic. Na dotaz, kdy bude chodit na nočník odpoví, že má plínu.
Jako jinak bych řekla, že je šikovná, mluví celkem pěkně i v souvětích, paměť má parádní, až na ten nočník no…
A dokoupení čtverců mě asi fakt nemine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
31.3.13 18:33
@Flyingfrog píše:
@ivuska.h Žárlení si vecpala do spaní s náma a to jsem ji mezi nás vzala, nevyháním (jen má zase smůlu mimino, to se k nám díky její roztahovačnosti nevejde). Asi ta psychika (za což asi můžu já :-/).
Jinak ona chodí dělat bobek tak, že to poznáme, klidně ho přizná nebo oznámí. Čůrání ne-e. A je jí fuk, že jak si nevzpomenu včas, tak je rudá. :roll:Snažila jsem se už používat všechny rady, co jsem tak našla a nic. Na dotaz, kdy bude chodit na nočník odpoví, že má plínu.
Jako jinak bych řekla, že je šikovná, mluví celkem pěkně i v souvětích, paměť má parádní, až na ten nočník no…
A dokoupení čtverců mě asi fakt nemine.

A když bys plínu prostě odmítla dát? Nebo dala kalhotkovku bez vkládaček, prostě ať jí to proteče? A co nějaké supr kalhotky s krajkou (nebo něčím, co má ráda), co by si sama vybrala a co jsou jen pro velké holky, co chodí na nočník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
31.3.13 18:51

@Flyingfrog a co záchod, na ten se taky netváří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
1.4.13 20:43

@Flyingfrog a co plinku vymenit za neco? ja se ted potrebovala zbavit Izinyho dudla a rekla jsem ji pohadku jak velke holcicky nechavaji dudlik miminkum. Pokazde kdyz po mne neco chtela v obchode jsem ji rekla ano koupim, ale musis to vymenit za dudlik. Pokazde rekla ne a tu vec uz nechtela :mrgreen: Vicemene denne jsem naznacovala a ona vzdy rekla ne. Jeden den jsem ji rekla zda nevymenime dudel za morce aona rekla ano. Tak si ve zverimexu vybrala morce, ja jej zaplatila, ona polozila dudel na pult a sla :mrgreen: v aute ji pak tekly slzy :hug: ale nebylo cesty zpet pac uz jej vymenila. Neslo by neco takoveho nahrat i s tvoji malou a plinkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
1.4.13 21:52

@ivuska.h Když měla kalhotky, raději nečůrala. Vybrala si je sama, s Kittynou, a stejně je raději nebude nosit, protože ona má přece plínu.

Do toho navíc dost často ječí jak blázen, že přebalit se prostě nepůjde.

Na záchod reaguje stejně jako na nočník. I zkoušela jsem posadit, byla s ní, povídala, rozesmívala, nic.

@Mirii Nevymění. Ona to raději nebude mít, zkoušela jsem.

Ono je docela těžké na ni takhle jít, když ti to dítě odpovídá jak dospělý, pěkně v souvětích, s logikou a navíc chápe, co se po ní chce.

Přijde mi, že už jsem zkusila fakt všechno a prostě NIC.

Joo, člověk si s ní pokecá, zarecituje mi básničku na 4 sloky, klidně se půjde podívat na kamaráda/kamarádku, jak čůrá na záchod (páč většina jí věkově podobných, co jakžtakž vídáme, chodí na záchod), klidně pokýve hlavou a řekne „Veunka chodí čůat na záchod,“ ale sama nepůjde.

Už si fakt připadám jak pitomec a teda reaguju dost často vztekle, čímž asi taky nepomáhám, ale už mi to nejde, přebalovat pokaždé v klídečku a phodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure