Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
8.6.06 14:51

droping:

Na Disanu jsem se dívala, ale přišlo mi to nějak složité, impregnovat kalhotky pro mimčo.
Popolini vlňáčky se taky musí impregnovat? A perou se jenom tak, že je přemáchneš ručně ve vodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
8.6.06 14:53

Po tipu na stránku mamina.cz jsem po e-mailu zjistila, že prodávají i vícevrstvé skládané plenky Popolini, zatím je nemají na webu, ale 12 ks stojí 296,–Kč oproti 329,–Kč na Popo stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
8.6.06 15:02

No, teď koukám na ty Popolini. Jaký je sakra rozdíl mezi Popowrap a vlňáčky pletenými, připadá mi to jako jedno a to samý. A ještě si tu kecám sama pro sebe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
8.6.06 15:51

Azraelko, ty vícevrstvé skládané plenky mají za 296,–- i tady .

Vlňáčky od Popo se taky musí jednou za čas naimpregnovat, ale není to žádná složitá věc. Já to dělám tak, že je pouze namočím do škopíku s impregnací a nechám je v něm několik hodin. Tím se zároveň vyperou a naimpregnují. V mezičase je stačí nechávat proschnout na vzduchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
9.6.06 15:26

Holky, prosím prosím o radu - kdo máte od Popolin plenky Koala , ať nemusím hledat: jak jste s nima spokojené, jak rychle schnou a jak sajou?
Moc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
9.6.06 15:34

Ahoj Pimpo, mám Koaly, dávám na noc. Schnou docela dlouho - dva dny. Jsou taky hodně objemné, takže na male mimi ne, až na větší. Sajou docela hodně, ale já můžu srovnávat jen s klasickýma čtvercovkama, určitě jedna Koala nasaje víc, než dvě čtvercovky. Jestli si ji budeš pořizovat, pečlivě je prohlédni, já jsem je měla na okrajích místy špatně sešité, spravila jsem si to sama na stroji entlem. Můj největší problém ovšem je, že mi po usušení vždycky hrozně ztvrdnou, musím je pak v rukách pořádně promnout, aby neškrábaly. Možná je to zdejší extrémně tvrdou vodou, zatím mi na to nic nezabírá, ani ocet ani sů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
9.6.06 16:02

Prasádko děkuju moc, zajímá se o ně kamarádka, tak jí to hned předám. Jestli ještě někdo má zkušenost, budu ráda. Jestli třeba někdo můžete porovnat s biobavlnou? A ještě zapínání Koal - to je asi v pohodě, že jo - myslím o nic pracnější, než pleny na suché zipy.....?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
9.6.06 16:03

Jééé, Prasádko, gratuluju k rostoucímu pupíku :D !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
9.6.06 16:24

Děkuji Pimpo :) Začínám právě přemýšlet, kolik plen budu potřebovat na dvě děti, protože Šimon má k nočníku naprosto odmítavý postoj :?
Jinak Koaly zapínám Snappi sponkou, to je v pohodě a na to dávám, normální Popo kalhotky polyesterky, případně vlňáčky. Chce to nejdřív trochu cviku a pak už to jde samo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
9.6.06 19:00

Tak to ti povím, že je věda promyslet. Já velmi dlouho špekulovala, jak pleny nakombinovat pro tři děti, ale u nás šlo jen o noční (případně odpolední) počůrávání.....
Jinak Snapi je fajn, sice ji používám jenom zřídka a na český čtverce, ale myslím že je to jednoduchý a funkční zařízení :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
9.6.06 19:27

Pimpo,

právě jsem psala na rodině :) . U koal co se týče tvrdnutí, tak mi taky trochu (víc než biofroťáčky, ale tak nastejno s froťáčkama) ztvrdly a jsou tvrdší, když je nechám přeschnout, ale nemnu je a malý s tím nemá problém.

Schnutí mi tak dlouho netrvá, večer pověsím a (nebýt rosy) jsou ráno suché. Uvnitř to trvá dýl, to jo ale jsou dřív než ultrafitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
9.6.06 21:09

Jojo, právě jsem tam koukala :lol: . Děkuju, všechno posílám dál. Možná jednu koalu taky dostanu, tak pak dám vědět jak se nám jeví. Docela se na ni začínám těšit, vypadá lákavě. Ještě jednou díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
9.6.06 21:42

A ještě mě napadla jedna věc - jak zadržují hovínka? Nepustí nic na gatě jako klasické Popo, nebo jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
15.6.06 21:06

Ahoj, chci poprosit Vás, co máte zkušenost se snappi sponkou, jestli je vhodná i pro „kopyto“? (jako jsem já), jestli se nevytrhává těmi zoubky látka? a jestli se neodírá o ni nepropustný zátěr na kalhotkách? Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
16.6.06 15:19

Cacorinko, pro kopyto je velmi vhodná :lol: . S tím ostatním nemůžu tvrdit na 100%, protože ji používám dost málo - v podstatě jenom tehdy, když mi dojdou Popo nebo z nějakého důvodu chci použít čtvercovky. Řekla bych ale, že se látka trhat nebude, ani odírat zátěr - zvrchu je sponka hladká, ten zátěr nemá co škrábat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure