Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
7.6.06 08:47

Ahoj Maxiku,jsi to ty,ktera jsi chtela ty XL BM gatky?Nekolikrat jsem ti psala e-mail,ale neodpovedela jsi,tak je dnes posilam na Slovensko,tak doufam,ze jsi ty mejly dostala.Kdyztak pro Azraelku,mam jeste nove M za 200,– a pouzite asi 6tydnu novorozenecke za 125,–,slibuju,ze uz s tim nebudu prudit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
7.6.06 09:09

Jeste Azraelko,myslim,ze je zbytecne kupovat stejne velikosti od BM i Popo,na ty vicevrstve mas idealni BM,je to hezky stihle a na ty ostatni si porid vlnacky,ja je miluju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
7.6.06 09:12

Jo a ty vkladaci plenecky bych taky nekupovala,nemam zkusenost,ale na rodine ted Bumbis psala,ze se daji misto nich krasne pouzit ty male vicevrstve.My jeste na noc pouzivame ty zavazovaci,moc se mi libi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
7.6.06 09:18

Jéje, Bertinko , tak to mě moc mrzí, mi Seznam nacpal ty tvé maily do spamu a teď, jak jsi sem psala, jsem je tam mezi těma reklamama na viagru a spol. našla. Mě to dřív nenapadlo, myslela jsem, že se neozýváš, že se ti asi povedlo udat všecky kalhotky najednou. Moc se omlouvám, že jsem tě nechala čekat :oops: - moje chyba. Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
7.6.06 11:15

Maxiku me to vubec neva,ale skoda.Mam na tebe ale jeden dotaz,zkousela jsem vyrobit ten babymetr(jinak Dalibor je moc hezky),ale fakt nevim jak ho dostat z tech stranek,rada bych ho mela v prispevcich i na monitoru,poradis?JAle jsem pres PC debil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
7.6.06 12:51

Bertinka:

Já jsem právě myslela, že přes den bych dávala ty vícevrstvé plenky do BM kalhotek a na noc Popolini a ty se do BM kalhotek nevejdou.

Ty vlňáčky jsou co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
7.6.06 15:38

Ahoj Azraelko,prave tak jsem myslela,ze to myslis a prave na to bys mela nejlesi vlnacky,posilam ti na ne odkaz,my pouzivame tyto http://www.latkovky.cz/…oducts_id/53 Berticce jsou 3 mesice,mame velikost M a jsou UZASNE pod ne davam tu zavazovaci plinku stejne znacky jako vlnacky,(najdes ji taky na tech strankach) a do ni tu vicevrstvou BM,krasne nam to vydrzi celou noc,s popo nemam zkusenosti,ale holky to tak pouzivaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
7.6.06 15:43

jenom to jeste doplnim,abys to chapala,jelikoz ja jsem tomu nemohla uverit.Ty kalhotky jsou z uzasne jemne prave ovci vlny(fakt to nekouse) a ten lanolin,ktery ta vlna obsahuje(musi se obcas impregnovat tzn.namoci se do roztoku s lanolinem)proste tu vlhkost nepropusti ven a pritom to uzasne vetra.Ja jsem na to na diskuzi uplne koukala,holky to tam porad resily a proste to fakt FUNGUJE, a Berticce ty vlnacky hrozne slusi,jestli chces,poslu ti fotku na mejl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
7.6.06 15:59

Berticko, pokud máš ten metřík vyrobený na stránkách lilypie nebo jiných, zkopíruj si jeho adresu do schránky, na emimi skoč do Nastavení svého profilu a vlož to do podpisu. Obrázek se natahuje přímo na stránkách lilypie.

Vlňáčky jsem Dalískovi pletla, jsou super, ale manžel s nima neumí… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
7.6.06 19:23

Dik,zkusim to.Jiank muj manzel neumi snicim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
7.6.06 19:46

zkouska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
7.6.06 22:51

Azraelko,

ty S kalhotky od popo bych asi nekupovala, příjde mi to zbytečné (pokud nebudeš mít 2 kg dítko), ty M mu budou určitě taky (myslím ty popowrapky). Z těch S by ti mohl strašně rychle vyrůst (třeba my ze začátku přibírali 600-800 g za 14 dní)

měj se :)

Bertičko :) hezký metřík i fotečka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.6.06 10:29

Ahoj,
jsem tady nováček, nicméně ráda se podělím se svými 3-měsíčními zkušenostmi. Zvláště pro Azraelku to bude ve fázi výběru a nákupu přínosné. My měly od začátku 1× BM-S, 1× Popo-S, 1× Popowrap-M, 1× Popovlnáčky-M a můžu říct, že BM-S jsme vyřadily už ve 3měsíci/4,9kg. Velikost M jsme od narození používaly na kalhotkové Popo plíny a v pohodě, obě S jsem pak kombinovala na froté čtvercovky,obyč. čtvercovky či ručníček Ikea se Snappi. Používala jsem novorozenecký sklad nebo na draka, ale to mi pak více vyhovovaly Popo kalhotky - oba sklady jsou dost přes stehýnka a do BM jsem to musela složitě schovávat, ať to netrčí. Vůbec se mi v tomto kakacím období neosvědčilo skládat pouze na osminy či podobně - opravdu to vždy skončí na kalhotkách, potom jsou čtyři kusy žalostně málo.
Tak to jsou moje počáteční zkušenosti, snažím se v této oblasti dále vzdělávat :D a zkouším nové druhy.
 Susi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
8.6.06 12:06

Koukám, že všechny jste šly do Popo vlňáčků nebo froté kalhotek, já jsem uvažovala o polyesterkách, přece jenom jsou o polovinu levnější a prcek může být alergický, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
8.6.06 14:21

Azraelko,
od zhruba 6 tydnu pouzivame Popowrap M a frote a flanel popoliny, ted ma maly pres 6 kilo a M nam porad jsou, akorat nemuzu rozepnout posledni patentek, jinak by z nich couhaly. Ted ale rozhodne prechazim na vlnacky, mam jedny Vento (to jsou ty na druky) a ty nam vubec nesedi, ale davam je jen kdyz nosim v satku.
Mame ekzem i na zadecku a ve vlnaccich se to rozhodne hodne zklidni, tot odpoved i na tvoji obavu z alergie. Zkus treba jedny natahovaci vlnacky Disana, nejsou tak drahy jako Popo a jsou pry lepsi, chystam se je ted taky dokoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure