Bazální teploty, měření

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
9.1.10 18:22

Ahoj holky tak dnes vecer dobiram posledni prasek Duphastanu tak jsem zvedava za jak dlouho mrcha dorazi.Podbrisek me boli porad uz je to snad pres tejden.Tak jsem zvedava.Doufam ze nam to vyslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.1.10 16:53

Ahoj.Dnes je to 28den cyklu tak jsem zvedava kdy MS dorazi doufam ze nedorazi.Chtela jsem se zeptat jak by mel vypadat cipek na zacatku tehotenstvi nebo pred ocekavanou MS.Teploty mam porad okolo 36,7-36,9.Podbrisek a bricho me porad boli jako pred MS ale tohle neni takova bolest jako pri MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.1.11 17:28

Mohla bych se zeptat zkušenějších měřetelek co si o tom myslíte, když mi teplota zatím nestoupla nad 36,4? Začala jsem měřit 6. den po MS, teď je to 13. den cyklu a připadá mi, že mám teploty pořád nízké. Měřím první cyklus, tak nevím, co si mám myslet.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
11.1.12 20:41

Ahoj holky, prosím o radu. 1.1. jsem měla ovu +-, současně byl i sex, další 4.1. Od 6.1. mi začalo by nějak divně, tak jsem se začela zajímat o bazální teplotu, která by mi mohla napovědět dřív než se (ne)dostaví MS. Dělala jsem to od té doby a přesně ve stejnou dobu ve 22h s těmito teplotami
6.1.2012 36,9
7.1.2012 37,2
8.1.2012 37,5
9.1.2012 37,2
10.1.2012 36,9 … včera mi takto klesla. MS má dorazit v sobotu, myslíte že tento pokles mi naznačil, že z toho bohužel nic nebude? Musí se teplota držet nad 37C, aby se jednalo o rané těhotenství? Díky za vysvětlení.

• Citovat
  • Upravit
1656
30.12.13 19:20

Ahoj holky, potrebuji radu. Mam zpozdeni MS uz tyden. Test pred 3 dny byl bily. Dnes jsem si rikala ze zkusim zmerit baz. teplotu bylo to poprve, podle cteni se to ma sledovat kazdy den treba rok aby se vse dalo dobre urcit. Ale namerila jsem hned poprve 38,9°C prijde mi to vysoke? :think: ale jelikoz nevim kolik to ma normalne byt, tak se ptam vas jestli mate zkusenost s baz. teplotou a jestli by to mohlo byt tehotenstvi? :nevim: dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
30.12.13 19:23

Teda co ja vim, tak teplot, když jsi tehotna je tak 37.2, 37.5…to je az nejak moc 8o nemas spis zanet nebo něco???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1656
30.12.13 19:42

@kaseny88 to ja prave nevim, taky jsem si to rikala. Ale vse se ma tak ze jsem pred mesicem vysadila HA. S pritelem chceme mimco, rikali jsme ze to nechame volne plynout a uvidime. Sex byl 10 coz jsem zrovna mela mit ovulku. No a ted mam furt hrozny zavrate, bolesti bricha a hlavy citim se jak kdybych mela horecky ale mam sotva 36°C v podpazi, prospala bych cely dny jsem jen unavena, furt beham na wc. Tak nevim no. Test bily a MS nikde, co si o tom myslet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
30.12.13 19:46
@krysaricek píše:
@kaseny88 to ja prave nevim, taky jsem si to rikala. Ale vse se ma tak ze jsem pred mesicem vysadila HA. S pritelem chceme mimco, rikali jsme ze to nechame volne plynout a uvidime. Sex byl 10 coz jsem zrovna mela mit ovulku. No a ted mam furt hrozny zavrate, bolesti bricha a hlavy citim se jak kdybych mela horecky ale mam sotva 36°C v podpazi, prospala bych cely dny jsem jen unavena, furt beham na wc. Tak nevim no. Test bily a MS nikde, co si o tom myslet :nevim:

spis bch zasla na gyndu, nez takhle polemizovat…pze ta teplota je fakt dost a mit tehu příznaky takhle brzy to se mi nezda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
31.12.13 00:49

A merila jsi hned rano po probuzeni, bez navstevy wc? Bazalka se meri denne rano, ihned po probuzeni, nez vyskocis z postele. Diky sledovani bt cekame mimo, merila jsem dlouhodobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Norae
31.12.13 01:10

@krysaricek ja mam s merenim BT zkusenosti takove - spis ti to pridelava stresy nez pomaha :mrgreen: :mrgreen: ja teda merila jen nekolik mesicu, podarilo se mi vypozorovat zhruba ovulaci, coz bylo pak potvrzeno ovulacnimi testy a pak i gyndarkou.. posledni mesic jsem mela BT po MS kolem 36,6-36,8, v den ovulace klesla na 36,1 a druhy den uz byla nad 37. ALE, vzhledem k tomu ze ja jsem takovy magor ze vsechno hrozne zkoumam, vypozorovala jsem, ze po MS u me byva zvysena teplota tela merena v pochve i po cely den. Po ovulaci jsem mivala prumerne 37,3, behem dne pak 37,8, kdyz mela uz prijit MS, treba den nebo dva, mi rano BT klesla na 36,6 nebo 36,8 a behem dne se uz nedostala nad 36,9. Ono totiz ten progesteron zvysuje celkove teplotu tela zeny po ovulaci. Takze ta zvysena teplota po ovu neznamena vubec nic. No ALE teda ten posledni mesic takova zajimavost - MS mela prijit v patek, v utery BT klesla na 36,8, nezvedla se ani behem dne, objevilo se slabounke spineni, druhy den to stejne, a pak ve ctvrtek byla BT najednou asi 37,3 a postupne se zvedala. A to i behem dne. No a dneska jsem asi 6+3tt ;)

• Citovat
  • Upravit
4829
31.12.13 09:44

@krysaricek k původnímu dotazu o bazální teplotě - z jednoho měření se fakt nic vykoukat nedá. Takže tu teplotu klidně pust z hlavy, z ní teď nic nevydedukuješ. Jestli chceš mít jistotu, zajdi si na krev a budeš mít jasno.
Jinak kdy a kde jsi tu teplotu měřila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital