Bazárek a značkové oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@RyBANA píše:
Mám jít na velkou teď nebo za 5 minut?
Prosím, jdi radši hned, zadržování stolice není zdravé!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RyBANA píše:
Mám jít na velkou teď nebo za 5 minut?
no radsi hned …by to nemuselo dobre dopadnout
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Možná pro Vás stupidní, ale mě pouze zajímalo, zda mohu vkládat značkové oblečení, jestli to třeba není zakázano, jelikož tady na bazárku jsem na žádné značkové oblečení nenajela.
A jaké je to to neznačkové? Kdo to vyrábí? Nebo jen nemají cedulku? Protože já mám pocit, že každé oblečení má nějakou značku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Crystal87 píše:
no radsi hned …by to nemuselo dobre dopadnout![]()
![]()
Průser…doslova a do písmene.
Mám to vyprat nebo to stačí jen vyvětrat? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja bych tam radej nedavala zadny…co kdyby to nahodou nekdo chtel…to by pak bylo diskuzi..„mam to prodat tyhle zensky?“ „mam jit na postu dnes nebo zitra?“ „nevite jestli uz mi dosly penize?“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč píše anonym, je to podezřelý. Aha, už vím, asi proto, aby jsme si nepsaly o značkové oblečení.
Já jsem dnes dala na radu a šla jsem na záchod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si tuhle diskuzi precetla pozde a uz jsem to na WC nestihla…
mam se odstrelit ted, nebo az se umyju?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne ale vazne- jak se pozna znackove obleceni?? ja ziju v Uk, kde „znacky“jako adidas, nike apod.nosi socky… uvazovala jsem, ze prodam par „znackovych“ veci po synovi, ale nikdo v CR asi neuzna, ze mikina „doctor valentino Rossi“ skutecne v UK stala silene penize, protoze tady je to original a znacka… a adidasy, ktere jsem tu koupila za 200kc- to si zas busou vsichni myslet, ze to je vlastne adihas od vietnamcu-za tu cenu…
tak co je znacka???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit