Bb cream poradte

Katanovak
26.5.22 20:53

Bb cream poradte

Holky, prosím poradte mi někdo nějaký dobry Bb cream, mám problematickou pleť a nechci na sebe dávat vyloženě makeup

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26862
26.5.22 21:18
@Katanovak píše:
Holky, prosím poradte mi někdo nějaký dobry Bb cream, mám problematickou pleť a nechci na sebe dávat vyloženě makeup

https://makeup.cz/product/558926/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
26.5.22 22:10

Ja pouzivam od nobilis, jsem naprosto spokojena, je to prirodni kosmetika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
28.5.22 12:47
@cecetka píše:
https://makeup.cz/product/558926/

Tyjo, tys mě fakt navnadila, jdu do něj! Já od téhle značky měla BB, a byl světovej, a ta cena… Ale pak ho nějak přestali vyrábět, či co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17941
28.5.22 19:57

Poradíte? Právě mi dochází denní fluid slow age od Vichy a přemýšlím, jestli s ním pokračovat, nebo jestli podobně poslouží mineral 89 plus nějaký bb, resp. cc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
28.5.22 20:58

@Eliška mně vyhovuje BB od Dermacolu, měla jsem i mnohem dražší značky, ale k tomuto se vždy vrátím. Ještě mám ráda CC od Burjois, vcelku slušně mi zamaskuje to, co má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.9.22 12:12

Náhrada za matující Bb krém od Garnieru

Zdravím. Nevím kde mohu sehnat info, který produkt dokáže nahradit matující krém od Garnieru (Bb Cream Oil Free Miracle Skin Perfector). Cca před rokem přestal být na trhu a byl nahrazen jinými  matujícími,  ovšem ty mi vůbec nevyhovují. Jsem ochotná zaplatit více peněz, pokud si opravdu budu jistá, že produkt mi nahradí ten můj milovaný BB Cream. Zkoušela jsem cca 10 jiných produktů v obdobné cenové relaci (okolo 200,–Kč, nejen BB krémy, ale  i make-upy), ale žádný nebyl takový.  Obávám se zaplatit 500 Kč a být zase zklamaná. Moc děkuji za případnou radu. PETRA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková