Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jenom by mě zajímalo, jestli tento přípravek máte někdo vyzkoušený… Vypadá velice slibně.
Kollagen jak pro sebe, tak i pro babičku a psa kupuju u Gymbeam, tu jejich řadu ( 500 gramů okolo 400). Mají jak bez příchutě, tak i s příchutí 😃
Kollagen jako kollagen. Platíš jen za značku, účinek je stejný
Tak tady je jeste vitamin C, bez ktereho se udajne kolagen temer nevstrebava a dalsi jako treba kyselina hyaluronova… me spis jde o to clenstvi co tam maji… za 690 mi to prijde supr cena, ale bojim se, aby v tom nebyl nejaky hacek, protoze to jde jenom online kartou
Tak jsem to objednala, normálně to přišlo hned druhý den, až jsem na to nečekala, tak to přebíral manžel… Chuťově je to úplně v pohodě, žádná rybina. Složením perfektní. Uvidíme co výsledky. Deklarují do 2 týdnů, že je to znát.
@Upirek123 píše:
Kollagen jak pro sebe, tak i pro babičku a psa kupuju u Gymbeam, tu jejich řadu ( 500 gramů okolo 400). Mají jak bez příchutě, tak i s příchutí 😃Kollagen jako kollagen. Platíš jen za značku, účinek je stejný
vieš čo? nič nekupuj od eshopov typu GymBeam, alebo Myprotein a take… v jednom takom som pracovala… všetko čo tam vyrobí je 50kg pytel z Číny a v miešačke to rozdelí do polkilogrómového alebo kilogramového a predávajú to ako EU alebo CZ/SK výrobok…
@janka321sk i kdyby. Být z Číny automaticky neznamená, že je to nekvalitní ![]()
Dnes se vyrábí v Číně skoro všechno, včetně aut a elektroniky a všichni jsou spokojení
Ahojky, také jsem objednala, zkusila jsem členství, ale měla jsem strach z té platební karty a automatického stahování a po dodání balíčku jsem hned zrušila. Za mě tedy musím říct, že kolagen chutná velmi dobře, dokonce se na něj těším. Určitě si pak objednám další balení…snad budou vidět i výsledky, složení je parádní
![]()
Odebírám já pravidelně to jejich členství, stejně jako kolegyně v práci. Jeden měsíc jsem to zrušila, protože na dovče jsem to nejedla, pak jsem zase začala a v pohodě jsem si to obnovila to členství zase. Supr, že to nemusíš řešit, něco extra platit, myslet na to a tak.
@Upirek123 píše:
@janka321sk i kdyby. Být z Číny automaticky neznamená, že je to nekvalitní
Dnes se vyrábí v Číně skoro všechno, včetně aut a elektroniky a všichni jsou spokojení
No já bych tomu tak otevřená nebyla. Jejich auta jsou dost tragická. Elektronika ok, ale potraviny, když ti jedou přes půl světa, tak to mi ok nepřijde.
Super výrobek. Doporučila mi ho kolegyně. Vlasy lepší, nehty taky, pleť mám pocit větší hydratovanosti. Prostě paráda. Doporučuji všemi deseti…
Já teda musím říct, že u mě jsou můj dlouhodobý problém vlasy… Zkoušela jsem spousty doplňků, nejrůznější kury, zábaly a nic
Ale od kamarádky jsem dostala tip na kolagen od orcacollagen.cz. Jí osobně hodně pomohl. Objednala jsem si ho a musím říct, že je perfektní
Pomáhá přesně tam, kde potřebuju ![]()
Zdravím všechny, napíšete prosím zkušenost s Orca Collagenem na akné? Pomáhá?
Já jsem problém s akné řešila hrozně dlouho a nic nepomáhalo. Pak mi známá doporučila Orcacollagen, začala jsem ho užívat poctivě každý den a akné mi úplně vymizelo. Jsem fakt hrozně ráda, že vypadám zase jako člověk. Doporučila jsem ho i mojí mamce a kolegyňce z práce. Doporučuji si vyřídit členství, budete mít pak automaticky slevu, dopravu zdarma a vše bez starostí.
Zdravím a souhlasím, Orcacollagen taky užívám a jsem s ním moc spokojena. Kolagenů jsem vyzkoušela vícero, ale tento má výbornou chuť, takže se dobře pije a super jsou i ty výhody plynoucí z členství.
Taky jsem na základě této diskuze Orcacollagen koupila a jsem nadšená. Pleť je krásně hydratovaná, vrásky jsou zjemněné a to nemluvím o kvalitě vlasů a nehtů. Navíc díky členství máte plno výhod - nejnižší cena, doprava zdarma, automatické odeslání balíčku …