Orca Collagen - zkoušeli jste někdo?

24.5.22 18:10

Orca Collagen - zkoušeli jste někdo?

Jenom by mě zajímalo, jestli tento přípravek máte někdo vyzkoušený… Vypadá velice slibně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
247
24.5.22 18:35

Kollagen jak pro sebe, tak i pro babičku a psa kupuju u Gymbeam, tu jejich řadu ( 500 gramů okolo 400). Mají jak bez příchutě, tak i s příchutí 😃

Kollagen jako kollagen. Platíš jen za značku, účinek je stejný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.22 11:37

Tak tady je jeste vitamin C, bez ktereho se udajne kolagen temer nevstrebava a dalsi jako treba kyselina hyaluronova… me spis jde o to clenstvi co tam maji… za 690 mi to prijde supr cena, ale bojim se, aby v tom nebyl nejaky hacek, protoze to jde jenom online kartou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.22 10:52

Tak jsem to objednala, normálně to přišlo hned druhý den, až jsem na to nečekala, tak to přebíral manžel… Chuťově je to úplně v pohodě, žádná rybina. Složením perfektní. Uvidíme co výsledky. Deklarují do 2 týdnů, že je to znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.22 12:01
@Upirek123 píše:
Kollagen jak pro sebe, tak i pro babičku a psa kupuju u Gymbeam, tu jejich řadu ( 500 gramů okolo 400). Mají jak bez příchutě, tak i s příchutí 😃Kollagen jako kollagen. Platíš jen za značku, účinek je stejný

vieš čo? nič nekupuj od eshopov typu GymBeam, alebo Myprotein a take… v jednom takom som pracovala… všetko čo tam vyrobí je 50kg pytel z Číny a v miešačke to rozdelí do polkilogrómového alebo kilogramového a predávajú to ako EU alebo CZ/SK výrobok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
7.6.22 00:16

@janka321sk i kdyby. Být z Číny automaticky neznamená, že je to nekvalitní :roll:
Dnes se vyrábí v Číně skoro všechno, včetně aut a elektroniky a všichni jsou spokojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.6.22 11:10

Orca collagen :)

Ahojky, také jsem objednala, zkusila jsem členství, ale měla jsem strach z té platební karty a automatického stahování a po dodání balíčku jsem hned zrušila. Za mě tedy musím říct, že kolagen chutná velmi dobře, dokonce se na něj těším. Určitě si pak objednám další balení…snad budou vidět i výsledky, složení je parádní :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.22 10:49

Odebírám já pravidelně to jejich členství, stejně jako kolegyně v práci. Jeden měsíc jsem to zrušila, protože na dovče jsem to nejedla, pak jsem zase začala a v pohodě jsem si to obnovila to členství zase. Supr, že to nemusíš řešit, něco extra platit, myslet na to a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.22 10:54
@Upirek123 píše:
@janka321sk i kdyby. Být z Číny automaticky neznamená, že je to nekvalitní :roll:
Dnes se vyrábí v Číně skoro všechno, včetně aut a elektroniky a všichni jsou spokojení

No já bych tomu tak otevřená nebyla. Jejich auta jsou dost tragická. Elektronika ok, ale potraviny, když ti jedou přes půl světa, tak to mi ok nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
29.6.22 11:39

Super výrobek. Doporučila mi ho kolegyně. Vlasy lepší, nehty taky, pleť mám pocit větší hydratovanosti. Prostě paráda. Doporučuji všemi deseti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.22 20:18

Já teda musím říct, že u mě jsou můj dlouhodobý problém vlasy… Zkoušela jsem spousty doplňků, nejrůznější kury, zábaly a nic :( Ale od kamarádky jsem dostala tip na kolagen od orcacollagen.cz. Jí osobně hodně pomohl. Objednala jsem si ho a musím říct, že je perfektní :) Pomáhá přesně tam, kde potřebuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.10.22 10:12

Zdravím všechny, napíšete prosím zkušenost s Orca Collagenem na akné? Pomáhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
24.10.22 17:07

Já jsem problém s akné řešila hrozně dlouho a nic nepomáhalo. Pak mi známá doporučila Orcacollagen, začala jsem ho užívat poctivě každý den a akné mi úplně vymizelo. Jsem fakt hrozně ráda, že vypadám zase jako člověk. Doporučila jsem ho i mojí mamce a kolegyňce z práce. Doporučuji si vyřídit členství, budete mít pak automaticky slevu, dopravu zdarma a vše bez starostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bastonka789
19.12.22 17:20

Zdravím a souhlasím, Orcacollagen taky užívám a jsem s ním moc spokojena. Kolagenů jsem vyzkoušela vícero, ale tento má výbornou chuť, takže se dobře pije a super jsou i ty výhody plynoucí z členství.

• Citovat
  • Upravit
30.4.23 19:07

Taky jsem na základě této diskuze Orcacollagen koupila a jsem nadšená. Pleť je krásně hydratovaná, vrásky jsou zjemněné a to nemluvím o kvalitě vlasů a nehtů. Navíc díky členství máte plno výhod - nejnižší cena, doprava zdarma, automatické odeslání balíčku …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková