Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jakou značku oblečení nosíte na sportování? Jaké legíny jsou vám pohodlné, s jakýma jste spokojené?
Mám ráda funkcni oblečení od Moiry, Klimatexu.
Mám jedno super tričko od Husky, mikina od nich stojí za prd.
Na brusle mi stačí legíny Cervit z Lidlu.
Hodně používám oblečení z lidlu a decathlonu.
Zklamáním bylo oblečení Nike. Když jsem sportovní tričko a podprsenku hned nevyprala, tak ta zatuchlina v tom zůstala zažraná a bohužel skončily v koši.
Příspěvek upraven 22.05.22 v 14:16
Ja mam rada under armor, calvin klein performance. Dulezity je hledat co ti vyhovuje. Nike mi moc nevyhovoval a decathlon je az moc umelej.
Jako základ mám Panache, protože kozy v xichtu fakt nechceš.
Trika a další vrstvy nejvíce Calvin Klein.
Legíny nevím, všechny jsou pocitově hnusný, elastaky nesnáším od mala, ten pocit na nohách je příšerný
Ale miluji trictvrtaky od Nike, silnější pevnější elastická látka. Já nejvíc běhám, pak kolečkáče, takže nic speciálního až tak nepotřebuji.
Funkční věci mám Klimatex, hodně toho už spoustu let a… Pořád je to ve skvělém stavu a to i ponožky
(mám je víc jak 10 let) Když jsem přibrala, vzala jsem na vrstvení funkční z Lidlu a docela se to dalo, až mě to překvapilo.
Včera jsem byla poprvé v decathlonu kvůli sukni na golf a některé látky na kratasech na běhání byly fajn, jemné a příjemné na dotek. Něco působilo hrozně nepříjemně, nepohodlné a šílené barvy, ale v krizi bych si i tam něco vybrala.
Takže suma sumárum, za mě je to, vzít to do ruky a posoudit každou věc individuálně.
To se musí vyzkoušet
obecně to dražší oblečení je lepší, myslím tím teď zejména ty leginy
vyhazela jsem všechny laciny smejdy z Lidlu, a co jsem si koupila a stalo před případnou slevou tak 700 - 1000, mi přišlo v pohodě
za 500 to ještě není někdy úplně ono, ale taky se dá
![]()
Teď mám nejraději těhotenské Esprit, vyhovovaly mi i Lelosi a kdysi jsem měla z Calzedonie a taky byly fajn.
@TO_IT píše:
Jako základ mám Panache, protože kozy v xichtu fakt nechceš.Trika a další vrstvy nejvíce Calvin Klein.
Legíny nevím, všechny jsou pocitově hnusný, elastaky nesnáším od mala, ten pocit na nohách je příšernýAle miluji trictvrtaky od Nike, silnější pevnější elastická látka. Já nejvíc běhám, pak kolečkáče, takže nic speciálního až tak nepotřebuji.
Funkční věci mám Klimatex, hodně toho už spoustu let a… Pořád je to ve skvělém stavu a to i ponožky
(mám je víc jak 10 let) Když jsem přibrala, vzala jsem na vrstvení funkční z Lidlu a docela se to dalo, až mě to překvapilo.
Včera jsem byla poprvé v decathlonu kvůli sukni na golf a některé látky na kratasech na běhání byly fajn, jemné a příjemné na dotek. Něco působilo hrozně nepříjemně, nepohodlné a šílené barvy, ale v krizi bych si i tam něco vybrala.
Takže suma sumárum, za mě je to, vzít to do ruky a posoudit každou věc individuálně.
děkuju, Panache slyším prvně ![]()
@VanilkovaLiza píše:děkuju, Panache slyším prvně
Treba pro me je Panache zklamani.
Jinak je treba opravdu zkouset. Ja mam rada obecne veci od Dynafitu, bezecky kratasy mam nejradsi trailovy z Decathlonu, elastaky dlouhy z tchiba, hlavne zimni mi vyhovujou, kratky zase ze Salmingu. Proste od každé znacky neco. Tricka mam vsechny ze zavodu, ale nejlepsi jsou od Compresportu a scotu. Ale ja toho mam tuny.
@VanilkovaLiza píše:děkuju, Panache slyším prvně
Ony jsou ty podprsenky takové hodně jiné, drží tvar trošku jako stan, ale pokud si to člověk uvědomuje a najde se správná velikost, pak jsou super. Na menší prsa jsou ovšem úplně zbytečné.
@TO_IT Panache výborná i na malá prsa, zvláště pokud jsou bolestivá před MS. Hlavně záleží, o jaký druh sportu se jedná, je rozdíl chodit na jógu a na trampolíny.
@stín katedrál píše:
@TO_IT Panache výborná i na malá prsa, zvláště pokud jsou bolestivá před MS. Hlavně záleží, o jaký druh sportu se jedná, je rozdíl chodit na jógu a na trampolíny.
Jo, tak na yogu bych ji nedoporučila kvůli tomu tvaru. Já jsem to nemyslela tak, že by byla k ničemu, ale že na menší prsa se dělají i praktičtější střihy podprsenek a asi bych brala něco kompaktnějšího, kdybych tu možnost měla
Určitě vyhovuje i na menší prsa ![]()