Nejlepší oblečení na sport

22.5.22 13:23

Nejlepší oblečení na sport

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jakou značku oblečení nosíte na sportování? Jaké legíny jsou vám pohodlné, s jakýma jste spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
22.5.22 13:37

Mám ráda funkcni oblečení od Moiry, Klimatexu.
Mám jedno super tričko od Husky, mikina od nich stojí za prd.
Na brusle mi stačí legíny Cervit z Lidlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
22.5.22 13:42

Hodně používám oblečení z lidlu a decathlonu.
Zklamáním bylo oblečení Nike. Když jsem sportovní tričko a podprsenku hned nevyprala, tak ta zatuchlina v tom zůstala zažraná a bohužel skončily v koši.

Příspěvek upraven 22.05.22 v 14:16

• Citovat
  • Upravit
2009
22.5.22 13:51

U mě Nike, a klasické bavlněné věci jako Sam 73.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
22.5.22 13:53

Ja mam rada under armor, calvin klein performance. Dulezity je hledat co ti vyhovuje. Nike mi moc nevyhovoval a decathlon je az moc umelej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
22.5.22 14:26

Jako základ mám Panache, protože kozy v xichtu fakt nechceš.

Trika a další vrstvy nejvíce Calvin Klein.
Legíny nevím, všechny jsou pocitově hnusný, elastaky nesnáším od mala, ten pocit na nohách je příšerný :roll: Ale miluji trictvrtaky od Nike, silnější pevnější elastická látka. Já nejvíc běhám, pak kolečkáče, takže nic speciálního až tak nepotřebuji.

Funkční věci mám Klimatex, hodně toho už spoustu let a… Pořád je to ve skvělém stavu a to i ponožky :lol: (mám je víc jak 10 let) Když jsem přibrala, vzala jsem na vrstvení funkční z Lidlu a docela se to dalo, až mě to překvapilo.

Včera jsem byla poprvé v decathlonu kvůli sukni na golf a některé látky na kratasech na běhání byly fajn, jemné a příjemné na dotek. Něco působilo hrozně nepříjemně, nepohodlné a šílené barvy, ale v krizi bych si i tam něco vybrala.

Takže suma sumárum, za mě je to, vzít to do ruky a posoudit každou věc individuálně.

• Citovat
  • Upravit
34322
22.5.22 15:15

Dole siroke leginy bavlna elastan ma Litex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
22.5.22 16:28

To se musí vyzkoušet :lol: obecně to dražší oblečení je lepší, myslím tím teď zejména ty leginy :lol: vyhazela jsem všechny laciny smejdy z Lidlu, a co jsem si koupila a stalo před případnou slevou tak 700 - 1000, mi přišlo v pohodě :lol: za 500 to ještě není někdy úplně ono, ale taky se dá :lol: :nevim:

Teď mám nejraději těhotenské Esprit, vyhovovaly mi i Lelosi a kdysi jsem měla z Calzedonie a taky byly fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.22 17:58
@TO_IT píše:
Jako základ mám Panache, protože kozy v xichtu fakt nechceš.

Trika a další vrstvy nejvíce Calvin Klein.
Legíny nevím, všechny jsou pocitově hnusný, elastaky nesnáším od mala, ten pocit na nohách je příšerný :roll: Ale miluji trictvrtaky od Nike, silnější pevnější elastická látka. Já nejvíc běhám, pak kolečkáče, takže nic speciálního až tak nepotřebuji.

Funkční věci mám Klimatex, hodně toho už spoustu let a… Pořád je to ve skvělém stavu a to i ponožky :lol: (mám je víc jak 10 let) Když jsem přibrala, vzala jsem na vrstvení funkční z Lidlu a docela se to dalo, až mě to překvapilo.

Včera jsem byla poprvé v decathlonu kvůli sukni na golf a některé látky na kratasech na běhání byly fajn, jemné a příjemné na dotek. Něco působilo hrozně nepříjemně, nepohodlné a šílené barvy, ale v krizi bych si i tam něco vybrala.

Takže suma sumárum, za mě je to, vzít to do ruky a posoudit každou věc individuálně.

:) děkuju, Panache slyším prvně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
22.5.22 18:28
@VanilkovaLiza píše: :) děkuju, Panache slyším prvně :palec:

Treba pro me je Panache zklamani.
Jinak je treba opravdu zkouset. Ja mam rada obecne veci od Dynafitu, bezecky kratasy mam nejradsi trailovy z Decathlonu, elastaky dlouhy z tchiba, hlavne zimni mi vyhovujou, kratky zase ze Salmingu. Proste od každé znacky neco. Tricka mam vsechny ze zavodu, ale nejlepsi jsou od Compresportu a scotu. Ale ja toho mam tuny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
22.5.22 18:50
@VanilkovaLiza píše: :) děkuju, Panache slyším prvně :palec:

Ony jsou ty podprsenky takové hodně jiné, drží tvar trošku jako stan, ale pokud si to člověk uvědomuje a najde se správná velikost, pak jsou super. Na menší prsa jsou ovšem úplně zbytečné.

• Citovat
  • Upravit
4650
22.5.22 19:24

@TO_IT Panache výborná i na malá prsa, zvláště pokud jsou bolestivá před MS. Hlavně záleží, o jaký druh sportu se jedná, je rozdíl chodit na jógu a na trampolíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
22.5.22 19:34
@stín katedrál píše:
@TO_IT Panache výborná i na malá prsa, zvláště pokud jsou bolestivá před MS. Hlavně záleží, o jaký druh sportu se jedná, je rozdíl chodit na jógu a na trampolíny.

Jo, tak na yogu bych ji nedoporučila kvůli tomu tvaru. Já jsem to nemyslela tak, že by byla k ničemu, ale že na menší prsa se dělají i praktičtější střihy podprsenek a asi bych brala něco kompaktnějšího, kdybych tu možnost měla :think: Určitě vyhovuje i na menší prsa :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková