Chlupy oblast bikin

11
19.5.22 17:58

chlupy oblast bikin

Ahoj, jsem mlada holka a mam velky problem. Uz cca 2 roky nemuzu nosit plavky kvuli tomu, ze mam v trislech chlupy, normalne se holim, jenze vzdy po holeni mám viditelne korinky, takze to vypada ze jsem se neholila, zkusila jsem i epilator od braunu, ale jak tam mam ty korinky tak mi to nepomuze. Cukrovou pastu jsem zkousela, ale vydrzi mi to tak den nebo dva. Jsem z toho opravdu nestastna a nevim co mam delat. Prikladam i foto ktere oblasti myslím. Mohli by jste mi prosim poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3139
19.5.22 18:18

Chápu, že tě to trápí, ale ono to nikoho, krom bl*ečky nezajímá a tebe přece nezajímá názor duchem chudých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
19.5.22 18:41

Opalit se (třeba na balkoně, svoji zahradě, v nejhorším samoopalovak), ono to pak nebude tak vidět. Ale vsimas si toho hlavně ty, lidem je to fuk. Nebo vybrat střih plavek, co to zakreje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
19.5.22 18:49

Myslím si, že s tím extra nic moc nenaděláš. Epilaci cukrovou pastou jsi zkoušela, to už asi nic lepšího nebude. Možná IPL epilátor (ten laser), ale i tam pochybuji o větší účinnosti v této oblasti. Myslím, že kořínky řešíš jen ty, pro ostatní jsou viditelné max chlupy a když je máš odstraněné, nikdo už tě extra nebude zkoumat. Myslím, že i kluci mají u příležitosti zkoumání třísel jiné starosti. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
19.5.22 18:53

Zkus plavky s nohavičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
19.5.22 19:14

Jestli tě to tolik štve, zkus přizpůsobit typ plavek - něco s nohavičkou, šatové plavky, spodní část se sukní nebo tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
19.5.22 19:24

To má takhle hromada žen, když teda nejsou blond nebo nevyhrály loterii a příroda jim tam ty chlupy nenadělila vůbec. A to ještě když to pokosím, tak za odměnu druhej den k těm černým kořínkům pod kůží přibyde červená krupice, jak to zarůstá, to je teprv lahoda :lol: Ta cukrová pasta mi přišla nejlepší, aspoň to dá na tu týdenní dovču tak nějak. Ale někdy prostě jen oholím a neřeším, myslím, že to z dálky vidět není, myslím, že to nemusíš řešit. Já teda cizí třísla nikdy nezvládla vyzkoumat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24688
19.5.22 19:26

Moc se pozorujete. Lidem je to naprosto fuk, jak jste nebo nejste oholená. Já bych si všimla max nějakého pralesa, rozhodně ne údajných kořínků (ne že bych s oblibou druhým ženám čučela na třísla, to zase ne).

Příspěvek upraven 19.05.22 v 19:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
19.5.22 19:27
@Petule030 píše:
Myslím si, že s tím extra nic moc nenaděláš. Epilaci cukrovou pastou jsi zkoušela, to už asi nic lepšího nebude. Možná IPL epilátor (ten laser), ale i tam pochybuji o větší účinnosti v této oblasti. Myslím, že kořínky řešíš jen ty, pro ostatní jsou viditelné max chlupy a když je máš odstraněné, nikdo už tě extra nebude zkoumat. Myslím, že i kluci mají u příležitosti zkoumání třísel jiné starosti. :D

IPL a laser jsou dvě rozdílné věci, a doma laser není ;)
a zrovna mně na tuhle oblast IPL funguje jak z reklamy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
19.5.22 21:22
@annlady píše:
IPL a laser jsou dvě rozdílné věci, a doma laser není ;)
a zrovna mně na tuhle oblast IPL funguje jak z reklamy

Aha, já nevěděla, že je v tom rozdíl. Spíš jsem se opírala o reklamu a o to, že ve včerejší diskuzi někdo psal, že to dotyčné na tmavé chlupy moc nepůsobí. Sama zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
19.5.22 22:05
@Petule030 píše:
Aha, já nevěděla, že je v tom rozdíl. Spíš jsem se opírala o reklamu a o to, že ve včerejší diskuzi někdo psal, že to dotyčné na tmavé chlupy moc nepůsobí. Sama zkušenost nemám.

ono je to děsně indi vindi, u mne třísla a podpaží super účinek, nožky až tolik ne, ale to je spíš o tom opruzu oblikat tak velkou plochu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25118
19.5.22 22:07

@natka17 Ber to jako sekundární pohlaví znaky a buď v pohodě. Chlapům to určitě nevadí, některým spíš naopak a co si myslí ženský, ti může být ukradený. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.22 17:03

Jestli jsi tmavší, objednej se někam na laser. Na tmavší chloupky funguje výborně. Sice to leze do peněz, ale zbavíš se toho navždy. Mám to tak 20 let a mám klid.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková