Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, jsem mlada holka a mam velky problem. Uz cca 2 roky nemuzu nosit plavky kvuli tomu, ze mam v trislech chlupy, normalne se holim, jenze vzdy po holeni mám viditelne korinky, takze to vypada ze jsem se neholila, zkusila jsem i epilator od braunu, ale jak tam mam ty korinky tak mi to nepomuze. Cukrovou pastu jsem zkousela, ale vydrzi mi to tak den nebo dva. Jsem z toho opravdu nestastna a nevim co mam delat. Prikladam i foto ktere oblasti myslím. Mohli by jste mi prosim poradit
Chápu, že tě to trápí, ale ono to nikoho, krom bl*ečky nezajímá a tebe přece nezajímá názor duchem chudých.
Opalit se (třeba na balkoně, svoji zahradě, v nejhorším samoopalovak), ono to pak nebude tak vidět. Ale vsimas si toho hlavně ty, lidem je to fuk. Nebo vybrat střih plavek, co to zakreje.
Myslím si, že s tím extra nic moc nenaděláš. Epilaci cukrovou pastou jsi zkoušela, to už asi nic lepšího nebude. Možná IPL epilátor (ten laser), ale i tam pochybuji o větší účinnosti v této oblasti. Myslím, že kořínky řešíš jen ty, pro ostatní jsou viditelné max chlupy a když je máš odstraněné, nikdo už tě extra nebude zkoumat. Myslím, že i kluci mají u příležitosti zkoumání třísel jiné starosti. ![]()
Jestli tě to tolik štve, zkus přizpůsobit typ plavek - něco s nohavičkou, šatové plavky, spodní část se sukní nebo tak ![]()
To má takhle hromada žen, když teda nejsou blond nebo nevyhrály loterii a příroda jim tam ty chlupy nenadělila vůbec. A to ještě když to pokosím, tak za odměnu druhej den k těm černým kořínkům pod kůží přibyde červená krupice, jak to zarůstá, to je teprv lahoda
Ta cukrová pasta mi přišla nejlepší, aspoň to dá na tu týdenní dovču tak nějak. Ale někdy prostě jen oholím a neřeším, myslím, že to z dálky vidět není, myslím, že to nemusíš řešit. Já teda cizí třísla nikdy nezvládla vyzkoumat.
Moc se pozorujete. Lidem je to naprosto fuk, jak jste nebo nejste oholená. Já bych si všimla max nějakého pralesa, rozhodně ne údajných kořínků (ne že bych s oblibou druhým ženám čučela na třísla, to zase ne).
Příspěvek upraven 19.05.22 v 19:27
@Petule030 píše:
Myslím si, že s tím extra nic moc nenaděláš. Epilaci cukrovou pastou jsi zkoušela, to už asi nic lepšího nebude. Možná IPL epilátor (ten laser), ale i tam pochybuji o větší účinnosti v této oblasti. Myslím, že kořínky řešíš jen ty, pro ostatní jsou viditelné max chlupy a když je máš odstraněné, nikdo už tě extra nebude zkoumat. Myslím, že i kluci mají u příležitosti zkoumání třísel jiné starosti.
IPL a laser jsou dvě rozdílné věci, a doma laser není ![]()
a zrovna mně na tuhle oblast IPL funguje jak z reklamy
@annlady píše:
IPL a laser jsou dvě rozdílné věci, a doma laser není
a zrovna mně na tuhle oblast IPL funguje jak z reklamy
Aha, já nevěděla, že je v tom rozdíl. Spíš jsem se opírala o reklamu a o to, že ve včerejší diskuzi někdo psal, že to dotyčné na tmavé chlupy moc nepůsobí. Sama zkušenost nemám.
@Petule030 píše:
Aha, já nevěděla, že je v tom rozdíl. Spíš jsem se opírala o reklamu a o to, že ve včerejší diskuzi někdo psal, že to dotyčné na tmavé chlupy moc nepůsobí. Sama zkušenost nemám.
ono je to děsně indi vindi, u mne třísla a podpaží super účinek, nožky až tolik ne, ale to je spíš o tom opruzu oblikat tak velkou plochu
@natka17 Ber to jako sekundární pohlaví znaky a buď v pohodě. Chlapům to určitě nevadí, některým spíš naopak a co si myslí ženský, ti může být ukradený. ![]()
Jestli jsi tmavší, objednej se někam na laser. Na tmavší chloupky funguje výborně. Sice to leze do peněz, ale zbavíš se toho navždy. Mám to tak 20 let a mám klid.