Rychlé hubnutí za týden

Anonymní
17.5.22 17:34

Rychlé hubnutí za týden

Ahoj děvčata. Mám průser. Byla sem na rychlo pozvána na svatbu která je už pristi týden ve středu.. musím zhubnout alespoň 6kg. Zhubnu tím že nebudu jist? Jen pít vodu? :( nebo jak tak rychle to mám udělat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13215
17.5.22 17:41
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata. Mám průser. Byla sem na rychlo pozvána na svatbu která je už pristi týden ve středu.. musím zhubnout alespoň 6kg. Zhubnu tím že nebudu jist? Jen pít vodu? :( nebo jak tak rychle to mám udělat?

Raději si nech napsat Lexaurin, to bude mít lepší efekt…
Za 1) nebudeš asi nejchytřejší, když vypustíš takový nesmysl jako zhubnout 6 kg za týden…
Za 2) proč tě pozvali až jako náhradnici?
Za 3) na svatbě má být krásná především nevěsta, ta je hlavní hvězdou…takže pokud ti to nebude slušet, tak alespoň o to víc ona vynikne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15855
17.5.22 17:47
@Magical-eyes píše:
Raději si nech napsat Lexaurin, to bude mít lepší efekt…
Za 1) nebudeš asi nejchytřejší, když vypustíš takový nesmysl jako zhubnout 6 kg za týden…
Za 2) proč tě pozvali až jako náhradnici?
Za 3) na svatbě má být krásná především nevěsta, ta je hlavní hvězdou…takže pokud ti to nebude slušet, tak alespoň o to víc ona vynikne…

Dá se zhubnout i 6kg za jeden den. V tomhle problém nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
17.5.22 17:52

Mě vždy zajímalo jak fungují tyhle přepočty. Jak přesně vypadá na člověku 6 kg, aby s nimi lidi dělali fuj a bez nich jé? :think:
Za týden fakt nejsi schopná shodit cokoliv, co bude okem viditelné. Ty kila jsi taky nenabrala za týden, tak se je ani tak rychle nesnaž shodit.

Pokud se svou postavou nejsi spokojená, tak to řeš dlouhodobě. Těmito hurá akcemi si akorát zdravotně uškodíš.

• Citovat
  • Upravit
19983
17.5.22 17:58

@Zumpa a to jako jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15855
17.5.22 18:02
@lachtanice86 píše:
@Zumpa a to jako jak?

Dřinou a dehydratací. Silně nedoporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16209
17.5.22 18:05
@Parninas píše:
Mě vždy zajímalo jak fungují tyhle přepočty. Jak přesně vypadá na člověku 6 kg, aby s nimi lidi dělali fuj a bez nich jé? :think:
Za týden fakt nejsi schopná shodit cokoliv, co bude okem viditelné. Ty kila jsi taky nenabrala za týden, tak se je ani tak rychle nesnaž shodit.Pokud se svou postavou nejsi spokojená, tak to řeš dlouhodobě. Těmito hurá akcemi si akorát zdravotně uškodíš.

Já budu trochu oponovat. Kdysi dávno jsem prohrála jednu sázku a absolvovala týden každodenní dvoufázový trénink s jednou skupinou magorů. Několikrát jsem zvracela, nikdy v životě jsem se tak nevyždímala, ale můžu ti garantovat, že po týdnu byla změna okem sakra viditelná :mrgreen: Docela škoda, že už se nesázím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
17.5.22 18:05

No ono se 6 kg za týden dá, ale nevím jestli chceš jít na svatbu radši s kilem navíc, nebo unavená a protivná :think: nehledě na mega jojo efekt co tě bude čekat po té svatbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13215
17.5.22 18:06

Tak pod pojmem zhubnout vidím snížit množství tukových zásob a ne se dehydratovat na smrt… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2395
17.5.22 18:06

Co to je za móresy zvát na svatbu týden předem? :roll:

A proč zrovna 6 kg? Jestli máš jen 6 kg navíc, tak máš furt ok postavu. A jestli to chceš z nějaké větší nadváhy, tak tě to stejnak nevytrhne. :think:

Když nebudeš jíst, tak asi zhubneš, ale jestli nejsi trénovaná na jogínský půst, tak tam nedojdeš…

Nebo si vem tlustý doprovod, budeš vypadat hubenější. Nebo předstírej, že jsi těhotná. :palec: Nebo pošli štíhlou dvojnici. :lol:

Příspěvek upraven 17.05.22 v 18:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16997
17.5.22 18:08

Kolegyně si dala v neděli prý něco zkaženého - od té doby :poblion: Míří na kapačky. Má smysl pro (černý) humor, takže pochopila moji poznámku, že bude mít alespoň lajnu do plavek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
17.5.22 18:08
@zrcadlo píše:
Já budu trochu oponovat. Kdysi dávno jsem prohrála jednu sázku a absolvovala týden každodenní dvoufázový trénink s jednou skupinou magorů. Několikrát jsem zvracela, nikdy v životě jsem se tak nevyždímala, ale můžu ti garantovat, že po týdnu byla změna okem sakra viditelná :mrgreen: Docela škoda, že už se nesázím…

Hustý. :mrgreen:
Jaké bylo jojo? :think: I když u čistě pohybového hubnutí se asi něco málo udrží co?

• Citovat
  • Upravit
26569
17.5.22 18:13
@zrcadlo píše:

Mne stacil tento vikend a zmena byla viditelna. :mrgreen: Ale jak pise Zumpa, drina a dehydratce, silne nedoporucuji. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
17.5.22 18:13

A to vás na tě svatbě budou vážit? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
17.5.22 18:14
@Lenka_Hal píše:
Mne stacil tento vikend a zmena byla viditelna. :mrgreen: Ale jak pise Zumpa, drina a dehydratce, silne nedoporucuji. :lol:

A tak taky je jiný případ když se vezme atletka jako ty, které dřina a dehydratace vyrýsuje víc svaly co už máš a když vezmeš paní s nadváhou. Jako jo, jako dehydratovaná nějaká kila asi shodí, ale bude to nějak výrazně hezčí? :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková