Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky, máte některá zkušenost s galvanickou žehličkou Nu skin trio? Jedná se o žehličku na tělo. Zajímalo by mně, zda někomu pomohla na celulitidu. Děkuji
@huanca Ahoj já ji používám a mám skvělé výsledky:) mám i svou proměnu a od klientek mám také proměny:) pokud budete chtít přidejte si mě na beauty.by.nikyy a ráda vám zašlu fotografie:)
Ahoj holky, ja ji koupila pred podordem, bala jsem se jak budu vypadat po porodu, protoze trpim na celulitidu. Priznam se, ze moje mala vubec nespinkala a ja nemela cas se pravdilne osetrovat, proto jsem ji letos na jare prodala. Dva mesice nato zacala mala spinkat celou noc, ja nabrala silu a energii do sebe zase investovat cas a doprat si nejakou tu zkraslovaci proceduru a koupila jsem si ji podruhe 😀. Kdyz jsem zacala pouzivat tak jak se ma pouzivat, tak vysledky videt jsou. Mohu poslat foto pred a po a ted si ji koupila i moje kamaradka pred mesicem, mela hodne vytahanou kuzi na brisku po 2 detech a fotka co mi poslala po necelem mesici - nechapala jsem rozdil, kdybyste chtely, poslu do SZ fotky nebo svuj IG
krasny den K.
Dobré rano @DandátkoP, slecna/pani se ptala na vysledky s zehlickou, tak jsem ji odpovedela. Sdílení vlastní zkusenosti neni porusovani jakychkoli pravidel. Preji krasny den 🌸
@Clara82 ale jdi. Bez toho lákání na tvuj IG bych tomu mozna i verila. ![]()
@DandátkoP ve svych 41 letech mi Vase vyjadrovani/uvažovaní o vámi zvoleném spojení “lakáni na tvuj IG” prijde opravdu usmevne. Preji Vam jen a jen to dobré 😊
@Clara82 Že si nově založený profil ausgerechnet vyhledá starou diskusi a hned přispěchá s fantastickou recenzí je poněkud, řekněme, podezřelé. Ale abych nežrala, v poslední době to hodně propaguje moje bývalá fitness lektorka. Jenže ona má dokonalou pleť i postavu, takže těžko posoudit, zda to funguje. Můžeš mi teda, prosím, poslat do SZ poslat odkaz na IG? Chci se dozvědět víc. Díky.
@trojskahelena dobry den, posilam vam sz protoze se to tu nejak zvrtlo v ne uplne hezke zpravy, coz moc nechapu. Ja to tu psala v dobre vire, a toto me opravdu mrzi. Preji pekny den.