Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s BéBé Confort Loola?
Přidejte zkušenost s BéBé Confort LoolaAhojky,
tak co Petulie, už jsmte vyzkoušely kočárek v terénu a jaké jsou dojmy?
Ahoj Katko,
zatím stále ještě se streety jezdíme jen doma a venku slalomujem
. až vyrazíme ven, určitě vás neošidím a písnu sem!
Ahoj Petulie, můžeu se i když po roce zeptat, jak se ti jezdí s streety?
Díky hezký večer ![]()
Ahoj Katko,
protože jsem trošku kočárkový maniak, tak už jsem streetyho prodala a od té doby mám už čtvrtý kočár
Ale na streetyho vzpomínám moc ráda, je to opravdu výborný kvalitně vyrobený kočárek. Jen se nehodí do horších terénů, na rozbitých chodnících jsem zapadávala do děr, což je teda jasné vzhledem k těm malým kolečkům, jak už jsemm psala v té své původní recenzi. ale opravdu nemám, co bych mu vytkla ![]()
petulie ahojky a díky už jsem našla diskuzi, kde jsi to psala , tak ještě jednou díky, už mám na cestě loolu, tak jsem na ní zvědavá, až ted jsem se dočetla ,že se s ní nedá couvat..tak jsem zvědavá co a jak..ale stejně bude jen cestovní jinka sporták tak snad nebudu moc zklamaná..
kočár. maniat - to chápu, jsem taky ,právě z domu šly babypoint mark Q a připravuji se na novou sezonu, ale bohužel dítka rostou a brzy mi kočárkování odpadne..
tak aspon si je užívám přes můj eshpo ![]()
No právě proto, že ty děti tak odrůstaj, se kočáry musej rychle střídat ![]()
Moje řeč
ještě přemýšlím nad sportákem, ale už to asi fakt nebude mít cenu ![]()
Já myslím, že určitě ještě rok můžete v pohodě jezdit, jak koukám na metřík
Za sporták rozhodně doporučuju bugaboo chameleon ![]()
Jé Péti ten by se mi taky líbil, ale co ty malý kolečka? nebo myslíš dokoupený velký? je prostorný? zdá se mi sedačka taková uzoučká..
Katko, sedačka je úplně suprová, fakt veliká a z malých koleček jsem měla strach,ale nezapadávaj ani do děr v chodníku..ten kočár je skvělej, jak je variabilní. Jediný na co trochu pozor, ty flísový potahy jsou mohutnější a zmenšujou prostor pod stříškou, když je sedačka v sedu, takže většímu dítěti sedaj na hlavu…ale džínovej to nedělá a nevím jak canvas.
A omlouvám se všem čtenářkám, že jsem odbočila od tématu diskuze ![]()
Maminky, poraďte prosím, ten kočárek Bebe comfort Loola je pro jak velké/staré dítko? Mám 18měsíční holčičku a nikde jsem nevyčetla nosnost. Ptám se na vaše zkušenosti, abych se neunáhlila a za chvíli nám nebyl „malý“. moc děkuji za odpovědi ![]()
@gambettka sice jsem ho sama osobně neměla, a le zkušenosti majitelek jsou většinou takové, že je to kočárek spíše pro menší děti. cca do těch 18m. on je relativně těžký, jak je otočný (to jsou každopádně všechny BBC, i ELea a streety)..
nosnost je 15 kg, ale to nejde. jde o to, že sedák není zrovna velký, místo pod boudičkou nic moc a kočár je těžký a při větší hmotnosti hůře manévrovatelný.
já bych se skoro v 18 m poohlédla po nějakém posměrném, jsou lehčí, holčička ti bude už stejně víc chodit a zbytečně by ses vláčela s těžším kočárkem (
Sama jsem měla BBC elea, ale jen do 14m..) - ale pokud sháníš sporťák, za každou cenu otočný, a nevadí ti váha, tak myslím, že zrovna elea je pelší, než Loola ![]()
jinak nosnost 15kg je skoro u všeho, obecně jen kočárky homologované posle uS norem, ne podle ECE mají více, třeba Mclareny, Cybex, Babyjogger. mají 22-25kg. a třeba v BJ svezu ještě 5,5letého kluka, který vypadá na víc než 6let (každý ho vidí ve škole ![]()
Natašo, moc děkuji za radu
Dívala jsem se na ty rozměry a je vážně menší než kočík co máme doma. Právě i ta váha mě zarazila, takže opravdu, pokud budu nový kočárek shánět, tak se mrknu po nějakém jiném. Vypadá to, že náš kočárek nám dokáží opravit, tak snad to ani nebude potřeba. Ještě jednou moc moc děkuji ![]()