Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky
mám vyhlídnuté tyto golfky se spojenou rukojetí, Bébé confort loola up full, kdo je máte, prosím o zkušenosti a jak jste s nimi spokojené?
Nebo poradíte jiné kvalitní golfky?
Požadavky :
Cena do 8000kč, s madlem , otáčecí sedačkou, do lehu co nejvíce, skladné, váha není až tak rozhodující, spíše ta skladnost..prostě hodně podobné jako tyto
moc díky za rady a přeji krásný nový rok 2010 ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s BéBé Confort Loola?
Přidejte zkušenost s BéBé Confort LoolaAhoj,
dávám tip na Bumbleride Flyer, já je mám a jsem s nimi maximálně spokojená.
Cenově přijatelné, přehazovací rukojeť, jsou do úplného lehu, madlo tam je, jsou lehčí jak Loola, spojená rukojeť, a skládají se na placku, ale není zapláclý celý kufr. Můžu srovnat s Peg Peregem Pliko, které mi zabralo půlku kufru ale na délku a Flyer zase na šířku, takže tam vedle kočárku dám ještě i nákup. U Plika jsem musela mít kočárek vzadu a před ním nákup nebo opačně. Bylo to míň praktické. Snad jsem to napsala srozumitelně
Plochou na stejno jen ne na délku ale na šířku. Video - http://www.youtube.com/watch?…
flyer je moc fajn kočárek, i když vím, že některé maminky s ním měly problémy (ovladatelnost, kočík), mně osobně se ale hodně líbí..
na loole mi hodně vadí jeho váha, ale pokud ti o váhu nejde, je určitě vhodný.
bohužel, golfek s otočným sezením příliš mnoho není…
ještě tak pliko switch a zippy free, ale ty mají klasiku golfové rukojeti.
pak znám ještě PP Uno, ale to má rukojeť přehazovací, takže v poloze proti směru jízdy se malá kolečka ocitnou vzadu a ježdění není tak pohodlné. jinak jde do 100% lehu, vhodný i pro novorozence, ale skladnost není tak veliká…
pak je tu celá nová rodina kočárů Jané, s novou upravou reverse, tedy otočným sezením, carrery, solo. jen cenově si nejsem jistá..
co se skladnosti týká, nejlepčší je v tomto opravdu loola.
Ahoj máme bebe loola, ale ty s klasickou golfkovou rukojetí. Jsem docela spokojená, akorát tedy nejsou moc do terénu a ten nákupní košík je fakt strašně nepřístupný
Ale jsou skladné ![]()
holky díky moc za typy, ten Flyer nevypadá špatně, ale raději bychom skládání jako klas. golfky..zippy vypadá taky super, ale je docela dlouhý i složený. tak zatím vede loola ![]()
a ještě jsem našla chicco for me..
co vy na ně?
hlavně po kvalitní stránce
katko, asi nepotěším..
chicco obecně co do kvality není nic moc (nebo co bývalo), snaží se dělat nízkonákladnové kočáry a moc jim to nejde. sama jsem měla multiw.,šel z domu (jsem namlsaná od quinny) , kamarádka Liteway, děs ještě větší, for me jsem okukovala v obchodě, hrozně se vrklá do stran, stačí jedním prstem strčit. při sedačce proti směru nejde nasadit madlo před dítě a jsou tam jiné pásy. pozitivní recenze jsem na ně nečetla snad žádné…
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
https://www.emimino.cz/…or-me-27821/
natašo - díky, taky už jsem je odpoledne po pár pročtených diskuzích vyřadila a opět vedou loola..
jů ty jsi taky namlsaná Quinny? já taky , první kočárek na kluka byl freestyle 3×l comfort a nenechám na něj dopustit, pak ještě speedy a taky super, ted jsem dokonce začala uvažovat nad Buuzíkem, se mi děsně líbí i ta nová kolekce, ale to mi doma bohužel neprojde..sice je spoj.rukojet, otáčecí sedačka, ale přijde mi pak malá a hlavně to skládání na místo není nic moc..sice píšou jak je skladný, ale všude jsou fotky jen bez té sedačky..takže nic moc..
nějak se mi začala děsně líbit i tahle barvička ![]()
http://www.eshopbaby.cz/…imagegen.php?…
katko,
jo, quinny je moje
záležitost. zapp a speedi. a buzze mám vysněného pro druhátko, s terénním kolem vpředu, barva jedno, miluju tu polstrovanou sedačku, naklápění.
letos v květnu jsem ho šmírovala v kika a prodavačka mně donutila do něj vojtu posadit (v době, kdy uznával jen ergonomickou sedačku u zappek) a dítě se smálo, rochnilo se, no, skoro jsem ho koupila
manžel by mě ale uškrtil,přitáhnout v 18m další sporťák… tak jsem se udržela… ![]()
a co máš za kočárek teď? vždyť holčička je malá - teda předpokládám podle té barvy buzze
- ty si to můžeš dovolit ![]()
nataši - na kluka jsem začala tím fleestylem s vlož.takškou, pak 2× jané slalom - špatný už v životě nesmí do domu, pak golfky teutonia solano ještě mám a taky super, ale ty prodám a chci právě nové (jsem trochu koč.magor
).
ted mám na Verunku ještě korbičku navettu s PP gt3. Sport. sedačku ještě nemáme vyzkoušenou, furt se mi prdka vejde do korby
, ale na jaro léto na dovču a na nákupy potřebuji něco hodně skladného
ale když Péta viděl prvně cenu looly jakožto golfky, taky jsem ho pomalu křísila
no tak si představ reakci na buzze - ale je fakt krásný..
hele a jak jsi zkoušela tam dám klučinu, se mi zdá a snad i někde psali, že má málou sedačku, tedy rozměry snad stejné jako loola, ale ta boudička že je dost nízko, tak že větší děti tam mají problém..?jak ti to přišlo?
Katko, tak to máš už velké zkušenosti s kočárama!! na slalomu bysme se shodly, já v něm měla Vojtu akorát u kamarádky a nelíbil se mi. a jedna kamarádka ho měla a furt nadávala..
no, loola není ani tak golfky, jako sporťák, váhou a rukojeti atd., drahá teda je, to je fakt! a pravda že s GT3 potřebuješ něco skladného, protože ta je velká.. a jestli ti nevadí mít 10kg golfky, tak je ideální…
a co solano? hodně lidí si ho chválí a stejné množství na něj nadává…
co tvůj názor?
a s confortem, taky se ti zdála blbá rovnováha při sporťáku po směru a tašce na madle?
buzz mi přišel dobrej. Vojta je velikej, ted běžně nosí obleč. na 3roky. v těch 18 m seděl v té normální sedačce a dobrý, mají ještě XL pro děti od 18m, určitě má smysl. ta boudička je výsuvná, to se mi taky líbí, že si jí posuneš podle toho, jak je dítě velké… a hlavně, ze zkušeností s vojtou vím, že kočárek si musíš užít mezi 6měsíci a tak 15m, kdy už chtějí chodit, záleží na ročním období… pak už jen lehoučké golfky typu zappík..
původně jsem si myslela, jak ještě letos v zimě vytáhnu speediho, tak jsem ho neprodala kamarádům, co ho chtěli, ale já ho ani nevytáhla…
natašo, no po smměru jsem s freestlylem nejezdila, pak šel už právě pryč, takže proti směru dobrý
to bylo právě špatný u slalomu - nehledě natu šíleněměkkou nožní brzdu - že se mi dost převracel, když byla taška na madle a nikterak těžká..
solano - soper nenechám na něj dopustit a negace jsem čéče ani nečetla---no ale co ho mám, tak jsem po tom ani nepátrala, to je pravda..stabilita super, Domča si v nich stoupnul třeba čelem ke mě já je nedržela a oni se nepřevrátili!!u rok a půl strarého dítěte, což bylo suepr, když je tady doma testovat a lezl po nich jako šílený..má to plno vychytávek, holt teutonia super kočárky ![]()
natašo a v čem že jezdíte ted? nebo jste přes zimu šlapali po svých?
já měla speedyho taky na zimu, super jak je široký, ve fusaku a měl tam místa habaděj.
váha mi fakt nevadí, spíš mi jde především o tu skladnost..možná i slevím z té spojené rkojeti, ale otočný aby byl to jo..
prý ta rukojet u looly je umělá a taková nepříjemná, neměla jsi je v ruce? je musím ještě omrknout na živo, tak abych nebyla zklamaná jako u jicých typů.. ![]()
holky, díky za názory.
já měla slaloma a nedám na něj zase dopustit, ale podle mě to je kus od kusu. já byla moc spokojená.
teď mám pro obě děti P&T vibe a spokojená nejsem, zlatej slalom.
Ahojte holky,
a co bebe confort streety? Mají spojenou rukojeť a jsou prý prostorné i pro větší děti. Váha se stříškou je 8,5 a složené jsou velice skladné. Dorazí mi tenhle týden, tak pak můžu napsat, jak jezděj
.