Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj holky, mam nositko Beco Butterfly s novorozeneckou vlozkou. Chci se zeptat do jake velikosti ditete jste ji pouzivaly? Male jsou tri mesice a ma 5,6 kg a 60cm a nejak ji tam nemuzu napasovat… Poradte… Diky
@Sisinka04 malá byla nedonošená a ve 2m už se nevešla, myslim že je cca do 6 týdnů ![]()
Tak super, zkusim to bez toho. A jinak jsi s tim spokojena? Do kolika jsi to pouzivala nebo pouzivas?
@Sisinka04 tak Tomík nesnesl kočár takže beco super, v něm byl štastný
, cca do 15m pak vzal na milost golfky a ted Vali v něm byla párkrát extra velký nadšení nebylo ale třeba z jara to bude jiné a zase někam vyběhnout tak radši nosítko než kočár, uvidim jak se na něj bude tvářit, ona je zase v kočáru spokojená ale dá se v něm nosit dlouho a i na záda ok ![]()
Tak super, dekuju.:) To mam radost.. Prave treba na nakup tahat kocar je celkem narocny..nebo kdyz clovek jen nekam vybehne, tak to bude jednodussi.. A mala se sama nezabavi, tak i doma s ni neco udelam.:)
Ja bych se pridala s prosbou o radu - mam ctyrmesicni mimco, cca 65 cm a 6 kg. Kdyz ho zkousim dat do Beca podle tohoto obrazkoveho navodu http://www.babynositka.cz/…utterfly-ii/ - na strance vlevo dole, tak vsechno jde dobre, az na krok 7 - zapnuti prezky ze zadove casti na ramenni popruh. Abych tu prezku zapla, tak si musim tu cast, co je na ramennim popruhu pritahnout hodne dopredu. Tim padem, se mi ale na brise skrci ten vnitrni dil. Mate to tak taky nektera? Kdyz zkusim povolit ten popruh, ktery touhle prezkou zapinam, tak mi zase prijde, ze se dite v nositku tak nejak divne kinkla a nedrzi tam poradne. Mohla byste mi nektera poradit, co s tim? Diky predem…
Ja ti zatim taky neporadim…zatim si s nosenim taky nevim rady..jako by mala neumela roztahnout nohy kolem me… ![]()