Bělící krém na obličej

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
468
5.11.19 13:25

bělící krém na obličej

Ahoj, doporučte mi, prosím, nejlepší bělící krém na pleť, který vyrovná nedokonalosti pleti (flíčky po akné atd.). Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5913
5.11.19 13:36

Akneroxid a bacha na obočí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
5.11.19 13:40

Eucerin má celou řadu proti pigmentovým skvrnám. Sérum, oční, denní a noční krém. Maž to všechno přes zimu a v létě nevylejzej bez opalovacího krému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
5.11.19 15:06

Acnerocid mi zpusobil silene svedeni a zacervenani pleti. Opatrně s nim. Mazat primo jen na fleky a akne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
6.11.19 08:17

Od faberlic belici krem na oblicej, pouzivam tez jsem mela fleky po akne a za me super. Moji mamce to odstranilo i pigmentove fleky a je to setrne, mam po nem hezkou hladkou plet. Je to kyslikova kosmetika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
3.7.22 18:59

Bělící přípravky na pleť

Krásný den :srdce:
Chtěla jsem Vás poprosit o doporučení zesvětlujících přípravků na pleť.
Nejsem cikánka, jsem bílá nicméně hodně opálená a chtěla bych mít krásně bledou pleť.
Za rady Vám moc děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.7.22 19:18

Řada bělících krému a emulzí již existuje na trhu, ovšem ruku na srdce, otázka je, jakou koncentraci bělících látek mají a ajk jsou účinné. Mám vyzkoušenu bělící Niveu ( sérum), ovšem nic moc. Dlouhodobě účinné je sérum od Diora Dior snow (https://www.vivantis.cz/…k-serum.html?…), ale ta cena :,( Hodně se mi osvědčil chemický peeling AHA 30%https://www.notino.cz/makeup-revolution/skincare-30-aha-bha-peeling-solution-intenzivni-chemicky-peeling-pro-rozjasneni-pleti/p-15952075/?gclid=CjwKCAjw_ISWBhBkEiwAdqxb9he688T3tks_7uD9Sqm2PxvKynZou_cYTd59lGxuhFIO-LkTlKBUHBoCbmoQAvD_BwE , ten olupuje a zesvětluje kůži, ale je to jen pro odolné tlustokožce a ještě ne teď v létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
4.10.22 13:04

@Burj Chalifa děkuji za tip, vyzkouším :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie