Olej na strie od Weledy
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Zkušenost s Weledou nemám, ale strie samy po nějakém čase vyblednou - né že by zmizely, ale nebudou červené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Taky zkušenost nemám, ale pokud strie máš mít, tak je mít prostě budeš i kdybys to mazala čímkoliv. Maž co nejvíc, ať jich máš co nejméně a časem vyblednou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Právě ty strie už mám než jsem otěhotněla jelikož jsem měla nadváhu
pak jsem zhubla trošku se stáhli no ale krvavé byli stále teď po porodu to
je snad ještě horší a další strie přibyly mám i jizvu na ruce starou 2 roky a je stále
červená
dr. mi právě doporučila Weledu
chtěla jsem se ale zeptat na zkušenosti jiných
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Nezmiznou, ale cas hooooodne udela .A nebo odstraneni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Právě ty strie už mám než jsem otěhotněla jelikož jsem měla nadváhu pak jsem zhubla trošku se stáhli no ale krvavé byli stále teď po porodu to je snad ještě horší a další strie přibylymám i jizvu na ruce starou 2 roky a je stále červená
dr. mi právě doporučila Weledu chtěla jsem se ale zeptat na zkušenosti jiných
Tak mě ještě napadá… řešit to jedině přes kožního,,, chápu že ti to vadí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mě na jizvu po císaři i strie pomohl moc šípkový olej. Fakt hezky zesvětlaly, ale mě se jich v těhotenství moc neudělalo. Mám je spíše z puberty. Každopádně fakt doporučuji, ono jestli se udělají nebo ne ovlivnit nejde. Ještě jsem myslím četla, že dobrý je i ricinový olej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Strie na břiše i bez těhotenství
- CBD olej, pomohl někomu s plodností?
- Měsíčková koupel weleda/bubchen
- V kolikátém týdnu těhotenství se vám udělaly strie?
- Weleda vs Sebamed?
- Dětský olej proti strijím?
- Konopný olej na spaní
- Sunar bez palmového oleje
Ahoj mám takový dotaz mám úplně hrozný strie mažu je každý den nějakým krémem na strie ale je to fakt děs vím že prostě už nezmizí jenže bych chtěla aby aspoň nebyli tak červený mám je fakt úplně do krve a docela mě i bolí a táhnou slyšela jsem že si všichni chválí olej od Weledy má některá zkušenost?