Vegan šampon + kondicioner, jaký?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3161
27.10.19 20:13

Vegan šampon + kondicioner, jaký?

Ženský, Vy, které používáte VEGANskou kosmetiku na vlasy, co používáte a jak jste spokojené? ;)
Teď už nějaký pátek používám zn. Maria Nila a ráda zkusím něco nového :) a třeba i levnějšího :mrgreen:
Jinak mám barvené jemné vlasy se sklonem k plihnutí a maštění.. :roll: :zed: (to aby se Vám případně lépe radilo :) )
PS: značku jako alverde, balea apod. na mysli úplně nemám.. ;)
A tuhé šampony také ne.
Děkuji :kytka:

Příspěvek upraven 27.10.19 v 20:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ontarova.stara
27.10.19 20:15

Urtekram

• Citovat
  • Upravit
3161
27.10.19 20:18
@ontarova.stara píše:
Urterkram

Nad touto značkou už jsem přemýšlela… ;)
Máš osobní zkušenost s nějakou konkrétní řadou a jak jsi/byla spokojená? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
27.10.19 20:23

Od Urtekramu jsem mela ruzovy sampon a bezoplachovy kondicioner, oboji nic moc. Naopak kondicioner a sampon Arctic berries byl opravdu fajn, stejne jako kondicioner Aloe vera.

• Citovat
  • Upravit
6569
27.10.19 20:33

OT. Co prosím je veganska kosmetika? Jasně, že netestovaná na zvířatech, ale ještě něco navíc? Předpokládám, že do samponu se třeba živočišné tuky nedávají. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
27.10.19 20:35

Hristina :) :palec: nedám na ne dopustit :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
27.10.19 20:37

@Ester13 Tak ono živočišných produktů je hromada, třeba většina tuhých mýdel je živočišného původu, některá barviva, vitamíny se vyrábí z živočišných materiálů,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
27.10.19 20:41
@Heivka píše:
@Ester13 Tak ono živočišných produktů je hromada, třeba většina tuhých mýdel je živočišného původu, některá barviva, vitamíny se vyrábí z živočišných materiálů,…

Mýdlo je jasné. A ta barviva a vitamíny mi nedošla. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
27.10.19 20:50

Take doporucuji Urtekram! @ontarova.stara nejsi nahodou z Prahy? Ja pouzivam kokosaky a chtela bych vyzkouset tuhle radu, ale jsem precitlivela a hnedka se volupim, tak jestli bys mi trochu odcmrndala za cokosku, kdyz nemaj vzorky :lol: mohla bych darovat nasku na vlasy Matcha, ta mi absolutne nesedla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
27.10.19 20:52

@TeSudička Bohuzel, nejsem. Ale vzorky maji na nuspring za cca 6,– a bez postovneho, kdyz jsi z maticky.
 https://www.nuspring.cz/…ky-kosmetiky

• Citovat
  • Upravit
1380
27.10.19 21:03

@ontarova.stara jeee, moc diky. Ja jela vzdycky pres Folly.cz nebo biooo.cz, tuhle stranku ani neznam, prosmejdim to tam. Moc diky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
27.10.19 21:21
@ontarova.stara píše:
@TeSudička Bohuzel, nejsem. Ale vzorky maji na nuspring za cca 6,– a bez postovneho, kdyz jsi z maticky.
https://www.nuspring.cz/…ky-kosmetiky

Taky díky za tip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
27.10.19 23:51

Můžu doporučit Weledu, Laveru a Khadí. Vsechny mi přišly fajn, jen produkty Khadí jsou dost specifické jak vůní, tak i konzistenci a věřím, že každému nemusí sednout, chce to vyzkoušet. Mě osobně moc vyhovovaly, manžel z nich byl naopak hodně rozpačitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
28.10.19 07:45
@modravlocka píše:
Můžu doporučit Weledu, Laveru a Khadí. Vsechny mi přišly fajn, jen produkty Khadí jsou dost specifické jak vůní, tak i konzistenci a věřím, že každému nemusí sednout, chce to vyzkoušet. Mě osobně moc vyhovovaly, manžel z nich byl naopak hodně rozpačitý.

Laveru mám odzkoušenou, akorát tam mi vadí, že nemají kondicionery a Khadí jsem kdysi zkoušela a mě to nějak nevyhovalo.. ;)
Vlas je potřeba po mytí „uzavřít“, což je funkce právě kondicioneru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
28.10.19 07:58
@Zwetta píše:
Laveru mám odzkoušenou, akorát tam mi vadí, že nemají kondicionery a Khadí jsem kdysi zkoušela a mě to nějak nevyhovalo.. ;)
Vlas je potřeba po mytí „uzavřít“, což je funkce právě kondicioneru.

Lavera má kondicionér také. Používala jsem ho. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí