Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ženský, Vy, které používáte VEGANskou kosmetiku na vlasy, co používáte a jak jste spokojené? ![]()
Teď už nějaký pátek používám zn. Maria Nila a ráda zkusím něco nového
a třeba i levnějšího ![]()
Jinak mám barvené jemné vlasy se sklonem k plihnutí a maštění..
(to aby se Vám případně lépe radilo
)
PS: značku jako alverde, balea apod. na mysli úplně nemám.. ![]()
A tuhé šampony také ne.
Děkuji ![]()
Příspěvek upraven 27.10.19 v 20:21
@ontarova.stara píše:
Urterkram
Nad touto značkou už jsem přemýšlela… ![]()
Máš osobní zkušenost s nějakou konkrétní řadou a jak jsi/byla spokojená? ![]()
Od Urtekramu jsem mela ruzovy sampon a bezoplachovy kondicioner, oboji nic moc. Naopak kondicioner a sampon Arctic berries byl opravdu fajn, stejne jako kondicioner Aloe vera.
OT. Co prosím je veganska kosmetika? Jasně, že netestovaná na zvířatech, ale ještě něco navíc? Předpokládám, že do samponu se třeba živočišné tuky nedávají. Dík.
@Ester13 Tak ono živočišných produktů je hromada, třeba většina tuhých mýdel je živočišného původu, některá barviva, vitamíny se vyrábí z živočišných materiálů,…
@Heivka píše:
@Ester13 Tak ono živočišných produktů je hromada, třeba většina tuhých mýdel je živočišného původu, některá barviva, vitamíny se vyrábí z živočišných materiálů,…
Mýdlo je jasné. A ta barviva a vitamíny mi nedošla. Díky.
Take doporucuji Urtekram! @ontarova.stara nejsi nahodou z Prahy? Ja pouzivam kokosaky a chtela bych vyzkouset tuhle radu, ale jsem precitlivela a hnedka se volupim, tak jestli bys mi trochu odcmrndala za cokosku, kdyz nemaj vzorky
mohla bych darovat nasku na vlasy Matcha, ta mi absolutne nesedla ![]()
@TeSudička Bohuzel, nejsem. Ale vzorky maji na nuspring za cca 6,– a bez postovneho, kdyz jsi z maticky.
https://www.nuspring.cz/…ky-kosmetiky
@ontarova.stara jeee, moc diky. Ja jela vzdycky pres Folly.cz nebo biooo.cz, tuhle stranku ani neznam, prosmejdim to tam. Moc diky ![]()
@ontarova.stara píše:
@TeSudička Bohuzel, nejsem. Ale vzorky maji na nuspring za cca 6,– a bez postovneho, kdyz jsi z maticky.
https://www.nuspring.cz/…ky-kosmetiky
Taky díky za tip ![]()
Můžu doporučit Weledu, Laveru a Khadí. Vsechny mi přišly fajn, jen produkty Khadí jsou dost specifické jak vůní, tak i konzistenci a věřím, že každému nemusí sednout, chce to vyzkoušet. Mě osobně moc vyhovovaly, manžel z nich byl naopak hodně rozpačitý.
@modravlocka píše:
Můžu doporučit Weledu, Laveru a Khadí. Vsechny mi přišly fajn, jen produkty Khadí jsou dost specifické jak vůní, tak i konzistenci a věřím, že každému nemusí sednout, chce to vyzkoušet. Mě osobně moc vyhovovaly, manžel z nich byl naopak hodně rozpačitý.
Laveru mám odzkoušenou, akorát tam mi vadí, že nemají kondicionery a Khadí jsem kdysi zkoušela a mě to nějak nevyhovalo.. ![]()
Vlas je potřeba po mytí „uzavřít“, což je funkce právě kondicioneru.
@Zwetta píše:
Laveru mám odzkoušenou, akorát tam mi vadí, že nemají kondicionery a Khadí jsem kdysi zkoušela a mě to nějak nevyhovalo..
Vlas je potřeba po mytí „uzavřít“, což je funkce právě kondicioneru.
Lavera má kondicionér také. Používala jsem ho. ![]()