Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ne osobní, ale sleduju její proměny na fcb a je to fakt kouzelnice ![]()
Mám za sebou osobní zkušenost. Chtěla jsem změnu, zaplatila jsem si poukaz, ale obrovské zklamání. Je to jak na běžícím pásu, zároveň jsou „rozdělané“ tři hlavy, frekvence je tam dvě za hodinu… Žádné konzultace jak to chcete, nic. Dělá proměnu, nedomluvíte se s ní na ničem, pokládá se za umělkyni… Za 5000,– Kč co stál poukaz jsem se stala kusem na běžícím pásu, neužila jsem si nic, vylezla jsem s hlavou, kterou jsem nechtěla. Na Facebooku se prezentuje jen málo fotografiemi za den, ale běžte se tam nejdříve podívat, ušetříte si hodně zklamání… Střihově to také není žádná sláva, moje stálá kadeřnice srovnávala vlasy, aby byly stejné dlouhé u uší na obou stranách. Za pět hodin jsem viděla asi 8 hlav, opravdu se mi líbily tak tři, o své nemluvím. Takže kdo přemýšlí, nejdřív si tam zajděte a uvidíte jestli chcete za 5000,– Kč experimentem… ![]()
Hezky den,
delsi dobu jsem i ja uvazovala o promene v kadernickem salonu Ivety Suchardove a narazila na recenzi RencaBar. Je zvlastni, jak par pismenek dokaze nejednoho cloveka ovlivnit. Mne alespon ovlivnila natolik, ze jsem se rozhodla si radeji koupit bundu, nez takto investovat. Presto jsem dala na intuici a uvedomeni si, kolik lidi potesi-ublizit. Protoze toto nic jineho opravdu neni. Ano, kazdy mame pravo na svuj nazor, ale kdyz si zpetne prehraju, jak ma vcerejsi promena probihala a jak to popsala RencaEbr, jinak to ani videt nemohu.
Iveta je kouzelnice a s tim pani, nebo slecno nic nenadelate. Konzultace probehla, byla mi nabidnuta objemova trvala, jelikoz mam fakt jemne vlasy. Tu jsem pro tentokrate odmitla, ale priste do ni pujdu. Nenasledovalo zadne presvedcovani, nuceni. Kdyby mela pani Iveta v salonu rozdelanych 8 hlav a vysledek byl z poloviny tak hezky, jako u me promeny, proc ne? Ona proste umi. Tak to ale nebylo, ve studiu jsem byla jen ja a pani, ktera finisovala a musim napsat, ze do krasy!
Takze vy kdo uvazujete o promene v tomto salonu, neuvazujte a jdete do toho..Kouknete na ty slecny, zeny, starsi pani na fotkach. Kouknete na jejich oci.. Ja to tam vcera taky mela a porad mam…Poprve se mi v zivote stalo, ze se mne kadernice neptala : Tak jakou dame barvu a co strih?? Pardon? To ona je odbornik a ona ma poradit mi..Zubar se taky nepta, jestli a ktery zub budeme vrtat?
Takze jestli jste nekdy o necem pochybovaly, o tomto salonu nemusite…Budete krasnejsi, budete se krasne citit a jeste potkate KRASNEHO CLOVEKA…Timto dekuji a mejme se vsichni co nejlepe a hlavne zdrave
Monika Otiskova, Mainz
Ahoj holky,
předem se omlouvám za anonym, ale švagrová sem chodí tak nechci provalit překvápko. Uvažujeme s kamarádkou švagrové, že jí zaplatíme nějaký poukaz v brněnském kadeřnictví Ivety Suchardové. Kamarádka o ní slyšela, že je skvělá. Máte někdo zkušenost?