Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, ráda bych si začala dělat gel lak doma. Během shánění mě napadlo, jestli je důležité mít všechny přípravky od jedné značky. Jde mi hlavně o trojici base coat - samotný lak - top coat. Může to mít třeba vliv na výslednou kvalitu, trvanlivost nehtů? Někdo totiž říká, že produkty od stejné značky si spolu rozumí líp, někdo že je to fuk. Tak jsem se chtěla poradit. Díky moc
Já jsem si jeden čas dělala nehty doma a taky jsem raději, když mám věci od stejné značky. Líp se na sebe pak vážou a lépe drží ![]()
Jo, je to asi lepší. Já si dělám nehty gellakem doma a teď jsem si dala base + topcoat od jedné a barvu od jiné značky a nevydržel tak dlouho. Nejlépe se mi osvědčila značka Sally Hansen - bohužel drahá, no. Zkoušela jsem levné laky z Aliexpressu nebo od různých ( i českých) firem, ale nebylo to ono.
Díky moc. Mám bohužel jenom studentský rozpočet, takže se omezuju na Wish. Líbí se mi tam značky UR Sugar, Lemooc a Model Ones. Neznáte je, abych věděla, pro co se rozhodnout? Jo a primer je potřeba taky od té konkrétní značky? Mimochodem neznáte nějaký vhodný zdroj, který by přehledně shrnoval celou tu problematiku umělých nehtů obecně?
Mám spoustu otázek, já vím a omlouvám se. Jinak díky za odpovědi
@knihomolka1903
Já zas nejsem přes to takový expert… jestli objednáváš na Wish, tak to je stejně všechno z Aliexpressu… jinak z těch čínských laků jsem měla Rosalind, ten byl celkem fajn a kamarádka si dělá skoro jenom se značkou Rohwxy a je spokojená. Já bych vzala base i top coat od stejné značky a nebrala bych ten univerzální 2v1, ale každý zvlášť. Ten 2v1 se mi taky moc neosvědčil.
Ahoj, já už několik let kupuju všechny věci okolo nehtů na nehtik.cz a nemůžu si stěžovat. Vyzkoušela jsem spoustu značek laků, gel laků, ale nakonec mi nejvíc seděla značka Nailee, není drahá a lahvička s lakem vydrží dlouho, když dobře skladuješ. Stačí ti podlak/nadlak, což je jeden lak a lak s barvou, pak ještě teda lampa. Mají tam i návody a rady, články a tak, zkus na to kouknout, třeba ti to pomůže. A jinak je teda podle mě nejlepší mít všechno od jedný značky.