Lék Betmiga - konec úhrady

37350
28.1.17 13:37

Betmiga konec úhrady

Tak jsem před týdnem zjistil, že jediný lék ve skupině SÚKL G04BD12 Betmiga byl vyřazen se skupiny léků hrazených pojišťovnou.
Bere ho v ČR asi 30 000 pacientů…
Orientační cena 3000,–
A k čemu to je a proč o tom tady píšu?
Jde o lék proti inkontinenci. Maminky po porodech, ženy po gynekologických operacích a samozřejmě i muži… :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9197
28.1.17 13:57

Počkej, to myslíš vážně? 3000 Kč za balení? Tak to je síla. Mně hodně pomohl od neustálého nucení na wc, vyzkoušela jsem toho předtím mraky, beru Betmigu a Vesicare. Ale 3000 Kč navíc na 3 měsíce nemám, tak to tedy nevím, co budu dělat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37350
28.1.17 21:23

Mě to říkal můj doktor. A ne jentak doktor, ale vedoucí lékař na urologické klinice.
Notovali jsme si, já původně s tím, že už mě nebaví mít zadek jak jehelníček, protože není jiná hražená forma léku, než injekce a mám už třetí, páč ty dva předchozí prostě nejsou. :,( A že u nás v republice je všechno možný. :cert: A on nato „Kolik?“. A já zapřemýšlel, co tím míní a říkám:„jednou za tři neděle“. „Já myslel kolik platíte?“.A já „devadesát u vás v lékárně“. „Tak to máte eště dobrý. Existuje lék, má ho tak asi 30 000 lidí v republice. Jmenuje se Betmiga a je to dobrý. A představte si: Zdravotní pojišťovna ho teď zničeho nic přestala hradit. A stojí to asi 3000.“ 8o
A protože se může stát, že ho manželka může za měsíc potřebovat, jdu se kouknout.
A ono jo : http://www.sukl.cz/…n/detail.php?… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.24 18:17

Betmiga

Dobrý den, prosím o radu začala jsem užívat tenhle lek na kocovinu inkontinenci to mi sice pomohl, ale mám závratě bolest hlavy beru 20 den Je někdo tady kdo to měl podobně popřípadě jestli tyhle nežádoucí účinky odezněli děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí