Bezkontaktní teploměr poraďte

Lui
28
30.1.14 18:33

bezkontaktní teploměr poradte

Maminky poradte mi prosím s jakým bezkontaktním teploměrem máte dobré zkušenosti?? zítra ho chceme jet kupovat a vůbec nevíme.. ty recenze jsou všude jiné :) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2044
30.1.14 18:34

No my ho používáme třeba v nemocnici a je úplně na boban

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lui
28
30.1.14 18:36

Chci poradit značku.. já jsem si do tedka půjčovala od kamarádky a je super.. jenže si ho nemůžeme dovolit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
30.1.14 18:36

Já mám Thermoval duo Scan, před tím jsem měla nějaký obyčejný z Kauflandu, co tam měli v akci. Ten byl na prd. Thermoval měří přesně. Musí se umět používat, trénovala jsem to podle návodu a videa na webu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lui
28
30.1.14 18:38
@Majkeela píše:
Já mám Thermoval duo Scan, před tím jsem měla nějaký obyčejný z Kauflandu, co tam měli v akci. Ten byl na prd. Thermoval měří přesně. Musí se umět používat, trénovala jsem to podle návodu a videa na webu.

taky jsem na to koukala na youtube.. ten se přikládá přímo na čelo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.14 18:40

Minulý týden jsem tu řešila téměř to samé https://www.emimino.cz/…pani-178146/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rebeccca
30.1.14 19:48

Každý odborník ti poradí spíše digitální, ty bezkontaktní jsou někdy mimo až o 2 stupně :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3157
30.1.14 19:49

Máme Geratherm, stál asi 800, když se s ním naučíš měřit, tak dobrý. Zezačátku málem letěl do popelnice. Ale ted jsem za něj fakt ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
30.1.14 19:56

Ja uz jsme tady taky parkrat doporucovala tenhle
http://www.bexamed.cz/…-fs-700.html
spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
30.1.14 20:19

Nedám dopustit na tento:

http://teplomery-osobni.heureka.cz/…mfort-bc-07/

Sice dražší (čím dál tím víc, jak vidím), ale je super. Hlavně nekupovat ty levné braky, to se to pak opravdu prodraží. my ho máme něco přes rok a jsem fakt spokojená, jinak bych teplotu dceři nezměřila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
30.1.14 20:31

Thermofocus a jsem toho nazoru, ze komu to meri blbe, tak to neumi pouzivat. bezkontakty maji svoje omezeni, clovek je musi respektovat. V nekterych situacich se merit neda.
Samozrejme urcite jsou i blbe bezkontakty, ale thermofocus to neni.

1. merit presne na stejnem miste (u tohodle teplomeru v prostred cela)
  2. teplomer musi byt nakalibrovany a nejlepe aklimatizovany v te mistnsti, kde se meri, pacient tam taky nejlepe musi par minut uz byt
  3. v mistnosti nesmi byt zdroj salaveho tepla ani pruvan - teplomer meri teplotu kuze, kter ase da ohrat/vychladit nezavisle na teplote centra
  4. pred merenim se nic nesmi mereneho mista ani doknout - nelze nejdriv sahnout na celo rukou a pak zmerit. Tim se celo ochladi. nesmi ani lezet na brise, celem do polstare.
  5. kdyz se pacient poti, ukazuje to mene (nicmene tato chyba neni az tak zavazna, protoze kdyz se poti, tak uz teplota klesa)

bezkontakt je idelani na mereni trebas v noci, kdy chci dite zkontrolovat a nevzbudit ho, naopak je pitomy, kdyz dite pribehne z venku, sedi u kamen, zrovna se vykoupalo a podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lui
28
31.1.14 00:18

Jak se teploměr kalibruje?? a co vůbec je kalibrace?? :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
31.1.14 11:34

Mam Microlife NC100 a jsem spokojena. Meri podle mne presne, chce to jen natrenovat a dodzovat zasady jako psala @Pudloslava . Jen mi vadi jeho pomerne hlucne pipani pri konci mereni a po namerene horecce. Je to dost hlasite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
31.1.14 11:42

@Lui u toho meho proste zmeris teplotu nejakeho povrchu v te mistnosti a zmacknes u toho jine tlacitko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
31.1.14 12:04

@Pudloslava Taky doporučuji termofocus. Dlouho jsem vybírala a kvůli ceně váhala a teď jen pěju chválu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí