Máte zkušenosti s bezlepkovou dietou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anais
11.4.13 11:06

@simpe super tip, já to četla na netu a vůbec mi nedošlo, kolikátého je :zed:
Ještě, že jsi to tu písla, určitě se půjdu podívat :mavam:

• Citovat
  • Upravit
221
11.4.13 14:51
@Valentynka píše:
@simpe,pokud tam půjdeš, písni pak, prosím, co chutnalo ;). Pro mne je to hoooodně daleko, ale kdybych třeba na něco pak časem narazila v obchodě, tak abych věděla, zda „koupit či nekoupit“ :lol:. Díky

bohužel nepudu, mám to taky z ruky :mrgreen: bydlím 100km od brna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
11.4.13 19:46

Holky nevím, jestli to sem už někdo nedával, narazila jsem na tyhle cereálie http://www.bersi.cz/…inek-82.html
móóóc nám chutnají :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
11.4.13 19:59

Tak info z akce Penamu, uvažují na tím, že uvedou na trh nové výrobky, tak byla ochutnávka, některé byly výborné, obecně jde o chleby s pohankou, různými semínky a podobně. Měli dotazník, a hodnotila se chuť, barva, vůně, vláčnost + jiné připomínky a tak jsem se dozvěděla, že jejich bezlepkové výrobky se pečou v Maďarsku:))

• Citovat
  • Upravit
378
11.4.13 20:53

@lendule.5,

já je ještě neviděla. Moc děkuju za tip - budu je shánět - tohle přesně se synem zbožňujeme :dance:. Bude mít velikou radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
11.4.13 20:54

@Anais,

díky za info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
11.4.13 21:01
@Anais píše:
Tak info z akce Penamu, uvažují na tím, že uvedou na trh nové výrobky, tak byla ochutnávka, některé byly výborné, obecně jde o chleby s pohankou, různými semínky a podobně. Měli dotazník, a hodnotila se chuť, barva, vůně, vláčnost + jiné připomínky a tak jsem se dozvěděla, že jejich bezlepkové výrobky se pečou v Maďarsku:))

ještě že v maďarsku, horší by bylo v Polsku :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
11.4.13 21:02
@lendule.5 píše:
Holky nevím, jestli to sem už někdo nedával, narazila jsem na tyhle cereálie http://www.bersi.cz/…inek-82.html
móóóc nám chutnají :D

ty známe už 3 roky, co jsme na dietě. Jsou výtečné a syn by bez nich umřel, jí je 4× týdně na snídani a 5× na svačinku:-)))objednávám si je do lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
11.4.13 21:26
@simpe píše:
ty známe už 3 roky, co jsme na dietě. Jsou výtečné a syn by bez nich umřel, jí je 4× týdně na snídani a 5× na svačinku:-)))objednávám si je do lékárny.

@simpe,
já ještě nikde neviděla :oops:. Kde je, prosím, kupuješ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
11.4.13 21:36

@Valentynka to bude asi @simpe objednávat přes ten katalog BZL potravin z lékárny… :think: Já jsem je sehnala v takové malé místní prodejně potravin, (jsem z Náchodska)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
11.4.13 21:55

Katalog BZL potravin z lékárny???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
11.4.13 22:05

Jojo, je to seznam výrobků, většinu z nich si můžeš objednat v kterékoli lékárně a druhý den je tam máš, ten katalog si koupíš taky v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
11.4.13 22:10
@simpe píše:
ještě že v maďarsku, horší by bylo v Polsku :zed: :mrgreen:

Obecně polské potraviny nekupuji, ale Bezgluten, který je podle mě polský, mi chutná. Akorát to tu nikde nemají.

Škoda, žes o té akci nenapsala dřív. Chodím na net jen 1× denně večer, takže jsem to našla teď. A zrovna dnes v tu dobu jsem byla ve městě. :-( Tak bych se byla mohla stavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
12.4.13 08:45

@Valentynka není zač :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anais
12.4.13 08:45

@Valentynka není zač :kytka:

• Citovat