Běžný účet zdarma?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sunny, též doporučuji mBank. Účet u nich mám již přes rok a maximální spokojenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a peníze tam pošlu složenkou.
Jestli myslíš peníze, co máš na účte u Spořky, tak to udělej tak, že si nejdřív založíš konto u mBank a potom při rušení starého účtu jen nahlásíš číslo, kam to mají peníze poslat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky jsem měla účet u České spořitelny, platila jsem 69,– Kč za vedení účtu (byl v tom i Servis 24) a k tomu x dalších poplatků. Nejlepší je, že mi připsali úrok třeba 0,05 Kč a naúčtovali mi k tomu 2,– Kč za Účetní položku.
Takže jsem si založila účet u mBank a jsem spokojená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sunny, přidám taky svou dobrou zkušenost s mBank. Účet jsem si založila přes internet a smlouvu k podpisu mi přivezl kurýr na chatu k rodičům - smluvili si se mnou schůzku a ještě ji předtím potvrzovali, abychom se neminuli:-) Karta pak přišla do týdne poštou… Na pobočku jsem vůbec nemusela. Manžel má taky účet u mBank a je výhoda, že můžeme mít dva účty zadarmo.
Před půl rokem jsem ztratila peněženku i s kartou. Přes internet jsem ji zablokovala a požádala o novou. Opět do týdne jsem měla novou kartu ve schránce, se stejným PINem a k mému překvapení zdarma…
Taky je fajn, že nemusím hledat svůj bankomat - stačí jakýkoliv. Jen si musím hlídat počet výběrů měsíčně…
Takže po roce a půl využívání služeb mBank máme jen dobré zkušenosti a s hotovostí jsme nepotřebovali nikdy operovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gama píše:a peníze tam pošlu složenkou.Jestli myslíš peníze, co máš na účte u Spořky, tak to udělej tak, že si nejdřív založíš konto u mBank a potom při rušení starého účtu jen nahlásíš číslo, kam to mají peníze poslat.
Díky přesně tak to udělám.
Ještě jednou díky všem.Pomohli jste mi
Jen mě podivuje,když je to fakt zadarmo(teď je mi jasný že opravdu je,že ty účty u spořky,ČSOB,KB,GE-Money…atd.ještě někdo má…no asi proto,že nechoděj na e mimino ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě jsem slyšela o Raiffce-nevíte někdo něco bližšího?Zda je také zdarma?
Máme ČSOB,dříve jsme platili cca 220 Kč za vedení a poplatky,když jsme chtěli odejít k jiné bance,tak nám navrhli modernější účet.Nyní palatíme cca 120,–U mě zatím vítězí pohodlnost-než všechny příkazy přepracovat k jiné bance ![]()
A u M-banky je limit výběru z bankomatu nějak omezen bankou,nebo si klient může nastavit kolik sám chce?Např. i 20 tisíc?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lasicko, u te raiffky je podminkou prichozi penize 25tis. mesicne
eKonto Prémium:
* součet příchozích plateb za měsíc je min. 25 tisíc, nebo * máte hypotéku min. 2 mil., nebo * Vaše úspory a investice v bance jsou min. 500 tisíc
pak je tam taky vse zadarmo
jinak jen neco.. a tusim banky ti dneska samy predelaji vsechny inkasa a trvale prikazy, ty nemusis nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě nedávno měla hodně podobný účet zdarma i poštovní spořitelna, pokud byl využíván jen přes internet, ale už jej nenabízí. Takže dnes se vyplatí určitě jen mBanka. Spořící účet by se dal ale najít lepší - od AXA Bank (p.a. 3%).
- Citovat
- Upravit
právě kvůli poplatkům jsem od spořitelny odešla. měsíčně cca 300kč. jsme teď u FIO - družstevní záložna se statutem banky a velká spokojenost. žádné poplatky za vedení, ani za platby. jen za bankomat. a vybírám většinou 3× měsíčně a dá se v bankomatech čsob a poštovní spořky za 6,–. takže jsem spokojená
jo a není tam podmínka měsíčního příjmu na účet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mBank
mBank je jedna z nejlepších moderních bank v ČR, žádné poplatky za vedení, zřízení, výpisy, transakce. 3 výběry zdarma, můžeš vybírat z libovolného bankomatu v ČR, mezi nevýhody ale podlě mě patří, že zde není možnost vybírat peníze na kamenné pobočce, ani je vkládat, já mám osobně ČSOB, vždy když jsem něco potřebovala, tak jsem tam zašla a vyřídila to, mBank mam na platby na internetu, apod. dlě mého názoru to zcela úplně běžný účet nenahradí, ale hodí se pro ušetření i těch pár korun ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen jsem se chtěla podělit s tím co jsem našla..týká se to plánovaného zdražení konkrétně u mbank..
Lidem, kteří využívají běžný účet mKonto od mBank, zůstane od srpna zdarma pouze deset platebních příkazů v měsíci. Za každý další zaplatí tři koruny.
Zpoplatnění se však týká jen transakcí do jiné banky, v rámci mBank zůstanou nadále zdarma bez omezení. Platit se nebude ani za veškeré příchozí transakce.
Do limitu deseti plateb se počítají pouze jednorázové příkazy, nikoliv pravidelné platby jako je inkaso, SIPO nebo trvalé příkazy.
Podle oznámení na webu mBank se tato novinka dotkne méně než dvou procent klientů, kteří mKonto využívají převážně k jiným než osobním účelům (především pro podnikání) a provádějí až několik set transakcí denně. Těmto klientům chce banka nabídnout jiný produkt „více vyhovující jejich skutečným potřebám“, zřejmě podnikatelský účet mBusiness Konto.
Dražší výběry z bankomatu
mBank omezí také bezplatné výběry z bankomatů. Dosud měli klienti tři výběry měsíčně zdarma, za další pak platili 35 korun. Nově budou muset zaplatit kartou u obchodníků alespoň 4000 korun měsíčně, aby jim tato výhoda zůstala. Jestliže kartou zaplatí méně než 2000 měsíčně, zaplatí za první tři výběry devět korun. Při útratě od dvou do tří tisíc pak bude první výběr zdarma, od tří do čtyř tisíc potom dva výběry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě..pokud mám ČSOB ve městě a mbanka tam má odkaz na pobočku, v tom případě můžu vkládat hotovost? děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vklad hotovosti u mBank
Zdravím, budu citovat zaměstnance mBanky, který odpovídal na mForu:
„Naše obchodní místa nedisponují možností vkládat hotovost. Hotovost na účet je možné poslat pomocí složenky na poště či vložením na účet v jiné bance a následným posláním na účet v mBank.“
Lépe si tedy nechat posílat peníze ze zdroje (zaměstnání) rovnou na účet. ![]()
- Citovat
- Upravit
Sunny, tak my máme taky účet u České spořitelny, taky používáme Servis 24 a měsíčně platíme cca 180 Kč se vším všudy. Výběry z bankomatu máme zdarma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit