Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@reinkarnace to bych asi tak plošně nebrala. Já ani jedno dítě nevodila, nechodítkovala ani jiný podobný kraviny. Dělali všechno svým tempem a jsou to neřízený rakety. Spíš je zázrak když do něčeho nenarazí
No jo, démonizované chodítko. A kdyz nekdo zmini, ze v jinych zapadnich zemich se klidne deti posazuji ve trech mesisich a kdyz samy v sesti jeste nesedi, tak dostanou rehabilitaci, tak se rekne, ze jedine cesti fyzioterapeuti tomu rozumi.
@Svistice píše:
Hlavně pokud by si odpustila chodítko, vodění za ruce a nechala dítěti čas a prostor lézt a obcházet nábytek, tak pak nemusí řešit pády při chůzi a nějakou na pády vhodnou podlahu.
ja dite ani nevodila za ruce, ani nemelo choditko a tu vubec nebranilo tomu, aby si v sedmi stoupl sam, zacal radosti skakat, ze se to povedlo a hodil zada. Toto asi 5× denne. Kde jsem udelala chybu?
zakladatelko @AjinkaEllinka : ja bych neporizovala zadnou formu penoveho puzzle, protoze to decka furt rozebiraji a ty slabsi kousky dokonce trhaj. nechapu, jak s tim muze byt tolik rodicu spokojenych - ale je, tak mam asi divny deti (ze by dusledek tech opakovanych padu na hlavu? ![]()
mela jsem helmicku (samodomo usita z poskladanyho mirelonu), ale odmitali ji nosit., u mych tri deti helmicka chytla dohromady tak dva pady - nicmene u nich to zretelne pomohlo.
Normálně koberec a hotovo, stejně ti bude padat i venku na betona doma na plovoučku, takže bych to vubec neřešila, ještě bubde jako v bavlnce a pak se mu zlomí nehet a bude pohroma.
@Rajani píše:
@AjinkaEllinka
Jako vazne? Jukni do google, jaky je nazor fyzioterapeutu na pasivni choditka. Jestli chces kurvit diteti pohybove ustroji, nejvice vsak pater tak s choditkem a vodenim za ruce jsi na velmi dovbre ceste.chjo, se mi zase zvedl tlak:-(
Hlavne, ze hroti podlahu!
![]()