Dobry den, mam velkou prosbu.Pred 13 lety jsem udelala neco co bych nikdy neudelala, mela jsem syna kteremu byl rok, muj manzel nepracoval a ja mela materskou 2800.-nemela jsem na mliko a ani na plenky, a tak jsem se rozhodla udelat neco sileneho a nejsem na to vubec hrda. Natocila jsem eroticke video a dostala za to penezni castku.Tim jsem mohla koupit sve co muj syn tehdy potreboval, dnes jsem rozvedena a mam dva syny, a pracuji jako delnice v jedne fabrice. Nedavno nekdo vytahl me video a zacal to poustet po fabrice pres telefony, a ja se bojim ze se to dozvi moji synove a odsoudi me nevim jak se proti tomu branit.jak zamezit aby uz toto video nikdy a nikdo nevidel, prosim o velkou pomoc, strastne se za to stydim co jsem tehdy pred tolika lety udelala, ale nemela jsem na vyber. Chtela bych se zeptat zda-li nejde to nejak zastavit, sirej to a me to nici. Dekuji za odpoved
Dobry den, mam velkou prosbu.Pred 13 lety jsem udelala neco co bych nikdy neudelala, mela jsem syna kteremu byl rok, muj manzel nepracoval a ja mela materskou 2800.-nemela jsem na mliko a ani na plenky, a tak jsem se rozhodla udelat neco sileneho a nejsem na to vubec hrda. Natocila jsem eroticke video a dostala za to penezni castku.Tim jsem mohla koupit sve co muj syn tehdy potreboval, dnes jsem rozvedena a mam dva syny, a pracuji jako delnice v jedne fabrice. Nedavno nekdo vytahl me video a zacal to poustet po fabrice pres telefony, a ja se bojim ze se to dozvi moji synove a odsoudi me
nevim jak se proti tomu branit.jak zamezit aby uz toto video nikdy a nikdo nevidel, prosim o velkou pomoc, strastne se za to stydim co jsem tehdy pred tolika lety udelala, ale nemela jsem na vyber. Chtela bych se zeptat zda-li nejde to nejak zastavit, sirej to a me to nici. Dekuji za odpoved