Bílá matná kuchyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21593
3.12.17 22:23
@poirot píše:
@warita No to bys byla zlatá, snad to bude brzy :-) Hlavně, aby vám to dobře dopadlo a pán se ozval. Oni to ale ti truhláři berou většinou od stejných firem, tak když tak se poptejte jiného truhláře. Já jsem zvědavá, co nám řekne náš. Chudák, už z nás musí být hotový. Ale co, kuchyni děláme jednou za život, doufám, tak si to musíme řádně rozmyslet, ne? :-)

no ten muj taky koukal vyjevene. Prinesl mi mega vzorniky s tim, ze tam si urcite vyberu. No jenze tech bilych folii tam bylo jenom par a proste nebylo to ono. On me tlacil do „vanilky“, pry to dela vsem klientum, co chteji bilou kuchyn… jenze ta vanilka mi prisla takova nazloutla a nelibilo se mi to. A co cert nechtel, byla jsem v ikei a videla tam vystavene fronty skrinek a jedny byly drevene s takovym bilym naterem, ze trochu prosvitala kresba toho dreva. A ja vedela hned, ze presne tohle chci. A abych pravdu rekla, netusila jsem, ze se podari neco takoveho najit.

Jinak, budes chtit i bilou pracovni desku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
4.12.17 22:21

Pracovní deska bude taková žíhaná :-) keramika křída je název té barvy :-) spodní skříňky budou v dekoru buku. no jsem zvědavá, až dostaneme finální návrh, tak ukážu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný