Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravím, děčata chtěla bych porosit o názory a zkušennosti s bílkovinovou dietou moc děkuji. ![]()
Ahojky přítel teď zhubnul 12 kilo za dva měsíce. Řídil se heslem příloha je luxus
Samozřejmě příloha (sacharidy) jsou také důležité. Ale nemá se jimy přehánět. Hlavně maso a zelenina, maso a zelenina, maso a zelenina… Případně kvalitní býlkovinný nápoj pro doplnění bílkovin.
Sacharidy by se měli konzumovat hlavně v poledne,večer už ne,protože se pak tuky ukládají hlavně v oblasti břicha(můj případ)
Večer jím převážně saláty a místo chleba jen cnacebroty.
Bílkovinovou dietu vyzkoušenou nemám,spíš se ted snažím dodržovat tu bezsacharidovou ![]()
mahdalka píše:
Sacharidy by se měli konzumovat hlavně v poledne,večer už ne,protože se pak tuky ukládají hlavně v oblasti břicha(můj případ)Večer jím převážně saláty a místo chleba jen cnacebroty.
Bílkovinovou dietu vyzkoušenou nemám,spíš se ted snažím dodržovat tu bezsacharidovou
Knekebroty jsou ale taky sacharidy ![]()
Mě říkala výživová poradkyně,že večer je lepší jíst jen cnacebroty,chleba ne,tak
Asi je tam těch sacharidů mín
Ahoj,
ja od noveho roku zhubla asi 5kg jenom tim, ze jsem prestala jist sladke a vyrazne omezila prave prilohy a pecivo. A taky jeste jist casteji behem dne…treba jen jogurt, nebo jablko…Takze nez se vrhat do jednostranne diety, tak bych to zkusila takhle. Kdyz k tomu pridas trochu pohybu, tak by to melo zafungovat a je to rozhodne zdravejsi.
Hodne stesti.
j
mahdalka píše:
Mě říkala výživová poradkyně,že večer je lepší jíst jen cnacebroty,chleba ne,takAsi je tam těch sacharidů mín
Já bych ti radila, přidat si do salátu třeba Lučinu (nebo nějaký nízkotučný sýr, cotage) a na ty Knekebroty se vyprdla
Uvidíš že se to na váze projeví. Pokud to tedy nebude hromada sýru ![]()
mahdalka píše:
Mě říkala výživová poradkyně,že večer je lepší jíst jen cnacebroty,chleba ne,takAsi je tam těch sacharidů mín
Mahdalko, na www.flora.cz je potravinová kalkulačka, zkus tam zadat knackebroty a chleba a uvidíš. Podle mě to říká jen proto, že v chlebu je bílá mouka a ta je obecně považována za méně zdravou, než celozrnné výrobky ![]()
tak ten pohyb a hubnutí na mě asi nefunguje
3× týdně chodím na aerobik jím střídmě 5× denně a váha se ani nehne. takto to dělám poctivě již 2měsíce. To už by mělo s váhou něco udělat. Proto zvažuji dietu. Díky za názor.
Já bílý pečivo nejim,kupuju si celozrnný chleba,nebo tmavý housky se semínkama.A do těch salátů si sýr dávám-lučinu,nebo mozarellu.Sýr cotage je dobrej,někdy do něj přidám vejce na tvrdo a je to chutná pomazánka
Začala jsem hubnout a zdravě jíst po novým roce.Už jsem schodila skoro 10 kg
Jenom malý dodatek
KAŽDÉ jídlo by mělo obsahovat jak bílkovinnou, tak sacharidovou složku, samozřejmě poměry se mění během dne. Tzn. samotný jogurt není jídlo, dám si do něj vločky a už mám plnohodnotnou svačinu. Samotný zeleninový salát není jídlo - musím přidat bílkoviny a hlavně pořádné sacharidy, ty ze zeleniny moc výhodné nejsou…ovoce je jenom cukr v obalu, takže jíst ho pouze po výkonu, tréninku či ráno kousek přidat k snídani…
tak to blahopřeji
10kg to už je opravdu k smeknutí klobouku…smekám…
K salátu přikusuju právě ty cnacebroty
Bílkovinu tam mám(lučinu nebo mozarelu)A do jogurtu si sypu celozrnný lupínky nebo vločky apod.S tím ovocem souhlasím,já ho jím jen dopol.např.k snídani a svačině,odpol.už jen zeleninu
mahdalka píše:
Já bílý pečivo nejim,kupuju si celozrnný chleba,nebo tmavý housky se semínkama.
Ale tam je bílá mouka taky. Sice míň, ale je tam ![]()
Beruško,díky
Já po novým roce vyhledala výživovou poradkyni,aby mi poradila co a jak a taky aby mě zvážila a změřila.Ted už to mám v malíčku(doufám)a začala jsem i zdravějš vařit a hlavně se hýbat