Bílkovinová dieta

18
14.3.11 11:29

Bílkovinová dieta

Zdravím, děčata chtěla bych porosit o názory a zkušennosti s bílkovinovou dietou moc děkuji. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1357
14.3.11 11:44

Ahojky přítel teď zhubnul 12 kilo za dva měsíce. Řídil se heslem příloha je luxus :mrgreen: Samozřejmě příloha (sacharidy) jsou také důležité. Ale nemá se jimy přehánět. Hlavně maso a zelenina, maso a zelenina, maso a zelenina… Případně kvalitní býlkovinný nápoj pro doplnění bílkovin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
14.3.11 11:53

Sacharidy by se měli konzumovat hlavně v poledne,večer už ne,protože se pak tuky ukládají hlavně v oblasti břicha(můj případ) :cert:Večer jím převážně saláty a místo chleba jen cnacebroty.
Bílkovinovou dietu vyzkoušenou nemám,spíš se ted snažím dodržovat tu bezsacharidovou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
14.3.11 11:58
mahdalka píše:
Sacharidy by se měli konzumovat hlavně v poledne,večer už ne,protože se pak tuky ukládají hlavně v oblasti břicha(můj případ) :cert:Večer jím převážně saláty a místo chleba jen cnacebroty.
Bílkovinovou dietu vyzkoušenou nemám,spíš se ted snažím dodržovat tu bezsacharidovou :nevim:

Knekebroty jsou ale taky sacharidy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
14.3.11 12:51

Mě říkala výživová poradkyně,že večer je lepší jíst jen cnacebroty,chleba ne,tak :nevim: Asi je tam těch sacharidů mín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
14.3.11 12:55

Ahoj,
ja od noveho roku zhubla asi 5kg jenom tim, ze jsem prestala jist sladke a vyrazne omezila prave prilohy a pecivo. A taky jeste jist casteji behem dne…treba jen jogurt, nebo jablko…Takze nez se vrhat do jednostranne diety, tak bych to zkusila takhle. Kdyz k tomu pridas trochu pohybu, tak by to melo zafungovat a je to rozhodne zdravejsi.
Hodne stesti.
 j

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
14.3.11 12:55
mahdalka píše:
Mě říkala výživová poradkyně,že večer je lepší jíst jen cnacebroty,chleba ne,tak :nevim: Asi je tam těch sacharidů mín

Já bych ti radila, přidat si do salátu třeba Lučinu (nebo nějaký nízkotučný sýr, cotage) a na ty Knekebroty se vyprdla :mrgreen: Uvidíš že se to na váze projeví. Pokud to tedy nebude hromada sýru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
14.3.11 12:56
mahdalka píše:
Mě říkala výživová poradkyně,že večer je lepší jíst jen cnacebroty,chleba ne,tak :nevim: Asi je tam těch sacharidů mín

Mahdalko, na www.flora.cz je potravinová kalkulačka, zkus tam zadat knackebroty a chleba a uvidíš. Podle mě to říká jen proto, že v chlebu je bílá mouka a ta je obecně považována za méně zdravou, než celozrnné výrobky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
14.3.11 13:06

tak ten pohyb a hubnutí na mě asi nefunguje :roll: 3× týdně chodím na aerobik jím střídmě 5× denně a váha se ani nehne. takto to dělám poctivě již 2měsíce. To už by mělo s váhou něco udělat. Proto zvažuji dietu. Díky za názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
14.3.11 13:13

Já bílý pečivo nejim,kupuju si celozrnný chleba,nebo tmavý housky se semínkama.A do těch salátů si sýr dávám-lučinu,nebo mozarellu.Sýr cotage je dobrej,někdy do něj přidám vejce na tvrdo a je to chutná pomazánka :-D Začala jsem hubnout a zdravě jíst po novým roce.Už jsem schodila skoro 10 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
14.3.11 13:24

Jenom malý dodatek :wink: KAŽDÉ jídlo by mělo obsahovat jak bílkovinnou, tak sacharidovou složku, samozřejmě poměry se mění během dne. Tzn. samotný jogurt není jídlo, dám si do něj vločky a už mám plnohodnotnou svačinu. Samotný zeleninový salát není jídlo - musím přidat bílkoviny a hlavně pořádné sacharidy, ty ze zeleniny moc výhodné nejsou…ovoce je jenom cukr v obalu, takže jíst ho pouze po výkonu, tréninku či ráno kousek přidat k snídani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
14.3.11 13:28

tak to blahopřeji :potlesk: 10kg to už je opravdu k smeknutí klobouku…smekám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
14.3.11 13:30

K salátu přikusuju právě ty cnacebroty :nevim: Bílkovinu tam mám(lučinu nebo mozarelu)A do jogurtu si sypu celozrnný lupínky nebo vločky apod.S tím ovocem souhlasím,já ho jím jen dopol.např.k snídani a svačině,odpol.už jen zeleninu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
14.3.11 13:32
mahdalka píše:
Já bílý pečivo nejim,kupuju si celozrnný chleba,nebo tmavý housky se semínkama.

Ale tam je bílá mouka taky. Sice míň, ale je tam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
14.3.11 13:33

Beruško,díky :hug: Já po novým roce vyhledala výživovou poradkyni,aby mi poradila co a jak a taky aby mě zvážila a změřila.Ted už to mám v malíčku(doufám)a začala jsem i zdravějš vařit a hlavně se hýbat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková