Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky, s přítelem jsme měli několikrát nechráněný sex. Nikdy se do mě neudělal a když jsem si dělala testy, tak mi nikdy těhu nevyšlo. Jednou jsem si i ze strachu koupila Postinor, ale nic to se mnou nedělalo. Menstruace vždy přišla včas. Ve středu minulý týden jsme měli nechráněný sex znovu a objevil se mi bílý výtok, který mám už delší dobu, ale tentokrát se tam objevují jakési menší hleny-a jen občas. Žádné bolesti nebo zvracení nemám. Myslíte, že bych mohla být těhotná nebo ne?
Ano, měla jsi nechráněný sex. Víc ti řekne az test ideálně kolem ms
@Anonymní píše:
Ahoj holky, s přítelem jsme měli několikrát nechráněný sex. Nikdy se do mě neudělal a když jsem si dělala testy, tak mi nikdy těhu nevyšlo. Jednou jsem si i ze strachu koupila Postinor, ale nic to se mnou nedělalo. Menstruace vždy přišla včas. Ve středu minulý týden jsme měli nechráněný sex znovu a objevil se mi bílý výtok, který mám už delší dobu, ale tentokrát se tam objevují jakési menší hleny-a jen občas. Žádné bolesti nebo zvracení nemám. Myslíte, že bych mohla být těhotná nebo ne?
nebylo by lepší se pro příště chránit?
Jinak s tím výtokem bych si zašla na gyndu.
@Anonymní píše:
Přerušovaná soulož je dobrá tak pro páry, kterým nevadí případný další potomek. Jako antikoncepce je totálně nespolehlivá. Výtok může být cokoli - od příznaku ovulace, po zánět. Bez vyšetření to nikdo neřekne. A až budeš na gyndě, nech si napsat antikoncepci ať neplašíš s postinorem.
Pokud nechceš dítě, tak se chraňte. Pak nebudeš muset plašit.
Já se Teda léčím od minulého léta čípky od doktory. Mám celoročně zánět v děloze. No a teď poslední týden mám jak to popsat hrudkovity, tvarohový, žmolkový výtok bílý někdy trochu že žloutne, hrozně suchá vagína jenom v době ovulace po sexu jsem spinila jednorázově což bylo o víkendu a krom té suché to bolí a pálí a jsou ty žmolky. Nejdříve jsem myslela, že je to zbytek toaletaku, ale ono to je asi ten výtok, svědí to. No teď nemůžu s dvěma dětmi k dr az v pátek jdu na kontrolu po léčbě. Vždy je to 5 dní čípky týden pauza pak 5 dní čípky a kontrola u doktora. No jestli se to o víkendu povedlo jsem teoreticky 3tt 2+2
Snad mi dá doktor něco učinějšího a hlavně podle manžela nic co nebaví. Dám si vložku a prostěradlo zamazu a nemáme jich hromadu. Ty čípky děsně špiní ![]()