Bílý jogurt pro miminko - který je vhodný?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já nekoukám n značku, ale na složení. Musí tam být pouze mléko, mléčná bílkovina a jogurtová kultura. Žádné gumy, dochucovadla, ečka a cukry.
Takže jakýkoli takovýto - v supermarketech různé bio značky, activii, zott, klasic..
Mě chutná nejvíce ten Zott bílý a je dokonce i nejlevnější..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za typy. Jen k té Activii jsem slyšela, že také není moc dobrá, že prý snad obsahuje projímadla ![]()
- Citovat
- Upravit
Projímadla???To asi určitě ne,jen bakterie na podporu trávení a to je rozdíl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám doktorka doporučila Activi a Dobrou mámu, tu podle ní doporučuje i česká pediatrická společnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrou mamu,ze doporucuje pediatricka spolecnost??A to rekla doktorka jo?
![]()
To je snad nejvetsi srajda mezi jogurty ![]()
Příspěvek upraven 22.04.10 v 12:44
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrá máma je samý škrob a je to břečka
Kupovala jsem Zott bílý a HOlandii. Terezka bílé jogurty měla hrozně ráda a rodinka to nějak nechápala, pořád říkali, že jí prý nic nedopřeju. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a co od Kunínu a Danone??? Různé lipánky, tvaroháčky, termixi,pribináčky-dáváte??? A neni lepší teda už díteti dávat místo jogurtů ty mléčné kaše?? Mluvím o dětech do roku.. Doktorka říkala, když mi malý už hladový po mléko moc brzo, že dávát příkrmy a hlavně kaše, že to zasytí, Hami, Sunar, Nutrilon
- Citovat
- Upravit
Já jen píšu, co mi řekla doktorka a myslím, že je docela dobrá a musím říct, že v péči o děti je někdy až přehnaná
, ale jak to s těma jogurtama doopravdy je nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
smahulinka píše:
Nám doktorka doporučila Activi a Dobrou mámu, tu podle ní doporučuje i česká pediatrická společnost.
Tak přesně tohle jsou jogurty, o kterých mi moje doktorka řekla, že ne
. Tak fakt nevím…
Já dávám různé bio, Hollandii.
Pribináčky a podobné věci jsme do roka vůbec nedávali. teď občas Ondra dostane lžičku, protože jeho tatínek pribináček zásadně večeří a Ondra žebrá. Tak když je po kaši a hezky jedl, dostane na špičku lžičky olíznout… Za mě bych mu to nedávala nejradši vůbec, ale zase to nechci přehánět. Nic jiného podobného ještě neměl.
Jí mléčné i nemléčné kaše, pije UM, jí jogurty, žervé, cottage. Jednou jsem mu dala kousek ementálu, ale vyplivnul to a šklebil se víc, než když olíznul citron
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Verim,ze to povidala,ale pravdu teda rozhodne nema ![]()
Pribinaky a spol,bych do roku nedavala vubec a i ted je davam jen velmi vyjimecne.Nejsou nicim prinosne,naopak..
A davat misto jogurtu kase,je podle me nesmysl.V kasi neni to,co v jogurtu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co je v jogurty… nechci s hádat, ale když máe například 6 měsíční dítě, tak je pro něho lepší kaše ty kupované kde máte i nějaké vitamíny než jogurt .. Právě se ptám, protože když jsme byli v nemocnici a jeden docent, který celý život se zabýval výživou děti, mi doporučl a napsal jaký má být jídelníček dítěte do roku.. mléko, ovocný příkrm, mléko, zeleninový, nebo masozeleninový příkrm, mléko kaše a mléko v noci… podotýkám, že jako jogurt takový mi teda nedoporučoval… právě ty kaše i když jako sám říkal, že všechno to stoji za..... ale spíš kaše..
- Citovat
- Upravit
Anonymní - co by asi v tom jogurtu bylo??? Zkus si přečíst složení a uvidíš.
Hmm.. a s tou kaší, tak proč všichni jí jogurty , když kaše je lepší???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit