Bílý jogurt pro miminko - který je vhodný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4232
26.4.10 13:13

Paula je přeslazený svinstvo, před časem tu byly někde výsledky testu idnes a teda moc bodů nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
26.4.10 13:13

Já dávám Emičce Activii od Danone,jí i tu nepřislazovanou :-) Holandie apod.je na ni moc velké balení,já to nejím,Adámek to taky nechce a nemám ráda rozdělaný jogurt v ledničce do druhého dne :mrgreen:

Adámek by nejraději jedl stále Pribináčky,Bobíka,Dobrou mámu a všechny ty rádobyjogurty :mrgreen:
Nechci se zastávat Dobré mámy,ale v roce 2006 - 2007 bylo opravdu na víčku napsáno Doporučuje česká pediatrická společnost :wink: Mám to v živé paměti,protože jsem tenkrát hledala vhodný jogurt pro Adámka.To,že je to hnus,se spousta lidí,kteří se ani trochu nezajímají o zdravou výživu,dozvěděli až později..

Sherry,zajímavý názor.Nic z Danone Ti do bytu nesmí.Jen by mě zajímalo,jaké složení má ta čokoládová figurka,co jí Tvoje dcera :wink: Nemyšleno zle,jen podáváš „podprahové informace“..
Předpokládám,že je z kvalitní hořké čokolády s vysokým množstvím kakaa,která je jediná podle tabulek pro tak malé dítě vhodná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
26.4.10 13:15

Jenže v Activii jsou ty škroby asi taky, takže jediný jogurty ve kterých nejsou jsou podle mně smetanový a Hollandie. Navíc mně ta Activie prostě nechutná, ani bílá ani ochucená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
26.4.10 13:20

Taky by mě zajímalo, jak to bylo s tou Českou pediatrickou společností :think: Jako možná je to dobrej jogurt pro děti (i když mě to teda nepřesvědčilo), ale spíš pro starší, určo ne pro prcka, kterýmu se zažívací soustava ještě dovyvíjí :nevim:
Smahulinko, možná to dr. prostě vzala jako informaci z té reklamy - doporučuje ČPS, tak to musí být v pořádku.
Kdyby ty firmy aspoň mohli pokutovat, když v reklamě uvedou lež nebo něco zamlčí :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
26.4.10 13:23

My jíme nejraději také Bio jogurt Via natur od Olmy a teď se dovím, že obsahuje i škroby. 8-o Nevíte některá jaký? A taky by mě zajímalo, jestli není škodlivý a nemáme přejít na nějaký bezškrobový. Ale když nám nejvíc chutná. Sama ho miluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
26.4.10 13:25
MarketaJ píše:
Jenže v Activii jsou ty škroby asi taky, takže jediný jogurty ve kterých nejsou jsou podle mně smetanový a Hollandie. Navíc mně ta Activie prostě nechutná, ani bílá ani ochucená.

V bile nejsou
http://www.chemievjidle.cz/…-bila-danone
v sladke je Pektin a cukr
 http://www.chemievjidle.cz/…-bila-danone

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
26.4.10 13:32

Tak tenhle kupuju malé nejradši, jenže ne všude ho mají :pocitac: http://www.mlekarna-valmez.cz/…t-z-valasska Na stránkách chemie v jídle jsem ho nenašla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
26.4.10 13:33

Takže Bobík a podobný bych malý nedala, ale co myslíte, že čím jí cpali v nemocnici? Bobíkem, zkoušeli i Dobrou mámu a co víc, chtěli jí do kaše přimíchat moučkový cukr, ale to už bylo ina mě moc a nedovolila jsem to. Takže jeden pediatr říká tak a jiný dělá jinak. Jo a ještě tam malá dostala normální krupicovou kaši. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
26.4.10 16:48

Michalka: no, nevím, co jí k tomu vedlo, aby nám ho doporučila
Napsala jsem e-mail přímo na Dobrou mámu a odepsali mi, že mají atest až od 3 let věku dítěte, takže se tímto omlouvám, že jsem se tohohle jogurtu zastávala. To doporučení asi měli, ale nejspíš jen v letech 2006 a 2007. Tak zkusíme ten Choceňskej a Holandii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
26.4.10 20:01

Smahulinka, no je fakt, že teď už se tou pediatrickou společností v reklamě neoháněj, takže už ho asi ani nedoporučjou :twisted: Tak ať tvojí malé ty dobré jogurty zachutnají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
26.4.10 20:15

děkuju! dneska už fakt člověk neví čemu věřit. aby jsme si všechno ověřovali.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
26.4.10 21:07

holky nikomu nic nenutím to je jasný..
jinak třeba hollandia vyrábí pro víc obchodů pod jejich značkou..
dělá třeba i ty viany, ale ted tu jejich novou značku..ale jen některý.
myslím že dělá bílý tučný jogurty..ale třeba ty nízkotučný nebo normál ovocný ne..
ale dá se to zjistit podle kodu na obalu..ten výrobce..
stačí to zadat sem..to CZ a číslo
 http://www.svscr.cz/…e_client.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
27.4.10 01:17

Tak jsem koukala, jak se to tu rozjelo, já nedávno četla vysledky testů na dětské svačiny, nejhůř dopadly čokoládové a sýrové tyčiny, o těch bych ani neřekla, že jsou to svačinky, co mě překvapilo (neřekla bych tedy pro děti kojeneckého věku), že z těch sladkých smetanových dopadli nejlépe kostíci-svačinka a tvaroháček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
27.4.10 07:58

Sherry: to je jasný :-), ale z toho odkazu, co jsi poslala je vidět, co asi dobrý je a co ne :-)
Jé, Miňulko a nevíš, kde to na netu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
27.4.10 08:27

Včera jsme byli nakupovat a schválně jsem si odchytla Dobrou macechu a mrkla na to složení, fakt je to všecko tam :-D A zrovna na Tvaroháček jsem včera koukala, že bych ho malé vzala na zpestření a našla jsem ve složení gumu guar :nevim: Brala jsem radši klasicky Lipánka a z jogurtů bio valmez, v Globusu totiž mají všecky tři druhy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí