Bílý jogurt pro miminko - který je vhodný?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
ka-tka - koukám na fotky a něco mi říká,že jste rodinka, co ulítává na nožičkách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky
dáváme choceňský bílý,je moc dobrý,jen smetana a kultury (dosladíme ovocem) a občas Activii sladkou ) bohužel čistě bílé mi nesní.
dcera bílé jogurty milovala,té jsem vždy dávala čistou bílou Hollandii.
prïbiňáky,bobíky atd bych do roku nedala,a po roce občas ä to Lipánek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Milá Kat-ko
já nikomu nenutím at jí jen hollandiu.
jsme napsala svůj názor že danone mi do byt nesmí a hotovo..vždyt o co jde.. je svoboda projevu ne?
a psát červeně si budu proč ne.. ![]()
jinak tady je složení dobré mámy-rozmixované jahody..
mléko
cukr
jahody ( 40%, součást jahodové šložky 5% )
cukr ( součást jahodové šložky 5% )
glukozo-fruktozový sirup ( součást jahodové šložky 5% )
kukuřičný modifikovaný škrob ( součást jahodové šložky 5% )
E440 Pektiny
E412 Guma guar
E330 Kyselina citronová ( součást jahodové šložky 5% )
E331 Citronany sodné (Citráty sodné) ( součást jahodové šložky 5% )
E120 Košenila, kyselina karmínová, karmíny ( součást jahodové šložky 5% )
aroma ( součást jahodové šložky 5% )
kukuřičný modifikovaný škrob želatina
vápník
jogurtová kultura
a tady složení hollandie borůvková.. trošku rozdíl ne?
mléko
cukr ( součást ovocné složky )
borůvka ( součást ovocné složky )
aroma ( součást ovocné složky )
mléčná bílkovina
probiotická kultura ( Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus ) živá jogurtová kultura
chemie v jídle..-složení výrobků
jako každej bude svýmu dítěti dávat co on uzná z vhodný.. takže..
názor jsem řekla a hotovo..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sherry, ja ale o dobre mame nenapsala ani tuk!!!!
Bavim se o ACTIVII od Danonne
Jinak co se tyce Holandie- tahle firma nedela jen jogurty oznacene Holandia, ale dodava i do siti obchodu Albert, kaufland- pod jejich logem.
Treba Vian z kauflandu, BIfi napoj Albert quality
No ale to je jedno.
Ano Dobrou mamu a tatu nekupujeme, mne slo o BILE!!!! Jogurty.......a tam nevidim rozdil mezi Danone a jinou znackou
Tot vse a uz se nemimin vyjadrovat.
Jen prosim, nez napises o srackach- cti pozorneji.
Dekuji
Katka
Cancerko
jenom trosicku, bo ty detske jsou jeste k sezrani ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já teda hůř vidím, ale ty Ečka jsem na obalu nenašla a koukám tady na to už jakou dobu, ale nemám teda jahodu, ale asi to bude stejný…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
musím líp číst
. teď jsem ještě našla ten odkaz dole. já se nechci hádat, nerozumím tomu a ráda si přečtu názory jiných…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
upřímně Dobrou mámu bych nedala ani za zlatý prase.to nejíme ani my.s jogurtem to nemá nic společného.jednou jsem zkusila a cítila tam takovou umělotinu, že děkuji nechci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
děkuju za ten odkaz, docela čumim. prosím tě, mohla bys mi ještě napsat, co znamená to skóre, nemůžu to tam najít… Dík!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda mám taky nejradši Hollandii, ale každýmu dítěti nechutná. Dobrej je BIO od Olmy, taky Bio od Aholdu.
Dobrý Mámy a spol nějak často nekupuju, bohužel v některejch obchodech je dost malej výběr, tak mi občas nic jinýho nezbude, protože dcera prostě jogurty miluje.
Jinak včera jsem koupila novej jogurt od Florianu s menším obsahem tuku a je celkem dobrej, já smetanový moc nemusím.
Příspěvek upraven 26.04.10 v 13:17
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ZA odkaz taky dekuji ![]()
A koukam, ze Vian uz nevyrabi Holandia, ale Olma.
Takze se omlouvam, za mystifikaci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak jdu těch pár kusů z lednice vyhodit a koupit něco jinýho. u nás právě nic moc k sehnání taky není, tak budeme muset vyrazit na nákup jinam. co si myslíte o tom jogurtu Jo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já dávám nejvíce bílou Activii,a to z toho důvodu,že je nejmenší,a je to maximum,co mi dcera sní. 200gramové jogurty u nás nemají šanci
. A já to nejím,tak to pak akorát vyhazuju…
Jinak alternativu volím většinou OLMU klasik nebo Bio,ale ted jsem se tu dočetla,že v Biu je škrob - jak moc je to pro 14timěsíční škodlivé??
a pak mám ještě dotaz na Paulu od Dr.Oetkera,jestli je to taky svinstvo??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paula je přeslazený svinstvo, před časem tu byly někde výsledky testu idnes a teda moc bodů nedostala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám Emičce Activii od Danone,jí i tu nepřislazovanou
Holandie apod.je na ni moc velké balení,já to nejím,Adámek to taky nechce a nemám ráda rozdělaný jogurt v ledničce do druhého dne ![]()
Adámek by nejraději jedl stále Pribináčky,Bobíka,Dobrou mámu a všechny ty rádobyjogurty ![]()
Nechci se zastávat Dobré mámy,ale v roce 2006 - 2007 bylo opravdu na víčku napsáno Doporučuje česká pediatrická společnost
Mám to v živé paměti,protože jsem tenkrát hledala vhodný jogurt pro Adámka.To,že je to hnus,se spousta lidí,kteří se ani trochu nezajímají o zdravou výživu,dozvěděli až později..
Sherry,zajímavý názor.Nic z Danone Ti do bytu nesmí.Jen by mě zajímalo,jaké složení má ta čokoládová figurka,co jí Tvoje dcera
Nemyšleno zle,jen podáváš „podprahové informace“..
Předpokládám,že je z kvalitní hořké čokolády s vysokým množstvím kakaa,která je jediná podle tabulek pro tak malé dítě vhodná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenže v Activii jsou ty škroby asi taky, takže jediný jogurty ve kterých nejsou jsou podle mně smetanový a Hollandie. Navíc mně ta Activie prostě nechutná, ani bílá ani ochucená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit