Bílý jogurt pro miminko - který je vhodný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2904
27.4.10 08:29

je to tady již zmiňovaný test MF DNES

http://ekonomika.idnes.cz/…oa-/test.asp?…

je to článek s odkazem na výsledky testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
27.4.10 09:35

Děkuju Miňulko!!! Jak tam přímo není napsáno to E, tak to nepoznám :oops: , ale teď už si na to budu dávat pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
27.4.10 09:58

tady je seznam Eček…
tak můžete kouknout :lol:

Ečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
27.4.10 10:41

asi si to vytisknu a budu s tím chodit nakupovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
30.8.10 16:17

Choceňský

ahojky,
připíšu to sem, ať zbytečně nezákládám další téma, snad si toho někdo všimne :-)
Malej baští bílé jogurty už asi dva měsíce a doteď jsme v podstatě jeli na Hollandii. Mamka tuhle dovezla Jihočeský ve skle a docela mu chutnal (teda tu marmeládu zespod jsem mu nedala). Teďka jsem koupila Choceňský a to je teda síla, hustý a tučný, koukala jsem 10% tuku… Dostane ho za hodinku na svačinu :-) Myslíte, že to prckovi nevadí? Dost čtu, že se miminkám doporučuje, ale přijde mi fakt „hustý“ :-) Dáváte ho a myslíte, že % tuku je fuk, když je to kvalitní jogurt? Nebo jen občas a dávat dál méně tučnou Hollandii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1546
31.8.10 20:15

ahojky,
Choceňský - náš prcek je drobek tak mu ráda těch 10% tuku dopřeju, chutná mu a 150g mu stačí, 200g Hollandii nesní. Nedávám ale Choceňský denně, střídám s Activií. My už jsme ale starší takže dávám třeba i Activii tvarohovou nebo Krajanku (tu zbožňuje, ale je to zakysaná smetana 10% tuku :wink: ). Taky má po těch tučnějších měkčí stolici což taky potřebujem. Takže bych se zařídila podle toho jak na tom jste. Jestli je malý spíš cvalda tak bych asi zůstala radši u méně tučných jogurtů. Jestli mu ale Choceňský chutná tak se občas nic nestane :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
26.4.11 14:07

Ja jsem jeste jogurt prckovi nedala ale Holladnia ma nove radu bilych BIO jogurtů selských zkusili jste to nedko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
26.4.11 14:10

:) Je moc dobrý. Chutná nám víc než ten normální. Když jedu tam kde ho mají kupuji Bio Selský. Když nemají vezmu normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
26.4.11 14:26
Machalka píše:
Tak tenhle kupuju malé nejradši, jenže ne všude ho mají :pocitac: http://www.mlekarna-valmez.cz/…t-z-valasska Na stránkách chemie v jídle jsem ho nenašla :-(

Tento jogurt kupuju taky,je výborný a malému chutná. Ale je pravda,že ho neseženu všude. U nás ho kupuju v takovém malinkém obchůdku. Jinak ještě beru hollandii :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11952
24.1.12 09:25

Holky, malému je 8měsíců, ráda bych mu do jídelníčku zařadila jogurt, byla mi doporučena Hollandia, tu ale moc nemusí, resp. vůbec, tak jsem ještě koupila Choceň, ale ten má 10% tuku (oproti Hol., která ma 3%), a tak mne napadlo: není to moc? Nebo není naopak 3% málo pro malé dítě ve vývoji?
Mno, zkusím ještě ten Valmez,ale budu ráda za každou radu či názor.. díky.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
24.1.12 09:26

Ahoj,
dcerka samotnou hollandii taky nemusela. Tak jsem ji do toho přidávala ovoce a to jí jelo :) Jinak jsme ještě dávali activii, tu jedla i samotnou. S tím co jsi psala zkušenost bohužel nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
24.1.12 10:02

Já jsem dávala Choceňský,Valmez nebo Bio Olma někdo mi řekl že Activie není vhodná tak tu až po roce. Malému ale ty bílé samotné nechutnaly tak jsem mu to míchala a přesnídávkou nebo banánem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11952
24.1.12 11:28

Díky, to přimíchávání ovoce mne taky napadlo,ale chci mu ho dávat samotný,chci ho naučit více chutím.. tak hledám nějaký mňam bílý,ale mám pocit,že to snad není žádný.. Taky mne zajímájí ta procenta tuku..? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1390
24.1.12 13:18

Ahoj,
Honzíkovi taky holandie nechutnala, kamarádka mi doporučila Bílý jogurt z Valašska, má 3= tuku, je podle mě chutnější a Honzíkovi chutná, chvilku to trvalo, ale jedl ho líp než holandii, tak zkus a uvidíš.
10% jogurty jsou na takhle malé děti moc tučné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lentilka22
25.1.12 10:29

U nás vede choceňák, ten má tuku 10 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat