Bílý jogurt pro miminko - který je vhodný?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holky já dneska objevila v Lidlu nějaký nový bílý jogurt - složení píšou 97,5% pasterované mléko, 2,5% mléčka bílkovina, jogurtové kultury, bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12
tot vše
a cena krásných 5,90 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luciis173 to je ještě lepší než z obchodu
myslím, že nejblíž těm domácím jogurtům je Hollandia..
- Citovat
- Upravit
Synovi Hollandia vůbec nesedla, blinkal ji. Kupuju Olma Bio nebo taky ten Lidlovský a dobrý, dceři je dám rovnou.
podle složení bych ten farmářský taky klidně dala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U prvniho syna Hollandia, Klasik od Olmy, chocenak…
activii nekupujeme ani pro sebe, natoz pro maleho, ta nema s jogurtem co spolecneho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rigousek píše:
Tak já Aktivii dávám je to jediný jogurt, který mi snese. A nevim proč je to fůj na obalu nic špatného ve složení není. Jestli v nich něco je tak budu ráda, když mě někdo poučí.
Aktivie není jogurt, je to směs chemických látek doplněná o látky, které se získávají z kachních střev - aby byla mírně projímavá! To už snad vědí všichni a stejně se prodává ve velkém
!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rigousek
Bifidus ActiRegularis je název, která si danone vymyslelo samo, nic takového přírodovědci ani chemici neznají, není to žádné živá jogurtová kultura, jaká by v jogurtu měla být.
http://www.chemievjidle.cz/jogurt?… tady je to sežazeno podle nejlepšého hodnocení, když si to seřadíš podle názvu, tak budou activie na začátku a můžeš si je rozkliknout a podívat se co obsahují a co to přesně je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně osobně nejvíc chutná choceňský, Holandia je na mně kyselá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@weyky no u nás ho dnes měli poprvé
asi jsme sto let za opicema
ale líbí se mi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luciis173 Ahoj, záleží na složení. Já začala dávat dovršením 14m, a to Selský Hollandia. Následovat bude Choceňský a bio jogurt od farmáře. Activie ne, ty už dávno nejíme ani my dospělí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlepší je prý holandia čistě bílý a přidat do něho ovoce své:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V testech vyšel nejlépe z bílých jogurtů na prvním místě Jihočeský jogurt Agrola ve skle a na druhém místě Bio Via Natur, Smetanové, ochucené a ni žádné jogurtové dezerty bych nedávala…obsahují mnoho tuku a cukru, raději dávám do bílého čerstvé ovoce, vločky…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, můžu dát osmiměsíčnímu bílý jogurt hollandia? nebo je ještě brzy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit