Bio jemná zelenina s rýží Hipp
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
bio jemná zelenina s rýží Hipp
Čau holky, dávám si docela dost pozor co dávám malému k jídlu, koupila jsem na rycho v Intersparu (není tam nic na výběr do všeho přidávájí nějakou sračku, cukr a ta podobně
) jemnou zeleninu s rýží, BIO, jenže doma jsem si přečeta obsah:mrkev,brokolice,hrášek,rýže,voda, (doteď je to ok) MLÉKO, ŘEPKOVÝ OLEJ.
Mám to tomu mojemu prckovi vůbec dávat?Vždyť děti by mléko doroku neměly (i když je bio) a ten řepkový olej se mi zdá taky hnus jak kdyby tam nemohli kápnout trošku olivového. Tak co myslíte?Nebo mu raděj mám uvařit biobrambůrku a k tomu biohrášek (mražený..
)
P.S.Malý má necelých osm měsíců…na sklenici píšou od 4. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
deti nemaji mleko?? a co je teda um?? a repkovy olej je proste normalni olej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co já koupila skleničky,tak vždycky je tam spoustu věcí navíc
Dokonce maji špenát se smetanou od 4 měsíce ![]()
Nevim no já střídám skleničky s domácí baštou.
Příspěvek upraven 17.03.11 v 12:17
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V 8. měsících bych to teda tolik nepřeháněla ![]()
Mléko jistě není v té skleničce v syrovém stavu, ale zpracované, čili neškodné a řepkový olej? Ten je stejně kvalitní jako olivový, akorát se to málo ví. Takže já bych tu skleničku hodnotila jako nezávadnou a dobrou ![]()
Příspěvek upraven 17.03.11 v 12:18
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ehm, v osmi měsících bych to vůbec neřešila, řepkový olej je normální olej a přečti si procento, kolik je tam toho mléka… myslím, že miminko to přežije bez úhony ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jéje, další vrtačka..
Já v příkrmech neřešila ani koření, ani mléko a smetanu, protože tam toho je tak málo, že se z toho vážně svět nezboří…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako jasně že to přežije, akorát je potenciální alergik takže jsem vůči mléčným výrobkům a ostatním jiným alergenům dost obezřetná…jinak už vařím hrášek s brambůrkou, takže skleničku ještě schováme do zásoby ![]()
Jizvíková: Děti nemají kravské mléko, UM netušim z čeho ze sušeného rybího tuku a jiných umělých věcí - proto UM, s kravským to přece nemá nic společného,nebo ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U mě z tohoto důvodu neprošlo skoro nic kromě Babylove. Od cca 10-12 měsíců už jsem slevila, ale to už to zas nejedl kluk. ![]()
Rozhodnutí je jen na tobě. Určitě ho tím neotrávíš, přežik´je to ve zdraví hromada dětí a to klidně od 4. měsíce. Osobně bych to vyjímečně dala, pokud bych neměla doma alergika. Pravidelně určo ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Barush píše:
Jizvíková: Děti nemají kravské mléko, UM netušim z čeho ze sušeného rybího tuku a jiných umělých věcí - proto UM, s kravským to přece nemá nic společného,nebo ne?
Ne, UM je sušené upravené kravské mléko. Zkrátka tam jen změní poměr složek - tuky, cukry bílkoviny. Přidají vitaminy a minerály. Ve většině je odtraněný tuk a místo něj rostlinný tuk, aby se složení více přiblížilo MM - má hodně nenasycených mastných kyselin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barush - UM je upravené kravské mléko, kde jsou pozměněné poměry složek a bílkoviny naštěpené pro lepší trávení ![]()
jinak já bych nebyla tak „hysterická“ a skleničku klidně dala
a kvalitní řepkový olej se svým složením a prospěšností na organismus vyrovná olivovému. pravda je, že v našich zeměpisných šířkách je pro děti i vhodnější než ten olivový…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Alpaka: Hmm tak to jsem netušila…s tím mlékem UM…proč nedělají třeba z kozího?
Jinak s babylove máš naprostou pravdu
, s těma jsem taky absolutně nejspokojenější, jak se zeleninkovýma tak s ovesnýma, jinak ještě je ok Alnatura taky z DM ale mají myslím jen ovocné.Nejlepší je stejně asi něco uvařit doma, jenže v zimě se prostě pořádná zelenina nesežene
až přijde pořádné jaro tak hned bude z čeho vybírat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nozu píše:
barush - UM je upravené kravské mléko, kde jsou pozměněné poměry složek a bílkoviny naštěpené pro lepší trávení
Naštěpená bílkovina je jen v HA mlékách. Doonce ani jedničková mléka nejsou naštěpená. Mají jen upravený poměr kasein syrovátka, aby více odpovídaly MM
- načítám...
- Citovat
- Zmínit