Bio maso Chrudim

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5980
18.12.12 08:11

bio maso Chrudim

Dobrý den, chci se zeptat, zda někdo nevíte, kde v Chrudimi či okolí sehnat bio maso, konkrétně kuře. Nemyslím v supermarketu, ale spíš zda je tu nějaký statek nebo sem někdo nezaváží. V Pardubicích seženu, vím, ptám se na Chrudim a nejbližší okolí. Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1812
18.12.12 09:09
@LLLL píše:
Dobrý den, chci se zeptat, zda někdo nevíte, kde v Chrudimi či okolí sehnat bio maso, konkrétně kuře. Nemyslím v supermarketu, ale spíš zda je tu nějaký statek nebo sem někdo nezaváží. V Pardubicích seženu, vím, ptám se na Chrudim a nejbližší okolí. Děkuji!

Ahoj :mavam: :mavam:, jsem na to taky zvedava :lol: :lol: :lol:, taky by me to zajimalo :think: :think: :think:, ale koukala jsem, ze rozvazi nejake maso z Vodnan, ale tezko rict, jestli bio :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
18.12.12 09:12

Jinak kralika mam domaciho a reznictvi mi doporucila doktorka U Francouze, teda myslim, ze se to tak jmenuje, je to naproti VZP, rikala, ze tam maji cerstvou porazku :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Snad mi to admini nesmaznou za reklamu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
18.12.12 09:40

@monatkaa ahooooj :mavam: :mavam: Vim, kde je Francouz, my maso kupujeme u Čejky, na Dukle… Mívá tam i jehneci a teleci… Ale kuře bych fakt chtěla v bio kvalitě, ostatní asi zas tak resit nebudu. Kralika mame taky domaciho od babicky, ale kurata a kruty ma jen 1× - 2× do roka a to jsem naposledy zapomněla zabavit a opracovat jedny prsa :roll: a ted uz je to v mrazaku, to se mi nechce rozmrazovat, zpracovat a znova zamrazovat :cert:
Zeleninu si nechavame vozit, ale to maso musime jeste nekde sehnat, tak asi nakonec bude tatka vozit z pardubic, ptz ani na netu jsem nic z chrudimi nenasla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3860
18.12.12 09:49

A můžu se zeptat, kde v Pardubicích? díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
18.12.12 12:35
@LLLL píše:
@monatkaa ahooooj :mavam: :mavam: Vim, kde je Francouz, my maso kupujeme u Čejky, na Dukle… Mívá tam i jehneci a teleci… Ale kuře bych fakt chtěla v bio kvalitě, ostatní asi zas tak resit nebudu. Kralika mame taky domaciho od babicky, ale kurata a kruty ma jen 1× - 2× do roka a to jsem naposledy zapomněla zabavit a opracovat jedny prsa :roll: a ted uz je to v mrazaku, to se mi nechce rozmrazovat, zpracovat a znova zamrazovat :cert:
Zeleninu si nechavame vozit, ale to maso musime jeste nekde sehnat, tak asi nakonec bude tatka vozit z pardubic, ptz ani na netu jsem nic z chrudimi nenasla :think:

Tchyne mi rikala, ze na trhy vozi kruty nejaci soukromnici, ale je to na objednavku, ale treba by tam meli i ty kurata :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
18.12.12 12:39

@LLLL Můžu se zeptat proč ne ze supermarketu? Myslíš že je to tam předražené anebo v horší kvalitě? My právě občas kupujeme v Bille, je z českých chovů, ale ta cena… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
18.12.12 12:50
@Pé píše:
@LLLL Můžu se zeptat proč ne ze supermarketu? Myslíš že je to tam předražené anebo v horší kvalitě? My právě občas kupujeme v Bille, je z českých chovů, ale ta cena… :(

Ikdyz dotaz byl na LLLL, ale ja to nekupuju prave proto, ze tady kurata cpou hormony a kolikrat se stalo, ze detem treba narostly prsa, nebo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
18.12.12 12:58

@monatkaa Já myslela proč ne BIO kuřecí ze supermarketu jak právě psala LLLL…asi jsem se špatně vyjádřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
18.12.12 18:33

@Pé supermarkety nemam rada obecne, i kdyz tam samozrejme take obcas chodim pro nejake veci :roll: ale radeji nakupuju v malych obchodech, kde maji veci od mistnich dodavatelu… Zeleninu mame ze statku a tak. Nejsem zadna fanaticka :oops: ale radsi kupuju ceske veci… Zrovna Billa je mi ze vsech supermarketu nejmene sympaticka, vozit v sezone jablka ze senegalu nebo odkud, to se mi teda prici :nevim: a jejich masu z „ceskych“ chovu take moc neverim… Ale jak rikam, je to pro muj pocit a to co jsem napsala ciste muj nazor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
18.12.12 18:33

Ale kdyz nebude zbyti, tak bude kure z tesca, no :nevim: svet se nezbori ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
18.12.12 18:34
@monatkaa píše:
Tchyne mi rikala, ze na trhy vozi kruty nejaci soukromnici, ale je to na objednavku, ale treba by tam meli i ty kurata :think: :think: :think:

hmmm, no vidis :palec:, ale to bych se tam musela zitra dopoledne vyhrabat :) Ja tam vzdycky vylezu az odpoledne a to uz tam nejsou… No uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
18.12.12 18:46

@LLLL Já supermarkety také nemám ráda, leč v okolí Prahy moc jiných obchodů není…a na farmy daleko. Jen jsem chtěla k tomu BIO kuřecímu - já ho právě kupuji v Bille a JE české, tomu věřím, protože ho dodávají i do malých bio prodejen. Jen je tedy nekřesťansky drahé. Celé kuře cca za 400,– Kč, to je opravdu darda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
18.12.12 18:56

@Pé 8o 8o ja kdyz to hledala na netu, tak jsem nasla za 273,– a uz to mi prislo dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
18.12.12 19:03

Teda neeee, jsem slepota! 217,–! Coz uz se da :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Nutriční poradna (3-18 let)

Ikona - Michaela Boukalová Tomešová

Michaela Boukalová Tomešová DiS.