Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Holky,
znáte prosím biourychlovač opálení?? Dneska mi o tom říkala kamarádka, že se chráníte vyšším faktorem, ale přitom se i opálíte.. slyšely jste už o tom?
není to zase nějaký reklamní tah???
máte někdo zkušenost?
Neslyšela jsem, ale ja opalování neriskuji vubec. Ale objevila jsem samoopalovací krém, ktery
nedela fleky a krasnou barvu. Jmenuje se Fake bake. Kdyžtak koukni na netu a mas opaleni za 5 minut vyresene ![]()
@Barusak78 tak jsem se koukla, a jelikož nestojí dvě stovky tak se tě zeptám ![]()
Máš to mléko nebo ten spray, jak a čím jsi obrušovala/pelingovala tělo před aplikací. Jde to koupit v obchodě nebo jen přes net?
Děkuji za odpověď ![]()
@Barusak78 koukala jsem na to…to vypadá zajímavě. a fakt bez skvrn??? a jaký ten vyrobek myslíš když to chci jen na nohy?? děkuju
@Jasněnkaa Já ti poradím s tím peelingem - dělám si domácí, takže zadarmo a super účinek - smícháš mletou kávu s olejem (může být i rostlinný, já to dělám s dětským olejíčkem). krouživými pohyby nanášíš na celé tělo, jakoby tu kůži masíruješ, pak opláchneš.
@Žirafátko píše:
@Jasněnkaa hlavně, kofein je i na celulitidu
blbý, že teď nevím jestli si děláš prdelky a nechci to skočit na špek
![]()
@Jasněnkaa
smutný, ne, nedělám si srandu, kofein je na celulitidu zázrak, je to vidět hned po první aplikaci ![]()
Mám ten sprej Flawless. V balení jsou i rukavice a takova natiraci rukavice. A fakt ani flek a super barva. Objednala jsem take pres net. Peeling mam nejaky z DM z jejich rady Balea.
@Žirafátko píše:
@Jasněnkaasmutný, ne, nedělám si srandu, kofein je na celulitidu zázrak, je to vidět hned po první aplikaci
takže jak to nevyjde, tak uvidíš…
@Barusak78 děkuju ![]()
@zrzule23 Já to původne chtela take jen na nohy, ale když jsem uvidela tu barvicku tak hned byl i na rukou a obličeji
jo a taky nesmrdi jak jine samoopalovaky. Na YouTube jsou i nejaka videa jak na to.
@Barusak78 tak já našla jen tenhle
http://www.samoopalovaci.cz/…ml-p-24.html?…