Co na vlasy před fénovaním?

336
24.6.13 08:27

Co na vlasy před fénovaním?

Ahoj holky, potřebuji vědět, jaké používáte přípravky na vlasy než jdete fénovat? Mě se vlasy po fénování dost krepatí, takže aby byli hladší a taky chci at´ jsou trochu chráněný před teplem. Těch pár přípravků co jsem zkoušela prostě nepomáhalo, tak se ptám tady ;)
Uvítám všechny pozitivní zkušenosti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27008
24.6.13 08:34
@sabines86 píše:
Ahoj holky, potřebuji vědět, jaké používáte přípravky na vlasy než jdete fénovat? Mě se vlasy po fénování dost krepatí, takže aby byli hladší a taky chci at´ jsou trochu chráněný před teplem. Těch pár přípravků co jsem zkoušela prostě nepomáhalo, tak se ptám tady ;)
Uvítám všechny pozitivní zkušenosti :mavam:

bud si na ně dám balzám ještě ve sprše nebo ten ve spreji co se neoplachuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
24.6.13 08:40

@Crystal87 a co je to za značku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
24.6.13 08:49
@sabines86 píše:
@Crystal87 a co je to za značku?

elseve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
24.6.13 08:55

Ono je asi jedno, jestli to bude Elseve, Gliss kur nebo Garnier atd., ne? Všechny budou podobný, nebo máte jinou zkušenost? :nevim:

Kamarádka měla vždycky krásně hladký vlasy, „kouzlo“ bylo v tom, že si je každé ráno žehlila. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
24.6.13 08:58

@Clarkia po žehlení je to prima, jenźe to chci dělat co nemíň, protozě mě to nebaví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11794
24.6.13 09:03

Kdyz zacnes uhlazujicim samponem, tak to pujde samo :palec: jinak ja pouzivam vyhradne L´oreal, nebo CHI (od kosmetiky Farouk system¨s USA)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
24.6.13 09:04

Nebo jsou fajn tekuté krystaly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
24.6.13 09:05

Já před fénováním používám „heat protect spray“ od Syossu, jinak balzám po mytí vlasů je samozřejmost. Na hladší vzhled pomůže jedině žehlení vlasů anebo fénovat přes kartáč anebo používat kulmofén.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
24.6.13 09:07
@Lena 123 píše:
Kdyz zacnes uhlazujicim samponem, tak to pujde samo :palec: jinak ja pouzivam vyhradne L´oreal, nebo CHI (od kosmetiky Farouk system¨s USA)

od CHI mám olejíček a ten šampón vyzkouším. děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
24.6.13 09:11

Pred fenovanim strikam sprej, co se neoplachuje.Uz lrta pouzivam znacku Gliss kur.Jak sampony, balzamy, masky atd…A jsrm spokojena.Mbe nejdou vlasy zas rozcesat, a ten sprej mi vyrazne pomaha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
24.6.13 09:15

@sabines86
tak v prvom rade nepouzivat veci z drogerie..to neni nc moc na vlasy..pokial chces mat vlasy pekne a zdrave, tak placnut sa cez kapsu a kupit pripravky od Kerastase..ja pouzivam a max spokojnost..maju rozne rady a pripravky..samozrejme su i ine znacky, ale nejsu to lahvicky za 100kč..a nejsom kadeřnice a nerobím reklamu..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
24.6.13 09:19

Já teda jedu už asi tři roky na ten jeden a ten samej Gliss a jsem spokojená a měnit ho rozhdoně nebudu… Dělám si i masku. Jelikož mám celkem složité vlasy :lol: :lol: Jinak jsou i různé přípravky právě na aplikaci před teplem tj. žehlení, fén a podobně. Ale to si člověk musí vyzkoušet. Já jsem hledala vhodný kondicionér 5let! Než jsem našla Glis, takže asi se pozeptat kadeřnic a pak co ti sedne :mrgreen: Ono není všechno na všechno a pro všechny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8959
24.6.13 09:21

Ahoj, já používám Studio Silk a Gloss od L´oréal ve spreji. Prodává se i jako krém, který je asi malinko účinnější, ale zdá se mi, že po něm jsou vlasy takový jako když mastný, když se to přežene, proto mám raději ten sprej.
Používám ho teda hlavně, kvůli fénu a žehličce, aby vlasy byly chráněný. Normálně si vždycky vlasy mírně profouknu fénem, aby nebyly úplně mokrý, pak nanesu sprej a dofoukám.. Hladkost vlasů taky řeším žehličkou..:-) A v poho.. Od doby, co ho používám nemám po žehlení vůbec vlasy zničený.
Jen musíš dávat pozor, protože prodávají dva druhy, jeden na vyhlazení a druhej na vlnky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
24.6.13 09:37

Taky mi nejdou rozčesat..žehličku bych neoužívala to dělá známe a po několika letech má vlasy tka zničený že nepomůže nic vypadá to jako krepatý suchy no hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí