Z černovlásky na blond?

Giselle.Brandon
25.6.13 14:50

Z cernovlasky na blond ?

Jsem přírodní blondýnka a pred pul rokem se nechala obarvit na černo, manžel mi řekl, ze by chtěl zpět blondýnku i kdyz se mu líbily více cernovlasky. Tak jsem ted volala sve kadernici a ta mi řekla, ze to musíme nechat nejdrive odrust, ale ja uz mám ted 6cm odrosty. Nevíte co s tim? Nebo jste nektera zaexperemintovala s stejne to zkusila přebarvit? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35767
25.6.13 14:53

Bud to nechat odrust, nebo odbarvit, ale tim riskujes, ze si vlasy znicis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
25.6.13 14:53

Černá se přebarvu hoooodně špatně, raději to opravdu nech odrůst protože bys mohla skončit s rezavými a hodně zničenými vlasy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
25.6.13 14:54

@Giselle.Brandon 6cm? Tak se nech ostrihat nakratko a bude mit zas blondynu. Kdyz ti rekne, ze ma rad dlouhy vlasy, tak si to muzes nechat zas prodlouzit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
25.6.13 14:54

@Giselle.Brandon já bych ty odrosty přebarvovala smývatelnou barvou, aby to aspoň trošku skryla a přitom to odrůstalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
25.6.13 14:55
@Aspera píše:
@Giselle.Brandon já bych ty odrosty přebarvovala smývatelnou barvou, aby to aspoň trošku skryla a přitom to odrůstalo.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35767
25.6.13 14:57

Dala bych si na prelivy bacha, ty tmave se spatne vymyvaji a cernou neprbarvite nicim, leda postupne zesvetlovat. Existuje neco jako stahovac barvy, ale sama bych do toho nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
25.6.13 14:59

Šla bych k jiné kadeřnici, nevěřím že nejde udělat melír blond nebo to nějak řešit jinak než odrostem to je podle mě blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
25.6.13 14:59

@Giselle.Brandon melír? Černé se snad ani zbavit nedá, fakt se to musí nechat odrůst. Ale ten melír by to mohl aspoň trošku zamaskovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
25.6.13 15:02

@AnitAma já sem kadeřnice a věř mi že barvená černá opravdu nejde prakticky odbarvit nikdy nedocílíš blond…zrzavé, zrzavo-hnědé ano ale věř mi že je to naprosto odpudivá barva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
25.6.13 15:03

Příspěvek upraven 04.01.15 v 23:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Giselle.Brandon
25.6.13 15:05

@74paja prodloužení pozítří sundavam a krátko vládě rad nema ;)

• Citovat
  • Upravit
Giselle.Brandon
25.6.13 15:07

Ošetřování bych je drahými krémy, šampiony a maskami. Ale proste se toho chci zbavit :roll:

• Citovat
  • Upravit
854
25.6.13 15:10

Černou jsem odbarvovala jednou, na delších vlasech (cca po ramena). Mám kamarádku kadeřnici, sjela to asi 3× peroxidem 9 (nějakým silnějším) a pak ještě jednou tuším 6 nebo 3. Bylo to úplně hnusné žluté, vlasy se mi v půlce zlomily, některý se zlomily úplně u hlavy, takže vypadly… No vypadala jsem jak oškubaný kuře a musela si to nechat celé ostříhat nakrátko a obarvit bezperoxidovou barvou (abych nebyla žlutá). Takže z vlastní zkušenosti - radši to nech odrůst a ty odrosty si nabarvi třeba světlejší hnědou, aby to nebylo jak pěst na oko. Světle hnědá se pak dá stáhnout spíš, jak černá. Nebo si nechej udělat melíry, ale ani tak nebudeš blond podle mě, zase to chytne do rezava nebo žluta. Ale lepší postupné stahování melírama než to hodit na blond všechno naráz. To o ty vlasy přijdeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
25.6.13 15:11
@Giselle.Brandon píše:
Ošetřování bych je drahými krémy, šampiony a maskami. Ale proste se toho chci zbavit :roll:

tak v tom případě běž ale raději připrav se na to že na poprvé určitě nebude výsedek 100% a budeš muset ke kadeřnici několikrát…a šla bych raději do mělíru než odbarvení celé hlavy najednou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí