BIO zelenina v Pardubicích

2617
11.7.05 17:27

BIO zelenina v Pardubicích

Ahoj holky,

prosím, poraďte mi, kde kupujete zeleninu pro mrňousky v Pardubicích.

Předem díky moc za rady a typy.

Lenka a Adámek 6,5 m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
528
11.7.05 20:14

Ahojky, koukni na www.spalda.cz . Sice tam zeleninku nemají, ale třeba by mohli poradit, kde ji v Pardubicích sehnat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
12.7.05 08:21

ahojky,
asi tě zklamu, ale v Pardubicích bio zeleninu nekoupíš, já když se na to ptala v bio farmě na Karlovině, tak se mi vysmáli. Mají tam jen jablka a brambory - a co si budeme povídat, ona ta bio zelenina moc hezky nevypadá, když to není hnojený a ničím ošetřený.
Jinak zdravá výživa je ve městě na třídě míru - Špalda a na tý Karlovině - když půjdeš okolo hodpody dál, po pravé straně na to narazíš.
Já bio nekupovala - dá se i objednat po netu. Vybírala jsem hezké kousky zeleniny a dvojčatům to myslím neublížilo - my jsme z toho taky vyrostli, tak co?
KEIKO + dvojčata 13,5měs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
13.7.05 07:55

Ahoja Lenko,
nedávno jsem se na to ptala ve Zdravé výživě na Třídě 17.listopadu,a hodná paní prodavačka nabízela do budoucna možnost objednat to přes ně u nějakého farmáře v okolí,tak se zkus zeptat,jak se to vyvíjí…
Měj se hezky.Mojřička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
18.7.05 09:55

Ahoj maminy z Pardubicka :)

Psala jsem do Špaldy (je na Tř. Míru) mail a prý budou mít bio zeleninu. Bude na objednávku do dalšího týdne a min cen objednávky 200 Kč.

Mějte se

Lenka a Adámek za 10 dní 7 měíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí