Biochemické nebo zamlklé těhotenství?

Anonymní
4.6.20 13:47

Biochemicke nebo zamlkle ??

Holky nevím jak to mu mám rozumět. Cca týden a půl mám pozitivní tehotenskej testy. Před týdnem mi vyšel hcg 183. Měla sem včera návštěvu už i na ultrazvuk ale doktorka nevidela vůbec nic. Nabrala mi krev a řekla že to vypadá na neprosperujcii těhotenství.. víc ani tuk :,( a Ze se uvidí co krev. Udělala jsem si včera test a asi to fakt slabne. :,( můžu být tak 4tt možná 5tt mám nepravidelné cykly tak nevím přesně jak dlouho meskam MS. Dneska se objevilo tmavehnede po vycurani na toaletaku zřejmě MS. Poradte holky to je to biochemko? když na ultrazvuku nic nebylo? A za jak dlouho jste otehotnely? A neměly jste pak rozhazeny ještě víc cyklus? Díky moc :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19984
4.6.20 13:54

V 4tt ani nic vidět nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.20 14:00
@lachtanice86 píše:
V 4tt ani nic vidět nemůže

Já ale nevím v kolikatem jsem… Poslední ms byla 20.4. Tím myslíš e t teda je co? nemůže se jednat tedy o ZP? prsa, bradavky bolí, palela mi zaha, zvracela jsem prostě dost příznaků jsem měla ale před 3 dny to nějak přestalo a zůstaly jen ty prsa.. :(

• Citovat
  • Upravit
15187
4.6.20 14:02

Jsi v 6tt. Záleží, kolik je teď hcg. Může to být biochemické nebo mimodelozni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.20 14:05

Měla jsem to podobné. Dr. to u mě uzavřela jako zamlklé.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.20 14:06
@karkarka píše:
Jsi v 6tt. Záleží, kolik je teď hcg. Může to být biochemické nebo mimodelozni.

Ale já mám delší cykly holky takže v 6tt určitě nebudu.. Mám posunutou i ovulaci. Ta byla někdy kolem tak 10.5. Jinak tedy když bude hcg klesat tak je to biochemko?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.20 14:06
@Anonymní píše:
Měla jsem to podobné. Dr. to u mě uzavřela jako zamlklé.

A nic víc? Tohl3 je hrozný když ani nevíš… a snažili jste se pak dál? přišla tě normálně MS?

• Citovat
  • Upravit
19984
4.6.20 14:07
@Anonymní píše:
Ale já mám delší cykly holky takže v 6tt určitě nebudu.. Mám posunutou i ovulaci. Ta byla někdy kolem tak 10.5. Jinak tedy když bude hcg klesat tak je to biochemko?

Jsi v 6tt, vždy se počítá od prvního dne poslední ms.
Prostě počkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.20 14:11
@Anonymní píše:
A nic víc? Tohl3 je hrozný když ani nevíš… a snažili jste se pak dál? přišla tě normálně MS?

Přišlo to zničeho nic po 2 letech snažení. Měla jsem jít ten měsíc na IUI, podle Dr. nic na folikumetrii. Ale podařilo se „přirozeně“. Snažíme se neustale, ale neúspěšně, od té doby uplynulo 8 měsíců. Sama MS nepřišla. Akoratkdyz jsem sama „potratila“ a od ty doby nic. Po 2 měsících jsem šla na vyvolání.

• Citovat
  • Upravit
4256
4.6.20 14:31

Na utz nic ani vidět nemůže. Nejdřív okolo 1000 jednotek HCG. Mohla jsi otěhotnět později. Proto to nemusí odpovídat. Víc budou vědět po odeberu, zda stoupá či klesá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.20 14:33

Moje poslední ms byla 17.4. a na kontrole tento týden už byla viditelná srdeční akce, takže to na prosperující těhotenství bohužel nevypadá :?
Anonymně, nikdo to ještě neví

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.20 14:35
@Anonymní píše:
Moje poslední ms byla 17.4. a na kontrole tento týden už byla viditelná srdeční akce, takže to na prosperující těhotenství bohužel nevypadá :?
Anonymně, nikdo to ještě neví

Moc gratuluji a tiše závidím. Asi ne i cítím že to odchází priste taková intuice :? :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.20 14:39
@Anonymní píše:
Moc gratuluji a tiše závidím. Asi ne i cítím že to odchází priste taková intuice :? :,(

Ono není dobrý znamení, že testy slábnou, pokud by byly stejně silný, tak by byla naděje, ale takhle to moc dobře nevidím, bohužel :hug: Není co závidět, mám za sebou porod mrtvýho dítěte, takže tohle pro mě zatím nic moc neznamená :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.20 14:39

Promiň, myslím, že to nevypadá dobře, asi biochemické, zkrátka se to neusadilo tak, jak mělo. Vyčkej a uvidíš, ještě to může být jinak, ale když ustoupily příznaky plus slabé spineni… měla jsem to stejně, jen já spinila i v prvním těhotenství a k dr jsem jela až s regulérním krvácením. Ona ti doktorka nemá moc co víc říct, když na utz nejde nic vidět a výsledky krve ještě nejsou :nevim: Já byla taky tak v 5tt, možná začátek 6tt. Třeba se to ještě chytne, uvidíš. No ale ať nejsem jen pesimista, já jsem teď opět těhotná, vše v pořádku, už 11tt. Samozřejmě se trochu víc bojím, ale snažím se se nestresovat. Cyklus mi naskočil hned, dr doporučil 3 měsíce počkat - to jsme dodrželi, a přišlo to asi po 2 měsících. A to jsme tomu zas úplně moc nedali :lol: není čas a energie. Myslím, že takhle časné potraty jsou relativně běžné, jen si to občas ženy pletou spíš se silnější MS. Jen dnes, kdy si hned při malém zpoždění děláme testy, holt víme no :nevim: držím pěsti, ať se to vyvine co nejlépe.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.20 14:51
@Anonymní píše:
Promiň, myslím, že to nevypadá dobře, asi biochemické, zkrátka se to neusadilo tak, jak mělo. Vyčkej a uvidíš, ještě to může být jinak, ale když ustoupily příznaky plus slabé spineni… měla jsem to stejně, jen já spinila i v prvním těhotenství a k dr jsem jela až s regulérním krvácením. Ona ti doktorka nemá moc co víc říct, když na utz nejde nic vidět a výsledky krve ještě nejsou :nevim: Já byla taky tak v 5tt, možná začátek 6tt. Třeba se to ještě chytne, uvidíš. No ale ať nejsem jen pesimista, já jsem teď opět těhotná, vše v pořádku, už 11tt. Samozřejmě se trochu víc bojím, ale snažím se se nestresovat. Cyklus mi naskočil hned, dr doporučil 3 měsíce počkat - to jsme dodrželi, a přišlo to asi po 2 měsících. A to jsme tomu zas úplně moc nedali :lol: není čas a energie. Myslím, že takhle časné potraty jsou relativně běžné, jen si to občas ženy pletou spíš se silnější MS. Jen dnes, kdy si hned při malém zpoždění děláme testy, holt víme no :nevim: držím pěsti, ať se to vyvine co nejlépe.

Teď už docela jde že mě taková tmave hněda řídka krev.. takže asi je to tady.. zase lepší než nějaké revize apod… tak to moc gratuluju ještě ale zatukavam ať se nic nezakrikne :srdce:.. doufám že vše bude v pořádku a povede se nám to taky :,( je to všechno poprvé tak jsme se tesili :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty