Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jarunka86 píše:
@moniicfka tak ja ho dala manzelovi a mel duchaja osobne jsem mela ducha hodne silnyho a nebylo to nic…napriklad moje segra na nem ducha nikdy nemela. Ale ja bych ho uz nebrala po minule zkusenosti
Joo no tak uvidíme co z toho nakonec bude
hlavně i v tý krvi jsem měla nějaké hCG takže já se pořád ujištuju že z toho možná něco bude
to je mé přání..
@moniicfka píše:
Joo no tak uvidíme co z toho nakonec budehlavně i v tý krvi jsem měla nějaké hCG takže já se pořád ujištuju že z toho možná něco bude
![]()
![]()
![]()
to je mé přání..
Tak ti moc drzim palce, aby to vyslo ![]()
@jarunka86 píše:
Tak ti moc drzim palce, aby to vyslo
Snad:D
ale je zvláštní že tvůj manžel měl ducha:D
@moniicfka No,ja to cetla tady na miminu, ze i muzi maji ducha, tak jsme to zkusili ![]()
@jarunka86 píše:
@moniicfka No,ja to cetla tady na miminu, ze i muzi maji ducha, tak jsme to zkusili
aha:D to je hodně divné
no já jsem měla na dvou minulý týden z rána, odpolední tam nebylo ani tuk
a ted opet ráno
a kamarádka nic
prostě počkám co se z toho vykklube ![]()
@moniicfka Je to s timhle testem hodne divoky…dam ti sem fotku toho myho ducha…falesnyho ![]()
Tim te ale nechci odradit…doufam, ze tvuj dusik bude pravej a bude silit ![]()
@jarunka86 píše:
@moniicfka Je to s timhle testem hodne divoky…dam ti sem fotku toho myho ducha…falesnyho
Dobřře:D
@jarunka86 píše:
Tim te ale nechci odradit…doufam, ze tvuj dusik bude pravej a bude silit
Tak to vubec nevypada jako by byl falesnej:) to je divnyyyy:)
@moniicfka no taky jsem si myslela, ze neni…
bud to tehu bylo a nedopadlo, nebo to bylo falesny, ale ja ho mela na kazdym a delala jsem jich snad 6 ![]()
@jarunka86 píše:
@moniicfka no taky jsem si myslela, ze neni…bud to tehu bylo a nedopadlo, nebo to bylo falesny, ale ja ho mela na kazdym a delala jsem jich snad 6
Ahaa tak kdo vi no:) ja doufam nu:))) ale zase ja delala test rano byl dusik a odpoledne zadnej..zas si rikam kdyby to bylo falesny tak se ukaze duch i na tom odpolednim:)
@jarunka86 píše:
@moniicfka no taky jsem si myslela, ze neni…bud to tehu bylo a nedopadlo, nebo to bylo falesny, ale ja ho mela na kazdym a delala jsem jich snad 6
Proste vubec nevim na cem jsem..nezbyva nez este testnout jestli zesili..pac doktor na utz nic nevidel..ale treba nic..odpovidalo by to ted tak 2tydnu…v krvi neco taky bylo..pockam jeste tyden:)
@moniicfka a nechces treba zkusit 10 test nez 25? ten je citlivejsi ![]()
@jarunka86 píše:
@moniicfka a kolikaty jsi DC?
No tak asi si necetla cely pribeh:) posl.Ms jsem mela 5.1 ocekavala jsem ji 3.2…neprisla..delala sem test 10.2 pozitivni..ale 12.2 sem zacla krvacet ale min jak obvykle..15.2 uz jen spineni..coz ja MS mivam tak 6dni ted nic..toho 15tyho sem byla v ty nemocnici co me poslala z gyndy z podezrenim na mimodelozni…noo a dnes sem delala test pozitivni…a furt me je prave na zvraceni..boli me bricho jak na mrchu a furt mam hlad..a sem strasne unavena..ze sem nejradsi v posteli..nejsem schopna ani vylizt…tak nevim no:)