Nutriční poradna (3-18 let)
Michaela Boukalová Tomešová DiS.
Ahoj, máte někdo biokuchařku nebo bioabecedář od Hanky Zemanové? Já mám bioabecedář a je skvělý, nemám teda ještě dočteno, ale spoustu věci je krásně a nenásilně vysvětelných a opravdu mě přesvědčil k tomu, že se snažím jíst zdravě, i když vždy né všechno v biokvalitě (na vše nejsou finance). Vaříte podle Hanky? Co máte odzkoušené? Díky za každý postřeh, hezký den!
@Madelain Kuchárku nemám, pred rokmi som ju mala ale požičanú od kamarátky, a tiež ma inšpirovala. Skúšala som vianočné pečivo (linecké) podľa nej, a super. Teraz určite začnem robiť niečo podobné, kým je najmenší maličký, pretože tiež už chce sladké, ale normálne mu ešte nechcem dávať. ďalej milujeme čokoládové cookies, halušky zo žitnej múky, cizrnu na paprike… To je to, čo robíme najčastejšie ![]()
Já mám kuchařku a je skvělá. Mám ji už několik let, jak mě napadne něco speciálního a skvělého z ní, tak vám to sem napíšu.
Všeobecně je to dost dobrá kniha.
Já mám obě knížky a nedočkavě čekám, až dopíše třetí, kterou plánovala jako kuchařku pro děti. Vařím její jídla a obměny často a moc ráda, rodině chutnají a mě to baví, oproti klasickému vaření, mnohem víc. Líbí se mi hodně i encyklopedická část, myslím, že tam obsáhla opravdu velké množství dobrých informací, které se jinak takhle v kupě těžko shání. Za mě opravdu jen doporučuju!
Zrovna včera jsme měli bramborovocizrnovou polévku
. Knížky mám obě
.
@Genovesa já už mám uvařená všechna jídla od ní a dokonce mi i odpověděla na mail
![]()
Škoda, že nemá nějaké stránky na netu nebo není na fb, vzájemná výměna zkušeností lidí, co podle téhle knížky vaří, by taky nebyla od věci ![]()
Určitě, i když ono každý má jiné chutě, tak si musí stejně na vše přijít sám…
@ardetka22 píše:
Já mám obě knížky a nedočkavě čekám, až dopíše třetí, kterou plánovala jako kuchařku pro děti. Vařím její jídla a obměny často a moc ráda, rodině chutnají a mě to baví, oproti klasickému vaření, mnohem víc. Líbí se mi hodně i encyklopedická část, myslím, že tam obsáhla opravdu velké množství dobrých informací, které se jinak takhle v kupě těžko shání. Za mě opravdu jen doporučuju!
Jé ona píše další - pro děti
![]()
ahoj holky dostala jsem nápad tak založíme taky svojí kuchařku všechny dohromady
![]()
Ahoj,
je tu někdo,
1)kdo si jí koupil a často jí používá?
3)někdo, kdo ji má koupil by si jí znova i za tu hroznou cenu?
4)A ty recepty? jsou podobné těm v jiných jejích knížkách?
děkuji
jo a omlouvám se za upravu, nějak mi to tu samo skáče, text myslím, netuším proč. ![]()
@ardetka22 píše: Škoda, že nemá nějaké stránky na netu nebo není na fb, vzájemná výměna zkušeností lidí, co podle téhle knížky vaří, by taky nebyla od věci
bych se divila, kdyby nic takového nebylo na FB