Doporučte dobrého včelaře Ostrava

10075
13.5.13 09:58

doporučte dobreho včelaře Ostrava

Ahoj shaním dobrej včelí med, mate někoho znameho od koho berete..v okolí ostravy??? děkuji za kontakty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
13.5.13 10:11

@martas22 http://www.vceliobchudek.cz/
Je to sice v chlebovicích (u F-M), ale prověřenej a fakt dobrej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AV
552
13.5.13 10:12

Prodejna APIS na hulváckém kopci, mají svůj med, ale vykupují i med od malých včelařů z okolí, takový malý rodinný podnik. V obchůdku mají navíc velké množství např. včelí kosmetiky a dalších včelích produktů. Já kupuji už přes 10let jen tam:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AV
552
13.5.13 10:14

http://www.vcelarstvi--apis.wz.cz/ ještě odkaz jsem našla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
13.5.13 10:34

@martas22 Moje mama :lol:, ale obavam se, ze ses ozvala dost pozde. Lonsky med ma vsechen prodany a letosni jeste neni. A kdo vi kolik ho bude po dlouhe zime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
13.5.13 11:09

Holky diky do těch obchudku mrknu těm medum v obchodě nevěřím jen se obavam, že v těch obchodech nenakoupim jen med :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AV
552
13.5.13 11:54

@martas22 úplně tě chápu :-)já tam nakupuji proto, že je to včelařství dědečka mé kamarádky, oni stáčí fakt vlastní med, celá jejich rodina má včelíny a navíc odkupují med od prověřených malých včelařů, tak se nebojím :-) navíc tam kupuju propolis, mateří kašičku, výborná při problémech s otěhotněním a jiné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
13.5.13 12:06

@AV mnaaaaaaaaaam tak toužim po kvalitnim medu :D med si mužu sehnat stači zajit do obchodu jenžeeeeeeee vime jakej :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Nutriční poradna (3-18 let)

Ikona - Michaela Boukalová Tomešová

Michaela Boukalová Tomešová DiS.