Nutriční poradna (3-18 let)
Michaela Boukalová Tomešová DiS.
http://www.ac24.cz/…ekupovat-bio Zajímavý článek
![]()
@ohýnek píše:
To si myslím že normální člověk ví už dávno
Jj, tak tak ![]()
Žádná informace co by mě překvapila, já BIO v hubě nikdy snad ani neměla a kdo tvrdí že ano, lže
![]()
Vždyť tolik bio ani nemůžu být. Já bio nekupuju.Jde jim o to jak z lidí dostat zase prachy ![]()
Jediná zelenina, vejce a ovoce kterému fakt věřím že je Bio jsou od přítelový babičky která chová a pěstuje všechno ještě po staru a opravdu by v život ničím nepostřikovala ![]()
@ohýnek já tady toho ještě urazím, koukám
![]()
to se netýkalo domácího chovu, když si to někdo dělá pro sebe, ale BIO zemědělství ve velkém je prostě utopie ![]()
@archienka1 Tak jestli to bylo na mne, tak ja se neurazila, jenom jsem komentovala ten blabol
Zapomnelas na malopestilele pro vlastni potreby a tech nekolik nadsencu, co to delaji i pro ostatni. A na zahranici (treba u nas je situace o dost lepsi) ![]()
@asha však jsem to upřesnila o příspěvek výš, a na tebe to fakt nebylo
a celý to bylo myšlený, že když jdu do křeftu a koupím si BIO hovězí a k tomu BIO jogurt tak v tomhle já jsem nehorázný skeptik a myslím si svoje
@archienka1 No tohle je bezva, nejdriv napsat pitomost a v dalsim prispevku to jako opravit
![]()
Ja nevim, ale je jasny, ze podvodniku je v CR podstatne vic, nez tech, co to mysli vazne. Je to uz dany tim, jak funguje cely system. A vozit si tam taky nechame kde co. Jestli by spis nestalo za to zamerit energii timhle smerem, nez porad psat priblbly clanky o tom, jak je naivni a hloupy kupovat BIO. Sorry, ale ja chci jist normalne, nejsem ropak.
Příspěvek upraven 19.04.13 v 11:29
Tak já nevím, já jsem asi blbá nebo co
.. Nebo jste ten článek nečetly
? Já to pochopila tak, že autouka analyzuje typické české výmluvy a předkládá pro ně argumenty, proč je bio zdravější, než normální potraviny.
Já bio nějak nekupuju, ale mrkev jsem měla v písku vlastní ještě minulý týden, různou zeleninu zamraženou. Snažím se používat vlastní zdroje
.
A zaujimalo by ma aky rozdiel vidite v bio a farmarskych bedynkach napr.. nie je to rypanie, mna to fakt zaujima, nie vsetkemu na co frknu cedulku bio verim ale farmarskym veciam docela jo..
![]()