Proč nekupovat bio?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
19.4.13 10:59

PROČ NEKUPOVAT BIO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ohýnek
19.4.13 11:00

To si myslím že normální člověk ví už dávno

• Citovat
  • Upravit
21848
19.4.13 11:01
@ohýnek píše:
To si myslím že normální člověk ví už dávno

Jj, tak tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
19.4.13 11:05

A pointa?

• Citovat
  • Upravit
5158
19.4.13 11:08

Žádná informace co by mě překvapila, já BIO v hubě nikdy snad ani neměla a kdo tvrdí že ano, lže :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.4.13 11:10

@archienka1 Houbeles :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
19.4.13 11:11

Vždyť tolik bio ani nemůžu být. Já bio nekupuju.Jde jim o to jak z lidí dostat zase prachy :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
19.4.13 11:11

@archienka1 urazila si naší bio zvěř :-D

• Citovat
  • Upravit
3931
19.4.13 11:12

Jediná zelenina, vejce a ovoce kterému fakt věřím že je Bio jsou od přítelový babičky která chová a pěstuje všechno ještě po staru a opravdu by v život ničím nepostřikovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
19.4.13 11:13

@ohýnek já tady toho ještě urazím, koukám :D :D

to se netýkalo domácího chovu, když si to někdo dělá pro sebe, ale BIO zemědělství ve velkém je prostě utopie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.4.13 11:16

@archienka1 Tak jestli to bylo na mne, tak ja se neurazila, jenom jsem komentovala ten blabol :mrgreen: Zapomnelas na malopestilele pro vlastni potreby a tech nekolik nadsencu, co to delaji i pro ostatni. A na zahranici (treba u nas je situace o dost lepsi) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
19.4.13 11:17

@asha však jsem to upřesnila o příspěvek výš, a na tebe to fakt nebylo ;-) a celý to bylo myšlený, že když jdu do křeftu a koupím si BIO hovězí a k tomu BIO jogurt tak v tomhle já jsem nehorázný skeptik a myslím si svoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.4.13 11:21

@archienka1 No tohle je bezva, nejdriv napsat pitomost a v dalsim prispevku to jako opravit :palec: :mrgreen:

Ja nevim, ale je jasny, ze podvodniku je v CR podstatne vic, nez tech, co to mysli vazne. Je to uz dany tim, jak funguje cely system. A vozit si tam taky nechame kde co. Jestli by spis nestalo za to zamerit energii timhle smerem, nez porad psat priblbly clanky o tom, jak je naivni a hloupy kupovat BIO. Sorry, ale ja chci jist normalne, nejsem ropak.

Příspěvek upraven 19.04.13 v 11:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
19.4.13 11:28

Tak já nevím, já jsem asi blbá nebo co :nevim:.. Nebo jste ten článek nečetly :think:? Já to pochopila tak, že autouka analyzuje typické české výmluvy a předkládá pro ně argumenty, proč je bio zdravější, než normální potraviny.
Já bio nějak nekupuju, ale mrkev jsem měla v písku vlastní ještě minulý týden, různou zeleninu zamraženou. Snažím se používat vlastní zdroje :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
19.4.13 11:31

A zaujimalo by ma aky rozdiel vidite v bio a farmarskych bedynkach napr.. nie je to rypanie, mna to fakt zaujima, nie vsetkemu na co frknu cedulku bio verim ale farmarskym veciam docela jo.. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Nutriční poradna (3-18 let)

Ikona - Michaela Boukalová Tomešová

Michaela Boukalová Tomešová DiS.