Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, mate nekdo zkusenost s kapkami Biopron Probiotické kapky, je to prej nejaka novinka, vychazi levneji nez Bio Gaia. Je mezi tim nejaky rozdil? Nebo jen vyrobce.
Pomahaji take na detske boleni briska? Dekuji.
S kapkama zkušenosti nemám, ale od Biopronu jsem dávala synovi laktobacilky a chválím. Přestalo ho úplně bolet bříško, vymizely prdíky, vysadila jsem mu i Sab Simplex, kakal pravidelně a naprosto bez problémů. Vyzkoušela bych je.
Ahoj, zkusenost taky nemam, my davame Bio gaia, ktere ted aktualne jezdime kupovat na Slovensko, tam jsou vyrazne levnejsi, kazdopadne ale pokud berete Bio gaia a Sylvinka mela drive vetsi potize s briskem, tak bych byla opatrna, my jsme Davidkovi zkusili po dopotrebovani lahvicky nasadit laktobacilky od Swissu a cca po 5ti dnech od vysazeni mu zacali velke problemy s briskem, takze jsme se hned vratili k Bio gaia a je to zase dobry ![]()
Tak já jsem dávala 3 týdny Bio Gaia, ale bez úspěchu a malá dostala průjem. Tak ted zkouším Biopron, ale sáčky, tak uvidíme. O kapkách jsem neslyšela. Každopádně malá už je bez průjmu.
Zkušenosti s kapkami Biopron mám, dávám je holčičce. Je nám měsíc a nemohu si stěžovat. Pomohlo to, doporučila nám je obvodní doktorka. Při kontrole malinký prohmatala bříško a začalo ji tvrdnout, jak ji sahla na bříško začala malinká plakat. No nečekala jsem a dala jsem na doktorku. Ovšem co mě určitě poradila bylo, nekupovat přes internet
. Mohlo by to být špatně skladováno a kapky pak nepůsobí, což se stalo jedné mé známé. Sice je seženete přes net levněji, ale zda je to správně uskladněno??? Biopron oproti Biogaia je levnější a učinný
. Doporučuji.
Taky jsem je malé dávala, ale vůbec nám nepomohly, a to jsem je dávala opravdu poctivě. Za mě určitě nedoporučuji, byli to jen vyhozené peníze ![]()
My dáváme biopron od ukončeného prvního měsíce, teď má malá 11 týdnů a problémy s bříškem jen výjimečně, když se v něčem objeví česnek
jestli vyjdou levněji než biogaia nevím, balení stojí kolem 300kč a vydrží cca 2 týdny při doporučeném dávkování, ačkoliv výrobce uvádí 28 dní!!! ale je fakt, že po prvních čtrnácti dnech zabraly, miminko je spokojené a noční vyvádění kvůli prdíkům ustalo ![]()
Přesně tak, nám taky vydržely jen na 14 dní a výrobce uvádí 28dní!!!
![]()
Nedalo mi to a kontaktovala jsem přímo výrobce - bylo mi řečeno, že na příbalovém letáku i lahvičče je tisková chyba
, dávkování je opravdu 1× denně 6 kapek, pak by těch 28 dní sedělo. Jako omluvu poslali jedno balení kapek - no naše finanční ztráta byla poněkud vyšší, ale alespoň to malé nijak neuškodilo, kapkami se prý nedá předávkovat ![]()
My jsme zacali davat kapicky od biotronu kdyz bylo nasemu Sebinkovi 5 tydnu dle navodu 2krat denne (chyba tisku) a paradne nam zabirali…prestalo veskere boleni a maly krasne prdel…od doby co jsem se dovedela ze se maji davat jen 1krat denne se nam brisko rapidne zhorsilo a mame boleni…proto jsem premyslela ze se vratim k davce 2krat/den…co myslite? ted tady ctu ze se tim neda predavkovat tak by to melo byt ok ne?
Ja bych klidne davala 2×, my to tak meli cca 2 mesice, nez jsem zjistila tu chybu… vyrobce me ujistoval, ze predavkovani pri teto davce nehrozi, jen se to prodrazi ![]()
Neboj, probiotikama se fakt nedá předávkovat, nám bohužel levnější biopron nezabral:-(až ted máme dva týdny biogaia a já jsem konečně po 3 měsících šťastná, neunavená MÁMA. Cpala jsem do něj od začátku infacol-nezabral, espumisan-nezabral, sabíky-zvracel už natrávené mlíčko, pak kombinace lefaxu a biopronu a malej neustále tlačil, ale už neřval, ale celé noci tlačil a já nespala a teď druhý týden dávám jen biogaia a malej je spokojenej a pravidelně ráno mezi 7-8 kaká, pak před obědem a večer před spaním a fakt pravidelně..biogaia je pro mě hotovej zázrak..kaká pravidelně, prdí jako starej chlap, ale SÁÁM bez pomoci rourky a všech možnejch masáží atd A HLAVNĚ NETLAČÍ CELOU NOC A NEBREČÍ, předtím řval i celou noc..fakt ZÁZRAK cena je hrozná, ale i kdybych měla jíst jen těstoviny a vodu, budu je kupovat..