Biopron Probiotické kapky

3158
27.8.12 09:12

Biopron Probiotické kapky

Ahoj, mate nekdo zkusenost s kapkami Biopron Probiotické kapky, je to prej nejaka novinka, vychazi levneji nez Bio Gaia. Je mezi tim nejaky rozdil? Nebo jen vyrobce.
Pomahaji take na detske boleni briska? Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
27.8.12 09:19

S kapkama zkušenosti nemám, ale od Biopronu jsem dávala synovi laktobacilky a chválím. Přestalo ho úplně bolet bříško, vymizely prdíky, vysadila jsem mu i Sab Simplex, kakal pravidelně a naprosto bez problémů. Vyzkoušela bych je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
27.8.12 09:45

Ahoj, zkusenost taky nemam, my davame Bio gaia, ktere ted aktualne jezdime kupovat na Slovensko, tam jsou vyrazne levnejsi, kazdopadne ale pokud berete Bio gaia a Sylvinka mela drive vetsi potize s briskem, tak bych byla opatrna, my jsme Davidkovi zkusili po dopotrebovani lahvicky nasadit laktobacilky od Swissu a cca po 5ti dnech od vysazeni mu zacali velke problemy s briskem, takze jsme se hned vratili k Bio gaia a je to zase dobry :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
27.8.12 11:57

@jane-e prave nebereme jeste nic, zvazuji, ktere koupit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
27.8.12 12:17

@Věrka.. tak to bych zkusila ty nove a uvidis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
27.8.12 12:27

Tak já jsem dávala 3 týdny Bio Gaia, ale bez úspěchu a malá dostala průjem. Tak ted zkouším Biopron, ale sáčky, tak uvidíme. O kapkách jsem neslyšela. Každopádně malá už je bez průjmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulka K.
21.9.12 10:52

Biopron-probiotické kapky

Zkušenosti s kapkami Biopron mám, dávám je holčičce. Je nám měsíc a nemohu si stěžovat. Pomohlo to, doporučila nám je obvodní doktorka. Při kontrole malinký prohmatala bříško a začalo ji tvrdnout, jak ji sahla na bříško začala malinká plakat. No nečekala jsem a dala jsem na doktorku. Ovšem co mě určitě poradila bylo, nekupovat přes internet :zed:. Mohlo by to být špatně skladováno a kapky pak nepůsobí, což se stalo jedné mé známé. Sice je seženete přes net levněji, ale zda je to správně uskladněno??? Biopron oproti Biogaia je levnější a učinný :palec:. Doporučuji.

• Citovat
  • Upravit
8
4.10.12 22:10

Taky jsem je malé dávala, ale vůbec nám nepomohly, a to jsem je dávala opravdu poctivě. Za mě určitě nedoporučuji, byli to jen vyhozené peníze :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oveczk
14.10.12 11:17

My dáváme biopron od ukončeného prvního měsíce, teď má malá 11 týdnů a problémy s bříškem jen výjimečně, když se v něčem objeví česnek :) jestli vyjdou levněji než biogaia nevím, balení stojí kolem 300kč a vydrží cca 2 týdny při doporučeném dávkování, ačkoliv výrobce uvádí 28 dní!!! ale je fakt, že po prvních čtrnácti dnech zabraly, miminko je spokojené a noční vyvádění kvůli prdíkům ustalo :D

• Citovat
  • Upravit
8
17.11.12 23:30

Přesně tak, nám taky vydržely jen na 14 dní a výrobce uvádí 28dní!!! :evil: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
18.11.12 11:12

Nedalo mi to a kontaktovala jsem přímo výrobce - bylo mi řečeno, že na příbalovém letáku i lahvičče je tisková chyba :cert:, dávkování je opravdu 1× denně 6 kapek, pak by těch 28 dní sedělo. Jako omluvu poslali jedno balení kapek - no naše finanční ztráta byla poněkud vyšší, ale alespoň to malé nijak neuškodilo, kapkami se prý nedá předávkovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cuuulie
3.2.13 07:27

My jsme zacali davat kapicky od biotronu kdyz bylo nasemu Sebinkovi 5 tydnu dle navodu 2krat denne (chyba tisku) a paradne nam zabirali…prestalo veskere boleni a maly krasne prdel…od doby co jsem se dovedela ze se maji davat jen 1krat denne se nam brisko rapidne zhorsilo a mame boleni…proto jsem premyslela ze se vratim k davce 2krat/den…co myslite? ted tady ctu ze se tim neda predavkovat tak by to melo byt ok ne?

• Citovat
  • Upravit
cuuulie
3.2.13 07:28

Biopron ne biotron :-D

• Citovat
  • Upravit
269
3.2.13 09:56

Ja bych klidne davala 2×, my to tak meli cca 2 mesice, nez jsem zjistila tu chybu… vyrobce me ujistoval, ze predavkovani pri teto davce nehrozi, jen se to prodrazi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
3.2.13 12:37

Neboj, probiotikama se fakt nedá předávkovat, nám bohužel levnější biopron nezabral:-(až ted máme dva týdny biogaia a já jsem konečně po 3 měsících šťastná, neunavená MÁMA. Cpala jsem do něj od začátku infacol-nezabral, espumisan-nezabral, sabíky-zvracel už natrávené mlíčko, pak kombinace lefaxu a biopronu a malej neustále tlačil, ale už neřval, ale celé noci tlačil a já nespala a teď druhý týden dávám jen biogaia a malej je spokojenej a pravidelně ráno mezi 7-8 kaká, pak před obědem a večer před spaním a fakt pravidelně..biogaia je pro mě hotovej zázrak..kaká pravidelně, prdí jako starej chlap, ale SÁÁM bez pomoci rourky a všech možnejch masáží atd A HLAVNĚ NETLAČÍ CELOU NOC A NEBREČÍ, předtím řval i celou noc..fakt ZÁZRAK cena je hrozná, ale i kdybych měla jíst jen těstoviny a vodu, budu je kupovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí