Téměř roční se leká hlasitých zvuků a pláče

620
26.8.12 16:40

Téměř roční se leká hlasitých zvuků a pláče

Ahoj, prosím nemáte někdo podobnou zkušenost?
Náš chlapeček je hodný, hraje si sám, apod. Od malička je zvyklý na lidi.
Dost ho děsí hlasité zvuky např. sanitka apod. Ale to ho nerozeřve.
Pokud se společnost nebo manžel nahlas zasměje nebo někdo kýchne, tak dostane takový záchvat pláče, není k utišení, až se z toho klepe.
Nevím čím to je. V těhotentsví mě nikdo nelekal, doma nekřičíme :nevim:
Měl to někdo podobně? Já vím, že je to „hloupost“ ale už mi to začíná vrtat hlavou. Včera na něj známý „najednou“ sáhnul do kočárku a malej řval jak tur.
Je to takový cíťa nebo co? :?: :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
712
26.8.12 17:02

My máme to samé :nevim: malé je ted 7 měsíců a když kejchne přítel tak se rozeřve a když kejchnu já tak se to snaží napodobovat :D a nikdy jiný než já a přítel na ní nesmí šahat jinak je hysterická :-) asi je to normální :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
26.8.12 17:12

Taky to máme - kašel, pšíknutí, houkání…v týdnu jsem dostla nápad, že nafouknu balonek a vzduch jí fouknu do obličeje, vzduch ani tak nevadil, ale to pískání u toho, nějakou chvíli mi trvalo než jsem jí uklidnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
26.8.12 17:20

Jo, malej ma taky obcas takovy „zachvaty“, musim s nim byt opatrna. Vcera jsme slavili jeho prvni narozeniny a prvni clovek, ktery k nam vlezl do baraku, byl strejda, je dost velkej, hned se k malymu sehnul a chtel ho vzit, malej se tak rozerval! Pak se uklidnil a v pohode. Bylo hlucno, deti, dospeli, ale nevadilo mu to. Ale pak jsme zacali u dortu zpivat Happy Birthday a chudak se zas tak rozjecel. :roll:

Brat do ruky, to se moc nenecha. Spis mu nevadi zensky - je to chlap :mrgreen: - ale u chlapu je opatrnej. Hlasity zvuky, ty mu vetsinou nevadi. Treba hracky, kdyz ma nejakou novou, tak ho predem upozornim, zacnu s tim treba hrat, kdyz je v jinem pokoji, aby byl na ten hluk pripravenej. Kychnuti, to se lekne, ale nebreci. Ja tedy vetsinou pred tim teatralne natahuju, aby malej vedel, ze to kychnuti prijde. Uz to zna, se zajmem me sleduje a obcas se i smeje. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
26.8.12 18:01

Tak, když ještě moje malá byla malá :D, tak přitelova maminka šáhla do mého kočárku a začala řvát, a bála se zvuků a ted se nebojí ničeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
26.8.12 18:04

U nás stejné, pindovi bude za chvilku rok a taky se léká zvuků, ale hystericky neječí, jenom hodí podkovu a pofnukává. Nejhorší je že to dělá, i pokudt en zvuk vytvoří on. Např. shodil balík vod, že schodů do sklepa, tam to rozbilo nekolik flašek a on začal fnukat a hrozně se bál. nebo bouchnou dvěře vlivem průvanu a fnukání je opět tu. Nebo také když křičíme, dneska jsem se s manželem pěkně pohádali a celou dobu malej břečel, jakmile jsem přestala hysterčit tak přestal i on. Vždycky, když se něco takového stane, tak mě hned hledá pohledem, jako co já na to řeknu, tak mu vždycky řeknu, že se nic nestalo a ukážu mu odkud ten rámus jde a zopakuji ho, aby věděl, že to nic. Bojím se aby to nebyl rozmazlenec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
27.8.12 10:00

Díky za ujištění, že v tom nejsme sami :kytka:
Včera přišel manžel s malým z venku a říkal mi, že to s ním není možný, že na něj v obchodě nějaký chlap promluvil - jaké to máme hezké dítě a on zase spustil sirénu :zed:
Doufám, že z toho vyroste. Nevím zda je prostě takový nebo jsme ho takhle „vychovali“, ale do kolektivu děti chodíme mezi lidi taky, tak nevím :nevim:
On se rozeřve třeba i když jiné dítě hlasitě piští. Nemám pocit, že je rozmazlenej, moc ho nechovám ( s tolika kily bych měla ruce jak opice) a zabaví se sám, moc mě nepotřebuje.
Když já kýchám, tak taky schválně natahuju, aby věděl a tomu se dokonce i řehtá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
27.8.12 19:43

Ahoj, měla jsem něco podobného s dcerou, ale byla už starší. TAk mezi 2-3 rokem. Každý hlasitý zvuk ji děsně vylekal. Třeba když se nastartovala sekačka apod. Časem to samo přešlo. Teď si jen zacpává uši.
Jo a vzniklo to u ní tak, že jsem ji měla posazenou na lince a zapla robot, ve kterém se sekaly oříšky a čokoláda. Děsně to rachtalo a odté doby se bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí