Kombinace Baby calm a Espumisan

3158
26.8.12 13:34

Kombinace Baby calm a esspumisan

Ahojky, zajimalo by me, zda se muzou kombinovat kapecky baby calm a esspumisan?? Mate s tim nekdo zkusenost? Jestli ano, tak jak je kombinovat.
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1823
26.8.12 13:35

Nekombinovala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
26.8.12 13:52

A proč kombinovat když jsou na to stejné. Taky nebereš paralen a ibuprofen najednou když tě bolí hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
26.8.12 13:58

@Mišela1 prave ze kazde jsou jine, nekde jsem cetla ze mozno kombinovat, ale zajimaji me zkusenosti, nechce se mi malou jen tak necim ladovat. Brisko ji boli dost, tak premyslim jak ji pomoct a zaroven neublizit. Ale i tak diky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
26.8.12 14:01

Ahoj, nejjednodušší je podle mě zeptat se v lékárně, popř. u dětské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
26.8.12 14:10

Je to jiné, já kombinuji baby calm a lefax, což je to samé co espumisan a vůbec to nevadí, ne že by to extra pomáhalo, ale bez toho už bych se asi zbláznila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yra
4971
26.8.12 14:40

Já espumisan a baby calm kombinovala, přišlo mi to ještě horší a tak jsem baby calm vysadila. espumisan nám pomáhá alespoň trochu. ale kombinovat to můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
26.8.12 15:07

Muzou se kombinovat (ptala jsem se v lekarne) a jsou na neco jineho. Viz pribalovy letak nebo zeptat v lekarne. Resp. BabyCalm obsahuje i „protiprdive“ veci, ale ma glycerin na uklidneni a tusim matu na zazivani (ted si presne nejsem jista, nemam ho u sebe). Espumisan pouze rozklada bublinky ve strevech.

• Citovat
  • Upravit
10
26.8.12 15:10

Nám zabral baby calm, espumisan vůbec. ale co nejvíc zabírá je odvar z kmínu,2 čaj lžičky na 1/2l vody,10minut nechat převařit, scedit a vypít. od té doby co to piju nevíme co to jsou prdíky :-)
sestřička na gyn mi i doporučovala udělat slabý odvar z kmínu a do toho pak rozdělat sunar, pro ty kdo dávají UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15301
26.8.12 15:56

Nekombinovat. To mi řekli i v lékárně, když jsem Baby calm kupovala, že se nesmí kombinovat s tím, kde je účinná látka simetikon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yra
4971
26.8.12 15:59

@monnane tak to každý teda říká něco jiného, kdo se v tom má vyznat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15301
26.8.12 16:03
@yra píše:
@monnane tak to každý teda říká něco jiného, kdo se v tom má vyznat :think:

to je jak se vším… každý řekne něco jiného a člověk stejně musí jednat podle sebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
26.8.12 17:26

Já jsem pravidelně před jídlem dávala espumisan, baby calm mezi jídlem, když měl záchvat bolestí (baby calm totiž na rozdíl od espumisanu může i bez jídla). Poradila mi to kamarádka a fungovalo to i u nás. Mezi náma já bych se na to, co říkají v lékárnách, z vysoka vykašlala. Já se vždycky v lékárně akorát naštvu, když se jich na něco zeptám. Loni mi prodali těhotenskej test a normální centrum - doma jsem si přečetla, že v centrumu je vit A, kterej může způsobit potrat, tak by ho těhotný neměli. Chtěla jsem bepanthen pro novorozeňata, kdybych se s paní nepohádala, tak bych si odnesla bepanthen na ruce (normálně ze mě dělala debila, že je to ta mast, kterou chci; kdybych už jeden neměla doma, taky bych si ho v klidu koupila) atd. atd. atd. ideálně se zeptej někoho v okolí, komu věříš :-)

• Citovat
  • Upravit
5980
26.8.12 17:59
@vosickag píše:
Nám zabral baby calm, espumisan vůbec. ale co nejvíc zabírá je odvar z kmínu,2 čaj lžičky na 1/2l vody,10minut nechat převařit, scedit a vypít. od té doby co to piju nevíme co to jsou prdíky :-)
sestřička na gyn mi i doporučovala udělat slabý odvar z kmínu a do toho pak rozdělat sunar, pro ty kdo dávají UM

Ahoj a kolikrat denne ten pullitr vypit??? Zni to dobre, od 6 tydnu maleho ladujeme espumizanem, lefaxem, sice to vice ci mene pomaha (kdyz snim neco blbeho, tak nepomuze vubec nic :roll: ), ale stve me ze to do neho musim cpat (i kdyz porad lepsi tohle nez prorvane dny a noci kvuli bolesti) Uz ma 3.5 mesice, tak uz bych rada ty kapky pomalu vysazovala… Fenyklovy caj piju na litry a ucinek nic moc… V bylinkove knize jsem o kminu cetla, ze by se nemel uzivat vic nez normalni denni pouziti v kuchyni… Diky za info :)

Krom fenyklu, kminu a anyzu jsem se take docetla o dobrych ucincich koproveho seminka, v knizce to bylo doporuceno primo na koliky kojencu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.8.12 10:40

Ahojky, já si vařím půl litru ráno a půl litru večer a průběžně to popíjím přes den. když se dýl užívá fenyklový čaj tak se říká, že to může mít opačný účinek, já ho taky dávala, ale pak jsem ho začala střídat i s jinýma čajema.
tak snad vám to pomůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky