Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky syn se narodil s, PEC,(20.3.2011)(zkrácená šlacha)na levé nožičce. Ráda bych našla maminky co mají děti s touto vadou. Děkuji za odpovědi
Příspěvek upraven 26.08.12 v 11:39
Tedy spíš bych se chtěla zeptat zda nějaká maminka s mimče s Pec mají za sebou nepovedenou operaci?
Zkus www.achilleus.cz je tam diskuze k PEC tam ti asi poradí víc ![]()
kde vám to tak zpackali?
Hurá konečně jsme si vybojovaly kontrolu a snad i potom následnou operaci na Bulovce.Tak jsem zvědavá jak to dopadne doufám, že u to vše pujde konečně dobře. Máte někdo zkušenosti s lékaři na dětské ortopedii na Bulovce?
Jj chodíme tam k Dr. Frydrychové a je super, jen pevný nervy na čekárnu, je to na půl dne, když nemáte štěstí - prostě fakultka
ale co se týká péče tak super
Ahoj maminy která jste byla na bulovce na detske ortopedii nevite jak je to tam s pripojenim na internet? Zda li je tam mozne se pripojit??Dekuji za odpoved ![]()
Tak jsme 10.4 odjely na příjem do nemocnice a 12.4 jsme byly opět propuštěni domů. Zůčastnily jsme se semináře kde byly snad všichni doktoři ze špitálu a tam mi řekli že budou ještě malího opět sádrovat cca 5 sáder s přesádrováním po 5 dne a poté snad ta operace. Samotný sádrování malího byl docela boj od sádry jsme byly všichni. Sice dostal rajskej plyn(za tense platí 250 kč).
Takže máme doma veselo malej musíjen ležet nebo sedět nožičku podloženou polštářem. Takže věčně řev. Snad si na to aspon trošku zvykne a já taky.Je tošílený tohle sádrování. Ale je to potřeba tak doufám že to pomůže. ![]()