4měsíční se v noci budí a kňourá :(

493
26.8.12 08:19

4 měsíční se v noci budi knoura :(

Maminky,

mate některa podobnou zkušenost? naše mala chodi spat v +-7h. spi v kuse jak kdy 6-7h. takže se vzbudi kolim te 1-2 to ji nakojim a usne, ale vzbudi se kolem 3 a knourka, mlati sebou jak by mělla nočni muru - zkoušim davat prso, ale nechce, nakonec si ho vezme pakrkrat cucne a spi, ale zas jenom 3/4h - 1h a zase se to opakuje a pořed dokola až v 6h už to nevydržim a vstavame…

Prdiky by to neměly byt davame biogaia od 1m.

přes den mi spi 3× po pul hodině.

Myslite, že kolem te 3-4 už vyspana? nebo co by ji mohlo trapit? diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6637
26.8.12 08:31

Ahoj zkusila jsi dát místo prsa dudlík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
26.8.12 08:32
@Dobru píše:
Ahoj zkusila jsi dát místo prsa dudlík?

dudlik pravě nechce :( mame doma asi 10 dudliku.. zkošeli jsme dudlik už od narozeni, ale nebere ho..neumi ho dudlat:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
26.8.12 08:37

Aha to je škoda, malý mi dělal to samé, ale dudlíky má rád :( Jdeme spát v 21,00 a pak to zkouší po půlnoci (dám dudlík) kolem druhé (dám dudlík) na papání se budí kolem 4,00 a pak už po 3 hodinách. Někdy se, ale vzbudí, jak píšeš hází sebou, prostě neklid a to jsou vždy prdíky. Cucne si vyprdí se a opět usíná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
26.8.12 08:48

Taky te%d zjiš%tuju, že malá se prostě jenom vrtí a kňourá mi v postýlce. Jsou jí 2 měsíce. Vždycky jsem jí čapla myslela, že se budí na kojení. Dneska jsem jí zkusila nechat tak a za chvíli zase zabrala a spala další 2 hodiny a nakojila ji až pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
26.8.12 08:52
@Martinaxxx píše:
Taky te%d zjiš%tuju, že malá se prostě jenom vrtí a kňourá mi v postýlce. Jsou jí 2 měsíce. Vždycky jsem jí čapla myslela, že se budí na kojení. Dneska jsem jí zkusila nechat tak a za chvíli zase zabrala a spala další 2 hodiny a nakojila ji až pak.

to už jsem taky zkoušela.. nechat ji tak jestli nezabere dal.. ale ne :( asi po 10 min se uplně probrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
26.8.12 08:56

V téhle době jsme měli to samé. Malá usnula po 19 hod, spala jak zabitá do 2 a pak tak od 3 neklidný spánek, vrtění, atd.. Nevím, čím to bylo, prostě už nespala tak tvrdě ty poslední hodiny k ránu. Ted to máme spíš naopak, bude jí 9 měs., ze začátku sebou mele, cestuje po postýlce a pak k ránu bych řekla, že spí jak zabitá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
26.8.12 09:00

My v té době zavinovali, ale ne na každou noc, tak třeba někdy pomohlo jí znova zavinout a spala klidněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
26.8.12 09:02

Taky mi pomohl dudlík i na usnutí, když sebou mele večer, než usne. Pak vyplivne a spí jako zabitá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
27.8.12 08:08

A nemůžou to být zuby???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
27.8.12 11:17

My máme úplně to samý. usne kolem sedmé, vzbudí se kolem 1 až 2 a pak už je neklidná. jídlem to určitě nebude, v noci jí dávám mlíka víc než přes den, dudlík nechce a jak už se jednou vzbudí s brekem, stejně mi nezbyde nic jinýho než ji nakrmit :( má taky 4 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
27.8.12 12:31

Ahoj taky máme tohle trápení, beru ho sebou do postele, a snažím se dát dudáčka, někdy to zabere někdy ne, je to tak 2 hodinky po nočním kojení, hlady to není taky jsem to zkoušela, a zavinování nám nepomáhá hází hlavičkou a bručí, ikdyž má ručičky u tělíčka zavinutý, furt si říkám jak bude malej mrzutý až se probudí a on? ráno provře očka kolem půl 7 -7 a už se na mě směje, myslím že to tak prostě mají, k ránu neklidný spaní, jen vydržte bude líp-snad :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí